Jel' moze neko sa ovog fakulteta,smjer medjunarodni odnosi ili evropske studije,da mi kaze nesto vise o ovim smjerovima,o mogucnostima zaposlenja....??????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' moze neko sa ovog fakulteta,smjer medjunarodni odnosi ili evropske studije,da mi kaze nesto vise o ovim smjerovima,o mogucnostima zaposlenja....??????
ja idem na praksu!ide se u skolu Jovan Cvijic na Karaburmi valjda ili je u pitanju Dorcol?odes , radis sa decom pomazes im da urade domaci ili vezbas sa njima matis i to..Tamo si od pola dvanest do pola dva. Vode evidenciju o dolasku , donose svesku ti se upises i odes.Dobijes papir tj izvestaj gde pises sta si radila taj dan i sa kojim detetom!i to e tou sustini nije tako lose sem sto nema uvek dece raspolozene za rad ili vec rade sa nekim..
![]()
hvala puno! i reci mi trebam li prije odlaska tamo da se prijavim negdje na faksu da idem? ko je na faksu nadlezan za to? imamo li neki ispit iz toga ili tako nesto? i da, koliko ukupno dana trebamo tamo provesti? i ako znas molim te kojim prevozom mogu stici do tamo?
hvala jos jednom![]()
e, mozda znas sta rekla prof iz psihologije kada ce okaciti rezultate?
ja sam bila u onoj drugoj grupi i nije nam nista rekla. nadam se da ce brzo
ma haos ..ja sam pala 100% nisam ni ucilaprosle godine proslo samo 30 od 150
![]()
sumnjam da ce ove godine biti ista bolje![]()
da i ja sam videla da je prijemni 26. koliko sam je cula prijave krecu od 11.maja, a mislim de se organizuju od 24-30.majana infostudu pise da je prijemni 26.
kada pocinje prijava za pripremnu nastavu od 23-25. maja?
Hvala!Rekla bih da su prijave za pripremnu nastavu za maj zavrsene u februaru..
No pozovi 30-92-903 i 30-92-904 pa pitaj...
Btw...verovati onome sto se zove PRteam FPN-a ili infostudu?
sta je prof psihologije danas rekla u vezi rezultata kolokvijuma? nije mi jasno kako jos nisu izasli![]()