FAKULTET POLITICKIH NAUKA

hai :)
za tabele ce Cupic reci na pripremama...izbaci se ponesto..pa znaci veruj mi i 5 strana...prelistaj strane ima dosta iskucanog i pitanja i svega...Istorija uglavnom ne to sa strane...sociologija bukvalno sve bez obzira sta on kaze..a ustav pa ono najbitnije..to nije tesko
prijemni ocekujte 28-9-30 jun...uglavnom je tako nekako...
a detaljne informacije o tome ocekujte negde u maju fazon... :)

Koji si ti smer?Kakvi su tvoji utisci o faxu?z:)

hai :)
za tabele ce Cupic reci na pripremama...izbaci se ponesto..pa znaci veruj mi i 5 strana...prelistaj strane ima dosta iskucanog i pitanja i svega...Istorija uglavnom ne to sa strane...sociologija bukvalno sve bez obzira sta on kaze..a ustav pa ono najbitnije..to nije tesko
prijemni ocekujte 28-9-30 jun...uglavnom je tako nekako...
a detaljne informacije o tome ocekujte negde u maju fazon... :)

ee Hristina secas se kad smo mi bili u ovakvoj situaciji z:(z:( muke znam

i tako.... sad sam se i ja kao registrovala na ovom sajtu... vuhu za mene.. o_0 .. Procitah silne komentare ljudi koji upisuju fax, pritom ih politika smara... pa pobogu politika nam diktira zivot!!!! no dobro o tome kad se upise fax.. E ovako... ja takodje ( ako Bog da) upisujem novinarstvo. Znam da onih informatora od proslih god nema, to mi je rekao ljubazni gosn u skriptarnici, srpski mi je jos i najmanji problem to sam ucila i ucicu na pripremama, a sociologiju zaista ne znam sta cu uraditi sa njom valjda cu nauciti u maju, ali ustav mi je sumnjiv. Nas u gimnaziji profa smara sa radosinom( tzv radisa) i jedva sam nasla tu knjigu i pritom su mi je oni polovnjaci naplatili 800 dindzi...cemer i jad i to ustav od '99... medjutim, to se ne poklapa sa onim sto ja ucim... e sad sta bi se desilo kad bih ja ucila iz te knjige ima li to ikakve veze sa onim sto ce biti na prijemnom?

hej, treba ti udzbenik autora lilic, bulajic... ima nekih 180str i ne kapiram kako su ti naplatili 800din za tu iz '99te... pih, gde ide ova zemlja... z:hm:... sto tek u maju socio? imas vremena pomalo i sad xD... mislim da bi ti bilo pametnije da sada radis no kako o's z:)... i tak'... mani boga, baci se na ucenje z:poz:...

he ja upisujem medjunarodne z:poz:... situacija slicna, pocela malo socio da radim, ali samo malo z:D... a ustav hm, ne bi trebalo tako ostavljati sa strane, treba i to nauciti kako valja... to cu kasnije... mislim da je soc najveci problem, ne zbog knjige vec zbog pitanja na testu... ih... bitno da smo poceli na vreme i da se ne ulenjimo puno ... :sanke:

pa kapiram da se sve to uci u toku skolske godine tako da nije frka ;).. pih bedak opet moram davati pare za knjige, e, muke nase... znaju li oni koliko to nas kosta....cc... a to sto ne znamo kud ide ova zemlja, pa to je zato sto ljude ne interesuje politika, recimo... e vi koji upisujete, sta cete za informatora?

Informator vam nece dati neke velike i bitne informacije..Primer testova i pricu bla bla truc o smerovima...Nista vise..Literaturu cete saznati iovako ionako na pripremama i neko ce je vec reci ovde...tako da...nista specijalno..bacene pare za medalju...

Dobro, znaci informator ne pomaze bog zna sta....a ove pripreme...ima li od toga neke koristi? s obzirom na cenu, koja (negde procitah) i nije bas mala...

Pa bilo bi pozeljno da se ode na pripreme jer mogu pomoci sto se tice ustava i istorije(najvise ustava)...meni su pomogle... z:)
a sto se tice sociologije,ja nisam ni isla,ali mislim da ti to nesto nece pomoci... z:)
Sad,ne znam za koji smer konkurises...
Ma opusteno,samo polako sve stizete. z:)
ako te jos nesto zanima... z:)
z:poz:

Poslednja izmena:
hmm kako cu sad postaviti "pametno" pitanje :think: .. tih 9 000 din. koliko kosta pripremna nastava, da li je to cena po predmetu ili za sva tri???? Sto se tice informatora, pomogao bi nam, jer bi imali bonus pitanja za vezbanje; i kada fax krece sa radom da bi mogli da odemo do njega, zovemo ili sta vec....

Back