FAKULTET POLITICKIH NAUKA

I kako vam se cini?Kakvi su utisci? :D
Ja sam blago receno odusevljena :super:

Utisci o prvom danu faksa ne mogu da dodju do izrazaja od nervoze zbog idiota od Jeremica. Uzas.
Sto se ostalog tice, predugo je trajalo, ali rekli su nam otprilike ocekivane stvari.. Dobili smo raspored predavanja, ali ne i vezbi.. i tako.. Videcemo kada bude pocelo, sto verovatno nece biti u ponedeljak jer su tada protesti :)

:)
deluje fino,ali stekoh utisak da su ljudi blago nedruzeljubivi posto svi u nekim grupicma od po 2,3 i to je to... trema,nervoza,sta li je..iskreno se nadam da ce u ponedeljak biti bolje :)
organizacija kao i uvek na nivou ..preko onog video bima niti se culo niti videlo...:)

meni se svidjalo ,a kaze nam jedan od profesora ''a vi za tri nedelje kolokvijum imate '' haha bas su nas obradovali ....sve u svemu nije lose, ima svakojakih ljudi i normalnih a Boga mi i onih od kojih mi se dize kosa na glavi kad ih vidim x) videcemo jos tek je pocelo .....

Utisci o prvom danu faksa ne mogu da dodju do izrazaja od nervoze zbog idiota od Jeremica. Uzas.
Sto se ostalog tice, predugo je trajalo, ali rekli su nam otprilike ocekivane stvari.. Dobili smo raspored predavanja, ali ne i vezbi.. i tako.. Videcemo kada bude pocelo, sto verovatno nece biti u ponedeljak jer su tada protesti :)

apsolutno te podrzavam. jos gore sto su mu svi tapsali.poludeo sam

Back