Facebook

Tako će i biti, tvrdi Baba Vanga: Kada muslimani postanu VEĆINA u mnogim EU-državama, istospolni će biti 'zločinci', a bigamija zakonom dozvoljena! :bravo:
Pitanje je da li ce oni postati vecina i kako ce se ovo sa migrantima zavrsiti i do kada ce uopste svet postojati( ne zezam se). To je kod njih u islamu dozvoljeno ali ne vidim nikakvo racionalno objasnjenje sto bi to postojalo.

Pitanje je da li ce oni postati vecina i kako ce se ovo sa migrantima zavrsiti i do kada ce uopste svet postojati( ne zezam se). To je kod njih u islamu dozvoljeno ali ne vidim nikakvo racionalno objasnjenje sto bi to postojalo.
Gde ti živiš? Kod muslimana žene sede kod kuće i štancaju decu na 'gajbe'! A ove 'zapadnjačke' sve češće nekakve feminističke politike, teranje karijera, ravnopravnost sa muškima i slično!? A decu će valjda da kupuju u Maksi-marketima? :rotf:

Gde ti živiš? Kod muslimana žene sede kod kuće i štancaju decu na 'gajbe'! A ove 'zapadnjačke' sve češće nekakve feminističke politike, teranje karijera, ravnopravnost sa muškima i slično!? A decu će valjda da kupuju u Maksi-marketima? :rotf:
Nisi izgleda procitao deo u kojem sam rekao da je pitanje da li ce svet postojati do tog trenutka. Takodje postoje i neki muslimani koji su na zapadu i koji su se utopili u to razmisljanje. Ne kazem oni jesu u manjini i pored njih i dalje ima mnogo vise tradicionalih muslimana nego hriscana. Mada vecina dece koje se otmu u Srbiji zavrse na zapadu...

Tvoje mišljenje. Ali je to mnogima u redu, 'religijski' opravdano bla, bla... Ima li neko koji to zna bolje da objasni?
Na svetu ima vise zena nego muskaraca, zene duze zive i manje ih ubijaju bolesti. U islamu je, koliko mi je poznato, sramota da zena bude usedelica i onda kad to povezes sa prvom recenicom dobijes da je bolje biti udata za coveka koji je vec ozenjen nego biti sama.

Edit: I pored svih tih cinjenica i takvog stanja u islamu, i dalje ima vise neozenjenih muskaraca nego neudatih zena ali malo smo skrenuli s teme.

zašto ne bi postojao i nakon što PROPADNE i ova TRULA zapadnjačka civilizacija, kao i mnoge druge koje su ISTRUNULE i same sebe uništile!? Globalni svet, isto njesra kao i Rimsko Carstvo, samo na većoj površini! :rotf: :rotf: Recimo: Krstaški ratovi su završeni, ali jedna strana nije zadovoljna rezultatom! :rotf:

Јбг, причамо о Фб па дођосмо до бигамије. Да будемо јасни: Хришћанство (осим протестантизма које подржава ЛБГТ, али проетестанти и нису хришћани уствари) сматрају педерастију поремећајем, па се НВО обруше на владике.Иако првославци не кажу да икога треба кињити, него се молити Богу, одвести под Острог исл. Али, НВО снаше смеју да пљују рецимо Амфилохија али не смеју Зукорлића. Једном је он изјавиио нешто у стилу да је педерастија гора од проституције, која је најчешће нормалан сексуални чин, само што нису морални мотиви (паре) паре да се то ради.
А ислам је према ЛБГТ знатно строжији. Да не пишем шта они сматрају.
Него, да се вратимо на ФБ. Један сам од оних који су одмах уградили додатак за стари "лејаут". Буни се ФБ, обара ми Мозилу, данас и цео рачунар ми азбрљави, морадох да гасим принудно.
Онда оборили ту опцију, али нађох нову.
Код неких који су на Хрому, без те опције - и њима крахира интернет. ФБ нешто баш заџебао.

Заузет цукенберг цинкарењем антивакцинаша, па брља тотално. У грозници предизборној, како да помогне излапеолом џозефу који не зна ни за шта се кандидује...
Збиља,Yahoo, Fb, Yоutbe, па то су горе бљузге шлихтаре него Пинк или информер.
Изгледа да је макартизам пре 60-ак година био дечија игра наспрам клинтонизма, сорошизма, гејтизма...Хистерија...

Poslednja izmena:
Ја јутрос уградих Реверт, све ради као раније. Десна страна је празна, али нема везе, и била је празна. Шта ће ми ту део списка "френдова". Замисли, имаш их 5.000 и шта ти значи неколико њих на том списку десно.
Како се дудуци у Фб не запитају: За неколико дана милиони корисника вратили стари изглед, значи нови не ваља, зашто им га намећемо ?

Ја јутрос уградих Реверт, све ради као раније. Десна страна је празна, али нема везе, и била је празна. Шта ће ми ту део списка "френдова". Замисли, имаш их 5.000 и шта ти значи неколико њих на том списку десно.
Како се дудуци у Фб не запитају: За неколико дана милиони корисника вратили стари изглед, значи нови не ваља, зашто им га намећемо ?
Isto kao: Zašto nam nameću Win 10 kada je i XP bio sasvim dobar, samo ga je trebalo još malo ispolirati! :zcepanje::zcepanje:

Isto kao: Zašto nam nameću Win 10 kada je i XP bio sasvim dobar, samo ga je trebalo još malo ispolirati! :zcepanje::zcepanje:
Искрено, не знам да ли ово мислиш збиља или си ироничан, пошто сам ја овде више пута тврдио да је Iks-Pe стабилнији и поузданији од седмице и посебно од десетке. Сва ра усавршавања су мало битне ситнице.
Као са аутима: Једном човеку забаговала електроник брава, морао да зове да дођу, пуко човек 120 еврова.
Или ТВ: сећемо се клаисчних, ветар помери антену, мало снежи слика, али може да се гледа. А ово модерни, ЛЕД, осетљиви, супер слика ако је сигнал 10,0000% добар, а ако је 99,9999999999%, само мала сметња, нема ни снега ни слике.

Back