- Poruka
- 70.290
Nesto ljudi razmisljam..koliko smo mi blesavi ljudi. Imamo ta neka dva pola, koja su u sustini ista, sve je kod nas isto, samo za ulogu reprodukcije imamo polne organe koji su kompaktibilni i razliciti do odredjene mere...I sada kada posmatras, evo na pr ja sam muskarac, pa gledam kako mi muskarci ludimo za zenama, kada se zensko pojavi u drustvu, odjednom se promeni atmosfera, promeni se pritisak krvni, odjednom si BAM u modu, u hebenom modu...A isto je i za zene, stoje u svojim grupicama, smeju se, zezaju se, i odjednom kada se pojavi muskarac, tishina...kosa se prevlaci, pomeranje tela , neka pasivna igra, namestanje kose...
Samo razmislite koliko nas evolucija u stvari zahebava. Ogranicava... Jer shta? To je doope, i ti ga imas, samo je u kukovima izrazajnije, i ti imas sisu samo su njene vece u obimu, punije usne, i farba se..stavlja boje na sebe, neka socio antropoloska ostavstina iz paganskih dana...I to je to..zakljucan si u tome, nagoni te vuku...Koliko smo mi ludi? (nije neka depresivna tema, vec samo zapazanje) I kako bi se daleko bolje kapirali, i imali super odnose da naucimo da je to u stvari sve to bizarna igra evolucije kako bi zivot nastavio dalje....?
Samo razmislite koliko nas evolucija u stvari zahebava. Ogranicava... Jer shta? To je doope, i ti ga imas, samo je u kukovima izrazajnije, i ti imas sisu samo su njene vece u obimu, punije usne, i farba se..stavlja boje na sebe, neka socio antropoloska ostavstina iz paganskih dana...I to je to..zakljucan si u tome, nagoni te vuku...Koliko smo mi ludi? (nije neka depresivna tema, vec samo zapazanje) I kako bi se daleko bolje kapirali, i imali super odnose da naucimo da je to u stvari sve to bizarna igra evolucije kako bi zivot nastavio dalje....?