Fairy Tail

Koji troll chapter I'm not amused.

Eminem%20Is%20Not%20Amused.jpg

Ne svidja mi se kako su zapoceli nakon duge pauze. Previse su zbrzali, a dali premalo akcije i humora po kojem je FT karakteristican. Nadam se da ce sledca epizoda biti daleko bolja.

Dobra anima, dobra manga msm ima i prednosti i mana, ali na kraju je dobra.Zanima me kad izlazi chapter posto vidim da novi ne izlazi nikako.
Sto se tice radnje zanima me master end i sta je taj Lumen Historie nesto na fazon Etheriona ili neki power up?

Mashima is a great copycat mangaka.
Just sayin'

Ne poznam čoeka.

FT je kopija OP-a samo što Mashima malo to maskira tim nekim borbama i turnirima a i da ne zaboravimo hideous amount of ecchi -.-

Koje su sličnosti (osim što svako ima neku moć, ali na tome se zasniva pola animea)? Nisam baš provalio. Msm i u jednom i u drugom je glavni lik kao priglup i jak, obojica imaju to neko društvo, ali ne znam šta još...

Btw, Op često mnogo smara u p.m.

Pa znamo i mi. Šta sad?

FT je kopija OP-a samo što Mashima malo to maskira tim nekim borbama i turnirima a i da ne zaboravimo hideous amount of ecchi -.-

Pa ako vec uporedjujete sa Star Wars serijalom, cisto da se zna da Luke nije imao pojma da mu je Darth Vader cale :P

Sto se same kopije tice, Funny, ne ulazi s njom u raspravu vezanu za One Piece, nemas sanse XD

I ja licno ne vidim FT kao kopiju, cak mi je mnogo interesantnije, dinamicnije i likovi su mi mnogo simpaticni :P

Ne vidim kako je kopija,osim slične teme prijateljstva što važi za svaki shounen.
Usporedi Bleach i Yu Yu Hakusho,TO je totalno kopiranje.
@Manifold
Gledali smo SW naravno,ali u ovakvim slučajevima aluzija je neizbježna.
@Funny
Istina OP je spoooooor....

^Vrlo ocigledno da je ceo ovaj post deo nekog fanboya ili fangirla

Slazem se, ima slicnosti, ali sve slicnosti su vec vrlo prozvakana tema i motivi kroz mnoge mange, anime i knjige, samo kazem, no killerino plserino

Msm, naci cu u skoro svakoj shounen mangi pola scena ovde predsavljenih

Post je delo osobe koja poznaje i jednu i drugu stranu. I mnogi se ne slažu sa ovim postom ali činjenica je da je One Piece i dalje najprodavanija manga, daleko iznad ostalih.
I to nema veze što izlazi već 16 godina, tj. da se vadim na to "to je stara manga". Ali UPRAVO TO ŠTO JE NA TOP LISTI TIH 16 GOD. čini OP fantastičnim. Jer ljudi nisu prestali da prate tu mangu sve ovo vreme, što dokazuje da je masterpiece!

Poslednja izmena:

Back