FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Jedina osoba koja ovde nesto ne shvata si ti,....Kada je neko human,dobar covek ima i osnovne principe...To sto tvoj tata radi to sto radi i radi tu gde radi,nema nikkave veze..pocela sii da pricas o potpuno i apsolutno nebitnim stvarima...Procitaj svoje postove...Pa se zapitaj..kad neko hvali sam sebe stvara jednu malo drugaciju sliku..Da li tebi sad nesto znaci to sta ja engleski govorim od 4-te godine maltene kao svoj maternji?NE..da li je nekog to briga?NE..da li je to presudno?NE.Da li je nekog briga na ovoj temi da li su hirurzi na vma dobri?NE..hmn..sta nam to govori?

Btw...most bi se srusio posle nekog vremena da se ne odrzava...lanac ne mozes da prekines i svaka karika je bitna..
price i pricice ostavite po strani..radi nesto sto zaista volis jer onda imas volje i zelje da se boris...
Recenica detalji za prijemni ne govori puno...

Jel neko bio na eng danas?da nije mozda pregledala?i da,sutra je probni kolok is ipt-a?

Most bi se srusio ako ga djubretari ne bi cistili??? z:(

Znaci, ni ti ne gotivis funkcionaliste :).

El zna neko kad ce se znati da li smo polozili kolokvijum iz pol. ekonomije?

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje z:) vezano za istoriju iz III god za međ. smer:

Kako učimo istoriju? Jel učimo detalje i sve one godine na početku svake lekcije ( i one tipa kad je napravljen teleskop, časovnik i kad je Pizaro osvojio Peru) ? I jel postoji nesto na sta bi trebalo da posebno obratimo pažnju iz istorije?

Hvala

Imam jedno pitanje z:) vezano za istoriju iz III god za međ. smer:

Kako učimo istoriju? Jel učimo detalje i sve one godine na početku svake lekcije ( i one tipa kad je napravljen teleskop, časovnik i kad je Pizaro osvojio Peru) ? I jel postoji nesto na sta bi trebalo da posebno obratimo pažnju iz istorije?

Hvala

Ako hoces mnogo dobro da uradis, onda ti ja savetujem da i to ucis. Meni je drug, apsolvent istorije, sastavio pred prijemni test, ne mozes da verujes koliko tezak, i onda sam se ja skenj*o i mislio da ce tako biti i na prijemnom, pa naucio i najsitnije detalje. Rezultat nije izostao :D. Inace, prijemni je bio mnogo laksi nego sto sam ocekivao.

Evo nekih vesti vezanih za sociologiju koje sam našao na sajtu

Bodovi sa vežbi će biti postavljeni na sajt do 11. januara.

Poslednje predavanje, 15. januara, održaće prof. Čupić. (Prof. će dovršiti predavanje od 25. decembra.)

Januarski koncert grupe Maks Veber i Idealni tipovi biće održan 15. januara sa početkom oko 15.00 u Amfiteatru.

Priprema za usmeni ispit održaće se 18. januara u 11.30 u Amfiteatru.

da se mi manemo socijalnog konstrukcionizma :)
idi ti parishiltonhirurgekonomistavmadjubretarprivatnaskolaengleskog10godinaroditeljilekari fino pocni da spremas srpski do detalja i najvise uci ona pravila kako se recenice, rijeci i tako to gradi, ne znam koja je to vec nauka ;)
a da ti jos nesto kazem, novinarski smijer ti dodje nesto kao visa dopisna samo ti to niko nece reci... fino ti da upises medjunarodni smijer i da te bog vidi...
z:poz:

Operacija `budzet fpn` zvanicno startuje danas.z:lol:

Свака част, стижеш сигурно и упадаш на буџет... z:)
Верујем.

Свима Срећна Нова година.
Да положимо све испите са десеткама z:lol:
и да се радујемо сваком новм дану.
Верујте, то је најбитније.:zpozdrav:

cao svima... xD...
imam par pitanja- koje tabele iz sociologije treba uciti i kako? :D... malo mi apsurdno uciti tabelu... koliko se toga izbaci na pripremama i sta je izbaceno prosle godine?
mislim na sva tri predmeta- istor, socio i ustav... planiram medjunarodne odnose xD...
koliko detaljno treba uciti istoriju, kontam da biografije, stvari sa strane, vremeplovi ne trebaju, tako? xD...
gde mogu nda nabavim testove od proslih godina? da li neko od vas koji ste upisali prosle godine imate stogod slicno? xD

hvala unapred

cao svima... xD...
imam par pitanja- koje tabele iz sociologije treba uciti i kako? :D... malo mi apsurdno uciti tabelu... koliko se toga izbaci na pripremama i sta je izbaceno prosle godine?
mislim na sva tri predmeta- istor, socio i ustav... planiram medjunarodne odnose xD...
koliko detaljno treba uciti istoriju, kontam da biografije, stvari sa strane, vremeplovi ne trebaju, tako? xD...
gde mogu nda nabavim testove od proslih godina? da li neko od vas koji ste upisali prosle godine imate stogod slicno? xD

hvala unapred

Na 75 strani foruma ima test od prethodne godine.:) Sociologija zeznuta bas.:)

hai :)
za tabele ce Cupic reci na pripremama...izbaci se ponesto..pa znaci veruj mi i 5 strana...prelistaj strane ima dosta iskucanog i pitanja i svega...Istorija uglavnom ne to sa strane...sociologija bukvalno sve bez obzira sta on kaze..a ustav pa ono najbitnije..to nije tesko
prijemni ocekujte 28-9-30 jun...uglavnom je tako nekako...
a detaljne informacije o tome ocekujte negde u maju fazon... :)

Back