Fairy Tail

Bilo bi lepo da je ova Shelia ili kako već, ustvari Dragon Slayer.

Što se tiče Laxus vs Raven Tail, RT me užasno smorio, očekivao sam jače ljude. A ovo je sve nekako prebrzo gotovo, mislio sam da je RT glavni negativac u ovom arcu, kad ono...

Bilo bi lepo da je ova Shelia ili kako već, ustvari Dragon Slayer.

Što se tiče Laxus vs Raven Tail, RT me užasno smorio, očekivao sam jače ljude. A ovo je sve nekako prebrzo gotovo, mislio sam da je RT glavni negativac u ovom arcu, kad ono...

Glavni negativac u ovom arcu je valjda onaj kapetan koji hoće da zarobi lucy i iskoristi je u onoj mašini.

"She's incredibly brave Witch".... damn my mind!! >.<

haha, upravo gledam anime gde je onaj God Slayer iz Grimore Heart so this little b!tch is the same :D

.....

Oh come on!!!!!!! Kako vole tako da prekinu na najboljem part-u!! >.<

Wahahahha!! *evil*

sting_ch_282_coloring_w_background_and_line_colors_by_annahiwatari-d54nc2v.png

Lucy skroz poražena kontam da će je onaj lik sa špicastim nosem kidnapovati dokle se bude oporavljala u bolnici.

Jako mu je bitna za onaj njegov projekat... ne znam sta ce da uradi ali dok Lucy ne bude uzela Libru i Pisces, nece... ili ce mozda i ta dva kljuca on da uzme...

hahaha, kako jedva cekam Sting vs Natsu!! *_________*
ali sada se Sting pokazao kako je uzasan... but I still love him! :heart:

and LOL at Grays face after Juvias attack :D

Sting je realno kukavica. :D Kad pobeđuje Saber Tooth (i to ne on, nego drugi) doživljava orgazam, a kad FT gazi, onda piški u gaće.

Inače, Lucy me baš smorila. Juvia je kul.

I meni se ovi iz sabertootha uopšte ne sviđaju svi su mi nekako bezveze valjda će mi postati zanimljiviji kad ih vidim u fightu.
Lucy jeste malo smorila ali to nije ništa čudno jer te uvek u nekom trenutku glavni lik smori baš zbog toga što je glavni lik i što ga stalno gledaš.

Ovi iz Sabertooth su generični likovi, to me smara užasno. Onaj Romeo je tipični know-it-all, Minerva je tipična ludača, Sting je kukavica, Rogue je šatro flegma, a ima jednom da pukne i popizdi (to beše tsundere?), onaj sa munjama je Elfman samo pakostan... I ko je još ostao? Nema više nikog valjda. xD

Eto, tipični generični likovi. Imho, Oracion Seiss je imao mnogo bolji background i mnogo su bili dublji likovi. I od ST i od Raven Tail. RT ispadoše leva smetala.

A što se tiče Lucy, smorile su me njene ecchi scene najviše, a i to što Mašima pravi idiota od nje. Mislim alo, Vendi je pobedila onu bogoubicu, a Lucy ne može da ne ostane izbičevana. Ma daj.

Poslednja izmena:

Back