FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Izasli su rezultati iz porodice i cini mi se da je kriterijum poostren!pala sammmmmmm!kada nam je ispit?
i ja sam ..ma ajde ljudi ...ona koja je pregledala nije normalna ....znaci ja znam da sam odlicno uradila i da nisam pomesala lekcije ..sto puta sam proveravala...poludela sammmmmmmmmmm :dash::dash: u ponedeljak ima da se zalim.. pa ko hoce nek dodje u slusaonicu 17 u 10h .... a ispit je 04.02 ....
tako je jedan decko iz moje grupe pao i zalio se da vidi test. kada je dosao ona je uzela i rekla '' pa kolega vi ste polozili'' :eek::eek:

Pozdrav svima, zanima me sta studenti socijalne politike i socialnog rada misle o fakultetu. Ja bih to zelela da upisem pa me zanima da li je zahtevan. Polazem psihologiju,sociologiju i ustav pa me jos zanima gde mogu naci pitanja od proslih godina koja su bila na prijemnom. Unapred hvala:D

Ја сам српски погрешио јер сам доста учио граматику а на пријемном има више књижевности и остале теорије. Има доста ствари које једноставно и немаш како да учиш, једноставно кад ти тражи у питању да напишеш правилно реченицу ил знаш да је велико слово или мало.
i...
ee ovo mene interesuje, da li da spemam iz srpskog gramatiku ili da se vise usredsredim na knjizevnost??!:zper: l
judi recite mi da li je moguce spremiti taj prijemni i odraditi solidno s obzirom da se ne mogu bas osloniti na ove simpaticne bodove iz skole ::per:
P.S o budzetu ne sanjam ::whistling:

Да вас питам људи, која тачно књига из социологија треба за политикологију и која књига из историја и устава ? Имам неке претпоставке, али ако је неко 100% сигуран да ми каже, молим вас. Чуо сам разне приче, па да питам неког ко зна. Јел изашао информатор нови ?

Ма само ми реци те три књиге...Ево ја имам "Устав и права грађана" од Стевана Лилића и Светислава Булајића. Имам "Социологију" од Петровића и Митровића и "Историју" за 4. разред гимназије од Николића, Жутића, Павловића и Шпадијера. А имам све историје, само ми реци коју годину. Ја мислим да је за 4. годину ? Само кратко реци...

Ево идем на форум њихов, хвала на линку : )

Ма само ми реци те три књиге...Ево ја имам "Устав и права грађана" од Стевана Лилића и Светислава Булајића. Имам "Социологију" од Петровића и Митровића и "Историју" за 4. разред гимназије од Николића, Жутића, Павловића и Шпадијера. А имам све историје, само ми реци коју годину. Ја мислим да је за 4. годину ? Само кратко реци...

Ево идем на форум њихов, хвала на линку : )

Ovako... :D
ne mrzi me,nego ti kazem jer ces mnogo vise naci inf :D
ta sociologija,ta knjiga iz ustava i ta knjiga za 4 godinu...

Jel moze neko da mi kaze koja je razlika za medjunarodni i politikoloski ? Cula sam da je na politikoloskom lakse i da su bolji profesori s tim da se moze na kraju polagati razlika predmeta i dobiti diploma za medjunarodni ako si na politikoloskom naravno

Back