Red Hood
Zainteresovan član
- Poruka
- 200
Konačno sam sustitao anime!YA-HA!
Moram reci da je Grand Magic games najslabiji arc IMO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna koja je to muzika na 10:20.
Konačno sam sustitao anime!YA-HA!
Јесте најслабији, али то се тек види касније, што додатно убије у појам. Анимације су очајне, у ствари...анимације? Често је то само једна слика која се помера и overdramatic dub што уме да изузетно нервира уколико је у иоле ''озбиљније сврхе'', тј. потенцира озбиљнији доживљај (или се макар труди). Али шта да се ради, иако лошијег квалитета, и даље се тера напред пошто сам упао у ''Шпанска серија'' замку.
Најбоље ствари су биле Ерзина и Канина епизода. Dragon Slayer борбе су биле апсолутно фенси, излизане.
Никако, али никако ми се не свиђа куда је S2 одвео, тотално другачији доживљај од S1. Истина, скоро су причали како нису ''заиста убили змајеве''... што ми је ненормално вратило трачак наде, па рекох ако сам могао да изгурам ону Michelle глупост (са занимљивим крајем, мора се признати) рекох дај да изгурам онда и ово што чекам годину дана. Пре но што неко хоће да каже како је Мишеру филер, да, познато ми је сада, али ни у лудилу се то не осети током гледања анимеа.
И даље најбољи тренутак борба између Asuma & Erza, а најсмешнији тренутак Happy trolls Erza. Наравно, ко сада похита и тражи то на YT неће имати доживљај и по зато што се код хумора неке ствари морају комплексно изградити пре тога, а онда ће и банално померање прста деловати неумољиво комично.
Видим сви заборависте на Marde-a...
Баш дивно, као да им није довољно што у претходној саги нису могли да огребу змајеве мињон класе, сад долази и Акнологиа, па још E.N.D.-а да оживе плус Зереф, једино их аутор може спасити...

je li ko od vas procitao ovaj fairy tail zero, radi se o prequel-u kako je mavis osnovala fairy tail za sada ima samo 3 chaptera , ja sam tek dans slucajno otkrio.
![]()
Ja. Aко се неко сећа ове слике.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140409152645/fairytail/images/8/84/Fairy_Tail's_birth.png
Лик којег нисмо знали, што личи на Стинга, појављује се, његово име је Yuri Dreyar, он је ћале од маторог Макарова...