Fairy Tail

WHATEVER!!! I'll still have more hot boys to love (even though Gray was my first FT crush ;___; )

Mashima will never do that! It's SHOUNEN, not SHOJO. A Juvia je samo jos jedna fangirl, kao i Hinata, Hancock ili .... Orihime -.-

Shounen ne znači da ne može postojati Romance. Štaviše, na kraju mange obično bude romance kraj u shounen naslovima. (DBZ ti je primer dobar za postojanje romance u shounen)

Pa to sam i ja mislio na samom kraju će se oformiti parovi nisam mislio da će se desiti u toku nekog zapleta pošto je ovo ipak Shounen kao što Anna reče ali takođe već možemo da vidimo GellalxErza mada to nije ništa preterano ozbiljno za sad :D

JellalxErza!! :heart:
njih podrzavam
I inace.... taj screenshot je FILER :D never did it happen in the manga... izuzev onog cover-a gde su bili jedno pored drugog, ali to se ne racuna :D

Ali predpostavaljam da ce manga da ide jos dugo. Cujem da se Bleach i Naruto zavrsavaju i da ce FT i Beelzebub zauzeti njihova mesta. ho ho ho *evil*
OP ima jos da traje tako da... I'm so proud for being in the fandom *tears*

KHR je poceo da smara, procitam kad izadje chappy ali nije nesto posebno. Krecem aktivno da citam mange tako da se sada zanimam sa FT i OP :heart:

JellalxErza!! :heart:
njih podrzavam
I inace.... taj screenshot je FILER :D never did it happen in the manga... izuzev onog cover-a gde su bili jedno pored drugog, ali to se ne racuna :D

Ali predpostavaljam da ce manga da ide jos dugo. Cujem da se Bleach i Naruto zavrsavaju i da ce FT i Beelzebub zauzeti njihova mesta. ho ho ho *evil*
OP ima jos da traje tako da... I'm so proud for being in the fandom *tears*

KHR je poceo da smara, procitam kad izadje chappy ali nije nesto posebno. Krecem aktivno da citam mange tako da se sada zanimam sa FT i OP :heart:

LoL znam da je iz filera ja sam uhvatio ovaj screenshoot :D samo volim malo da te nerviram :mrgreen:
Inače verujem da će na kraju grey i juvia završiti zajedno a što se tiče JellalxErza moguće je da će Gellal umreti nekom tragičnom smrću mada nebih voleo to da vidim.

BTW jesi počela da čitaš Maid samu? :D

Ne svidja mi se Maid-sama :/ pocela sam jedan chapter (36 valjda) i stala -.- treba nesto dooobro da me uveri da bi mi se svidelo :/
I nemoj da pricas tako, Jellal ce biti dobro. Na kraju ce se otkriti da je on "Mystogan" i sve ce biti happy :lol: Onda ce ga zvati po imenu i bla bla bice sa Erzom. A kad sam vec kod nje... kako me je zgrozilo i nasmejalo kad je Hibiki rekao "That's Ichiya's girlfriend for you" hahah lol. :D

@Alan
Ne znam, ne citam niti gledam Beel, ali ga hvale :P
Toriko.... to sam samo gledala kad je bio cross-over sa OP (pre time skipa) i cujem da je bila jos jedna takva epizoda (lol, nisam gledala OP odavno).
Ne cini mi se zanimljivim... podseca ne OP - on trazi hranu najbolju na svetu, hoce da napravi najbolji dish, bla bla... uglavnom glupo (iako je od Toei). Sumnjam da cu to ikada da gledam ili citam.
Kao sto sam mislila da je GTO strava pa kad sam videla da jedna ep traje 40min... ajd zdravo. tako je i sa tim - Moze da podseca na OP ali samo je jedan One Piece :D

Whatever, nikada ne moze da bude smeker kao Erza ili Ultear.

_____

Ko provali sliku smejace se slatko. :)

830px-New_Zalty.PNG

Woohoohohoh Laxus! Nisam ni pomisljala da ce nesto onako reci :o awesome!!

a odmah sam pomislila da ta mala Shelia ima neke veze sa Zerefom. 100%
mozda deluje ovako kao seprtlja ali to je cover. uh!

cool chappy!

Back