Bas sinoc ja i mm pricasmo na ovu temu.
Zapravo uopsteno kako je sada strasno ovo, te ono, a kada vratimo film pa i u nasem vremenu je bilo tako samo sto su tada bile druge stvari u pitanju,te shvatis da svako vreme nosi svoje breme, te i ovo.
Tada sam buljla u televizor kada je poceo treci kanal da se emituje non stop, pauzu sam pravila samo kad idem u grad ili kod drugarice, MTV je bio nesto do tada meni nepoznato ali sa pojavom istog na trecem kanalu fascinantno.E sada nasi tako sa netom i naravno facebookom.
Samo mi nije jasno nesto, sto je tolika pomama ispala oko tog facebooka jer ja sam otvorila nalog tamo jos pre godinu dana, mozda i jace, doduse ako sam samo dva puta bila i to je, ali kao da je tek od pre par meseci otvoren, jer tolika fama oko njega a mene zaista smara i ne vidim nista posebno na njemu.Mislim odigras igricu i pitate da li hoces da podelis to sa svima , sta da delim , u prevodu trubis da svi znaju kako si ti igrao/la igricu, ma daj big dil.Mislim bezveze bar meni , ne vidim poentu na njemu, a to i ako imas neke rodjake na strani , mislim van zemlje mozes ih naci pa na msn i skayp da se cujes ako hoces sto je po meni i mnogo bolje od ovog.
Inace mom sinu nisam dala da stavi svoju sliku , iskreno niti visi na njemu, sada tek nece ima zabranu i za vikend
ali gledal sam njegov profl s vremena na vreme, da on ne zna naravno, mada sam mu pre upisa objasnila neke stvari.ispostovao je to i ima samo svoje drugare za prijatelje.Ali kada vidim neke , kazem opet neke, ne sve ,slike od drugarica iz odeljenja ja se zgranem, pa to su poze ne detinjaste vec devojacke, izazovne.E to mi je malo cudno, pa posle se zalimo kako ima pedofila koji napadaju, pa kako ih i nema kada ono nije normalno za taj uzrast ili sam ja omatorela.nesto je.:sad2: