Fakat je da i Vučić i njegov ratni-huškač Šešelj rađaju sve veći bes i mržnju u narodu i ovo im neće izaći na dobro

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Autorska
Fakat je da ovaj režim priziva zlo i plašim se samo da ne strada nevin i nedužan narod zato.
Za njih mi više nije žao šta god da im se dogodi jer su već svi u režimu zaslužili doživotnu robiju što zbog izdaje što zbog terora nad narodom koji je iz dana u dan sve nepodnošljiviji pogotovo zbog medijske laži i propagande..i policijsko-mafijaške saradnje.

Ovoga puta nema Hag da se izlezava ko Vojo I Slobo nego bukagije
Izlezavace se ko Lukasenko i Maduro.:kafa:
Mnogo se uzdate u taj slucaj sa Milosevicem - a zaboravljate da je i srpska obojena revolucija porazena 2012., kao gruzijska nedavno. Kad se to jednom desi nema nazad.

Pritom, oni su robijali u inostranstvu, a Sakasvili u svojoj zemlji.

Autorska
Fakat je da ovaj režim priziva zlo i plašim se samo da ne strada nevin i nedužan narod zato.
Za njih mi više nije žao šta god da im se dogodi jer su već svi u režimu zaslužili doživotnu robiju što zbog izdaje što zbog terora nad narodom koji je iz dana u dan sve nepodnošljiviji pogotovo zbog medijske laži i propagande..i policijsko-mafijaške saradnje.
I Karleuša. Ali desiće se proboj odbrambenog zida oko njega i ekipe. On zna da to visi u vazduhu.
Ne zna kako to da reši, a rešava na pogrešan način. Priziva zlo, kao što kažeš, ali ako mora, neka bude zlo nad njima. Ko ih j...

Izlezavace se ko Lukasenko i Maduro.:kafa:
Mnogo se uzdate u taj slucaj sa Milosevicem - a zaboravljate da je i srpska obojena revolucija porazena 2012., kao gruzijska nedavno. Kad se to jednom desi nema nazad.

Pritom, oni su robijali u inostranstvu, a Sakasvili u svojoj zemlji.
A tom slomu "obojene revolucije" posebno se obradovase Merkrlova, Sreder i Bler, glavni pokretaci bombardovanja Srbije . . . Aferim!

Autorska
Zabela za tu ekipu.

Mada iz iskustva posle 5.oktobra... bojim se da se ne utale

Autorska

Obojica su presli sve crvene linije.

:)

Back