Fairy Tail

Post je delo osobe koja poznaje i jednu i drugu stranu. I mnogi se ne slažu sa ovim postom ali činjenica je da je One Piece i dalje najprodavanija manga, daleko iznad ostalih.
I to nema veze što izlazi već 16 godina, tj. da se vadim na to "to je stara manga". Ali UPRAVO TO ŠTO JE NA TOP LISTI TIH 16 GOD. čini OP fantastičnim. Jer ljudi nisu prestali da prate tu mangu sve ovo vreme, što dokazuje da je masterpiece!

Volim i ja One Piece,samo ne primjetim preveliku sličnost sa FT(koji takođe volim).Da dobar je,ali prespor stvarno,60 epizoda Skypei traje da bi se na kraju otkrilo da je Gol D Rodger bio tu,jel bilo potrebno 60 epizoda da se to kaže?

@Manifold Anime ima oko 620+ epizoda i još ide,sad ako imaš vremena...knock yourself out...
Ja sam negdje oko 210. i već sam demoralisan... :confused:

Nmg da gledam nesto puno fillera, nije problem u broju epizoda. Drugo gledam da pohvatam koji su trenutno ongoing anime, zatim attack on titan... Uvek sam voleo ongoing serijale vise, ili pak one koji su se zavrsili pre mesec, eventualno dva, kao Nagi no Asukara (pravo osvezenje i originalno, jedini timeskip koji mi se dopao)

Nmg da gledam nesto puno fillera, nije problem u broju epizoda. Drugo gledam da pohvatam koji su trenutno ongoing anime, zatim attack on titan... Uvek sam voleo ongoing serijale vise, ili pak one koji su se zavrsili pre mesec, eventualno dva, kao Nagi no Asukara (pravo osvezenje i originalno, jedini timeskip koji mi se dopao)

Nema puno fillera,sreca.Ali adaptiraju 1 chapter/1 epizoda,pa razumijes šta se desi kad rastegneš 14-15 stranica na 20 minuta?

Naruto kopira Hunter x Hunter
Bleach kopira Yu Yu Hakusho
Ništa nije originalno...

Капирам да мислиш на Scarlet Eyes x Sharingan, али то су све јапанске (и кинеске) легенде о клановима. Наруто је буквално пребукиран митолошким мотивима, али светови су веома другачије одређени.

Само морам да видим на шта мислиш када кажеш Yuu Yuu Hakusho, Spirit Detective? Али Ичиго није погинуо у несрећи нити су им моћи концептуално исте, тј. између Ичига и Љускета xD

Мени Yuu Yuu Hakusho више личи на DB. Чак су им и игре скоро па исте за Сегу генесис. Али ако мислиш на сличност између главних ликова, премало је то да би се окарактерисало неоригиналношћу.

THIS IS BULLSHIT!!!

Tačno sam znala da je Mashima užas!! HE F*CKING RECYCLES HIS OLD DRAWINGS!!!

http://www.mangahere.co/manga/fairy_tail/v06/c043/10.html

http://www.mangahere.co/manga/fairy_tail/v38/c392/16.html

WTF!!!

čitala sam pre neki dan na tumblru kako su SBS pitali Odu da li kada radi flashback ili neku scenu gde je u pitanju prošlost, da li ponovo crta to ili uzima stare radove.
On je odgovorio da NIKAD nije lepio stari crtež nego uvek crtao ponovo.

A NE KAO OVAJ GAD!! >.<

UH KAKO SAM BESNA!!!

A što da ne? Prošlo je 350 chaptera od tog momenta. Nacrtao se on to tada dovoljno da treba da mu bude prirodno da nacrta još malo.

Ne znam... FT je dosta opao po mom mišljenju. Neka radi šta hoće, ustvari. Njegova manga..

Interesantna citava ova situacija sa silverom, ali mi se cini da vise nista nije ostalo zanimljivo u ovome arcu osim eventualne aktivacije e.n.d.-a, a to se nece desiti u skorije vreme. BTW šta mislite ,da li ce se Gildarts pojaviti u ovome arcu nismo ga videli odavno?

Mislim da hoće.
Master je najverovatnije otišao po ono što imaju u podrumu starog guilda (damn, zaboravila sam kak' se zove... neki Lumen Historie valjda) i mislim da će se vratiti sa Gildartsom.
Ili će njih dvojica da to aktiviraju "od kuće" XD

Zato što mu je Master to pokazao onda i najverovatnije sada otišao po to čudo. DUM DUM DUUUUUM da zaustavi END

Ohooo, veoma dobar chapter!
Tho, opet nešto na ruci ali da, so cool that Gray got new powers~ makes me wanna love him again ^w^
I ako se sad ne smuvaju Juvia i Gray, Imma flip the table! Nije da ih supportujem, staviše jako se protivim tom shipu, ali me nervira Mashima sa tim "ljubavnim" igrama -.-

BOOM!

gray_fullbuster__ice_devil_slayer_by_annahiwatari-d7s9k27.png

Драго ми је да је Gray добио power up.
П.С. Занимљива информација, раније нисам знао ко је четврти оснивач guild-a,за оне који не знају-Yuri Dreyar, отац Макарова(неименовани лик са Мавис, Хадесом и оним жбун ликом чије име сам заборавио).

Back