Fake prijatelji i vaša iskustva

Ne znam šta da vam kažem što već ne znate i sami.Moguće je da se i prava
prijateljstva nekako "izližu i pohabaju". Vreme učini svoje.Menjamo se i rastemo.
Prijatelji bi trebalo da rastu uporedo s nama...ali dogodi se da ne bude tako.
Razočaramo se i dolazi do nerazumevanja...a onda je uglavnom kraj.
Tako je menjamo se razilazimo se.
Jednostavno vremenom sve nestane.
To treba tako prihvatiti i ici dalje.

Slazem se sa svacijim komentarom osim onog za dlake i cvarke. Nisam gladan, hvala. 😂

Ima toga da se menjamo i ljudi se menjaju oko nas, ali prava prijateljstva, pa cak i ljubavi, ne moze niko da promeni i ona opstaju i u dobru i u zlu. Ne treba niko nikog da na silu zadrzava uz sebe, jer je to nemoguće. Taj neki krug medjuljudskih odnosa se krece stalno, ljudi dodju I prodju, ali oni pravi ostaju sa nama. Vremenom treba da bude odnos jaci, a ne slabiji.

Slazem se sa svacijim komentarom osim onog za dlake i cvarke. Nisam gladan, hvala. 😂

Ima toga da se menjamo i ljudi se menjaju oko nas, ali prava prijateljstva, pa cak i ljubavi, ne moze niko da promeni i ona opstaju i u dobru i u zlu. Ne treba niko nikog da na silu zadrzava uz sebe, jer je to nemoguće. Taj neki krug medjuljudskih odnosa se krece stalno, ljudi dodju I prodju, ali oni pravi ostaju sa nama. Vremenom treba da bude odnos jaci, a ne slabiji.
Tako je, prava prijateljstva traju vecno...
Ako su prekinuta nisu bila prava...

prebrzo zelimo necije poverenje i presporo se otvaramo...misim vecina.

A ja volim da sam tupson jer nemam neke posebne tajne :D osima da sam zavrsio kurs za masovnog ubicu...

Fake prijatelji moja definicija - najbolji si mi dok mi trebas za bilo koji sebicni cilj. I toliko traje. Kratko.

Previse volim svoja dva prijatelja da bih trazio jos njih. I sa ovom dvojicom se retko vidjam ali i to nije lose taman se uzelim svih prica i onda je vidjenje sa njima lepse

Back