Fairy Tail

Neverujem da će sting i rouge preći u fairy tail jer bi onda bilo previše dragon slayera u jednom guildu verovatno će na kraju kad pobede onog sabertooth mastera jedan od njih postati novi master i tako će pokušati da od sabertootha naprve lepški guild po uzoru na FT or some sh*t like that.

Sore wa so daro!
Ako pobede dedicu, Sabertooth nece vise da postoji, tako Natsu rece ;) remember?

A ako se ne prikljuce njih dvojica FT, onda ce kao Jellal - da lutaju okolo :lol:
Ali za Stinga sam uverena da ce se zbliziti sa Natsuom :3

and btw:

psycho_sting_eucliffe__chapter_283__by_akilachione-d50grlr.png

FREAKIN AWESOME! (mada ne mislim da je on toliko plav :P)

Pa sigurno je da će ili biti u FT ili umreti, jer su svi Dragon Slayeri u FTu.
LoL neko da umre u FT ne nego burek na točenje ,jedana stav kod FT koju sam zapazio odmah na početku je to da skoro niko ne umire XD

Sore wa so daro!
Ako pobede dedicu, Sabertooth nece vise da postoji, tako Natsu rece ;) remember?

A ako se ne prikljuce njih dvojica FT, onda ce kao Jellal - da lutaju okolo :lol:
Ali za Stinga sam uverena da ce se zbliziti sa Natsuom :3

Pa neće više postojati sabertootha sa njim na čelu niko nemože da spreči stinaga i rouga da ponovo oformi guild uglavnom ja mislim da će oni biti ko lyon i jelal povremeno će se pojavljivati u sledećim arc-ovima kad stavri zaguste.

Ali oni su Dragon Slayer-i, i to pravi. (ne kao Laxus) Ja mislim da će se priključiti FT, a poenta animea je verovatno da je i Zeref isto Dragon Slayer, i da je njegov zmaj ono čudo Acnologia, pa će se svi ostali DS ujediniti da pobede Acnologiu... (to vam dođe moja teorija)

A umro je... hm.. npr, onaj Simon? xD

Ali oni su Dragon Slayer-i, i to pravi. (ne kao Laxus) Ja mislim da će se priključiti FT, a poenta animea je verovatno da je i Zeref isto Dragon Slayer, i da je njegov zmaj ono čudo Acnologia, pa će se svi ostali DS ujediniti da pobede Acnologiu... (to vam dođe moja teorija)

A umro je... hm.. npr, onaj Simon? xD
Ko zna samo možemo da nagađamo ,lol skroz sam zaboravio na tog lika ja sam se samo mogao setiti onog hadesa što ga je zeref ubio XD

Grimm, dobices Laxusa sledece nedelje ;) :heart:

Nego... chappy nije los, malo na kraju preuvelican :/ ali ok.
HibikixCana? ... ajd progutacu to :/
I sad, ako je Cana isla all-out, sada svi znaju njenu snagu. Mislim da su Jura i onaj iz Saber-a isli polako, ne punom snagom.

I da! Zasto samo 10p za Erzu!? Pobedila je svih 100!! :/

Sve u svemu, bilo je zanimljivo :)

Poslednja izmena:

Back