Facebook

Hmm...

FACEBOOK-CHARGING-IN-2011.jpg

Onda bi pogazili ovo.

Facebook: Poruke koje se brišu posle 10 sekundi :deda:

Facebook će uskoro imati novu opciju koja će se dopasti mnogim preljubnicima.

Ova društvena mreža objavila je da će uskoro aktivirati novu aplikaciju koja briše slike i poruke samo deset sekundi nakon što su poslate.

To je napredna verzija jedne od originalnih aplikacija sajta “poke”.

Opcija će biti nazvana “Facebook Poke” i dozvoliće korisnicima da šalju fotografije i video materijale ne duže od 10 sekundi, kao i poruke.

Poruke nakon isteka tog roka više ne mogu da se pogledaju, što znači da je takvo slanje savršeno za lascivnu prepisku bez ikakvih tragova.

Ipak, Facebook ohrabruje korisnike da prijavljuju neprimerene poruke.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&nav_id=671516

Facebook: Poruke koje se brišu posle 10 sekundi :deda:

Facebook će uskoro imati novu opciju koja će se dopasti mnogim preljubnicima.

Ova društvena mreža objavila je da će uskoro aktivirati novu aplikaciju koja briše slike i poruke samo deset sekundi nakon što su poslate.

To je napredna verzija jedne od originalnih aplikacija sajta “poke”.

Opcija će biti nazvana “Facebook Poke” i dozvoliće korisnicima da šalju fotografije i video materijale ne duže od 10 sekundi, kao i poruke.

Poruke nakon isteka tog roka više ne mogu da se pogledaju, što znači da je takvo slanje savršeno za lascivnu prepisku bez ikakvih tragova.

Ipak, Facebook ohrabruje korisnike da prijavljuju neprimerene poruke.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&nav_id=671516

http://software.benchmark.rs/softver_internet_vesti/facebook_ukrao_ideju_snapchata

Da li neko zna zasto na facebook-u preko Opere ne mogu da otvorim igre ? Pise mi da mi je potreban Adobre Flash Player ali ja ga vec imam instaliran u kompjuteru . U Google Chrome-u igrice hoce da mi se otvore ali mnogo se koci . z:((

Не разумем зашто су морали да уклоне опцију да могу само пријатељи да ти шаљу поруке....:dontunderstand:

Ово са филтрирањем ми је без везе и не свиђа ми се! :aha:

На Фејсбуку више немаш никакве изборе, све ти се намеће. z:(

http://2.***************/-guuAHH7XzLk/UHAdodcw0JI/AAAAAAAAAdw/e_MaaDUAYTg/s1600/397173_429777310413101_610266696_n.jpg

Kod za sliku :lol:

[[490550790968952]][[490550800968951]][[490550807635617]]
[[490550820968949]][[490550837635614]][[490550847635613]]
[[490550857635612]][[490550867635611]][[490550877635610]]
[[490550884302276]][[490550894302275]][[490550900968941]]
[[490550914302273]][[490550924302272]][[490550937635604]]
[[490550947635603]][[490550954302269]][[490550967635601]]

Bio sam član zatvorene i tajne grupe, nije niko mogao da je vidi osim članova i da uđe u nju osim ako admin ne pozove.I sam sam bio admin, ali sam jednom slučajno kliknuo da napustim grupu i od onda ni ja više ne mogu da je nađem iako je pisalo da kada želim da se vratim samo kliknem join back, niti drugi admini kad žele da me dodaju ne mogu da me pronađu kad kucaju ime.Da li mogu nekako da se vratim u tu grupu tj da je nađem nekako ponovo?

Da li neko zna zasto na facebook-u preko Opere ne mogu da otvorim igre ? Pise mi da mi je potreban Adobre Flash Player ali ja ga vec imam instaliran u kompjuteru . U Google Chrome-u igrice hoce da mi se otvore ali mnogo se koci . z:((

Primetio sam da Opera dosta zeza kad je u pitanju većina FB aplikacija i nekih drugih stvari koje traže Adobe Flash Player... Jedini način je bio da uzmem drugi brauzer, pa sad koristim Mozilu za te stvari.

z:shock:
A šta se naplaćuje sada? z:(

Osnova Facebook-ovog poslovanja je online oglašavanje, to su oni mali oglasi koji se nalaze na desnoj strani.
2010.g ukupan prihod koji je ostvario FB je zaradio na oglasima a to je 95%
2011.g na oglasima je zaradio 85%
(do polovine)2012.g je 81% ...

i nastavlja da pada :lol:

Ostatak Facebook-ovog poslovanja temelji se na plaćanjanju i drugim naknadama. To se većinom odnosi na prodaju Facebook Credits, koje ljudi koriste u igrama na društvenoj mreži kao što je FarmVille, kupovanje poklona itd... (dakle direktno od korisnika)
2010.g ukupan prihod od ovoga bio je skromnih 5%
2011.g je 15%
(do polovine)2012.g 19%

ovde je u porastu i nastavlja politiku da zaradjuje što više direktno od korisnika... plus što barata velikom količinom informacija o samim korisnicima (a to se danas debelo plaća, samo ne ide preko računa) :lol:
sad će sa ovom naplatom poruka pokušati da još više zarade od korisnika, pa ako to prodje onda će sve po malo nešto novo uvoditi da bi što više zarađivali...

uhvatili su se u koštac sa Google-om pa su očigledno izduvali, pa se hvataju za slamku i počeli da uzimaju od naroda (što će ih verovatno i sahraniti). :D
ali opet ko zna šta se sve može izdogađati :)

Osnova Facebook-ovog poslovanja je online oglašavanje, to su oni mali oglasi koji se nalaze na desnoj strani.
2010.g ukupan prihod koji je ostvario FB je zaradio na oglasima a to je 95%
2011.g na oglasima je zaradio 85%
(do polovine)2012.g je 81% ...

i nastavlja da pada :lol:

Ostatak Facebook-ovog poslovanja temelji se na plaćanjanju i drugim naknadama. To se većinom odnosi na prodaju Facebook Credits, koje ljudi koriste u igrama na društvenoj mreži kao što je FarmVille, kupovanje poklona itd... (dakle direktno od korisnika)
2010.g ukupan prihod od ovoga bio je skromnih 5%
2011.g je 15%
(do polovine)2012.g 19%

ovde je u porastu i nastavlja politiku da zaradjuje što više direktno od korisnika... plus što barata velikom količinom informacija o samim korisnicima (a to se danas debelo plaća, samo ne ide preko računa) :lol:
sad će sa ovom naplatom poruka pokušati da još više zarade od korisnika, pa ako to prodje onda će sve po malo nešto novo uvoditi da bi što više zarađivali...

uhvatili su se u koštac sa Google-om pa su očigledno izduvali, pa se hvataju za slamku i počeli da uzimaju od naroda (što će ih verovatno i sahraniti). :D
ali opet ko zna šta se sve može izdogađati :)

I ako igraš igrice naplate ti? :zroll: Ja ne igram, pokušala jesam ali mi se nije dopalo.

Naplatom poruka :think: to sam pročitala nedavno... Kada će to uvesti, i kako misle to da naplate? Nije mi jasno. :dontunderstand:

I ja mislim da rizikuju da izgube veliki broj korisnika, ako nastave tako. :aha:

Zanima me, da li je moguce da se recimo neke poruke sacuvaju na neki nacin recimo u Word-u ili Notepad-u? Dopisujem se sa nekim ko mi je veoma drag i hocu da imam te poruke kao uspomena neka, nesto i vidu toga, da kasnije kad citam mogu da se prisecam i smejem tom razgovoru. Posto ne verujem u vecnost facebook-a i u poruke koje imam, jel moze nekako da se samo sacuva, a da ne moram da kopiram te poruke i sredjujem ih jer ih ima bas bas dosta?

Zanima me, da li je moguce da se recimo neke poruke sacuvaju na neki nacin recimo u Word-u ili Notepad-u? Dopisujem se sa nekim ko mi je veoma drag i hocu da imam te poruke kao uspomena neka, nesto i vidu toga, da kasnije kad citam mogu da se prisecam i smejem tom razgovoru. Posto ne verujem u vecnost facebook-a i u poruke koje imam, jel moze nekako da se samo sacuva, a da ne moram da kopiram te poruke i sredjujem ih jer ih ima bas bas dosta?

moze :)
ides u podesavanja pa podesavanja naloga i imas u dnu Преузми копију својих Фејсбук података. i to je to :lol:
samo moras sacekati malo ne daju odmah :pivce:

Back