cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
Ahh... Razlog depresije većine internet korisnika.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahh... Razlog depresije većine internet korisnika.
A hajde probaj to da pokreneš na Internet Exploreru ili na Operi. I challenge you!![]()
mogu li kako da obrisem ili sklonim ssliku na kojoj sam oznacen? HELP
Joj debila,kako to nisam videoMozes naravno,ako si tagovan,pise tvoje ime ispod slike i u zagradu pise "ukloni oznaku" ti pritisnes to i maci ce se tvoja oznaka i maci se slika kod tebe na profilu ali naravno ta slika jos uvijek stoji kod onoga sto je postavio (i koga je sve tagova') tako da ces ti svakako biti vizuelno na toj slici (ukoliko te ima)![]()
A imaš i opciju da sakriješ tvoje tagovane slike od pogleda drugih. Na taj način niko ti neće moći pogledati slike u kojima si tagovan. To će ti, naravno, sakriti sve slike, ne samo pojedinačne.Joj debila,kako to nisam videoMa neka gledaju kod nje na profilu,to me nije briga
Nego,htedoh da je sklonim sa mog profila,slikala me drugarica na njenom punoletstvu pijanog,pa ko god mi pogleda profi...
Hvala![]()
A imaš i opciju da sakriješ tvoje tagovane slike od pogleda drugih. Na taj način niko ti neće moći pogledati slike u kojima si tagovan. To će ti, naravno, sakriti sve slike, ne samo pojedinačne.
Pozdrav svima,
Kada cu moci da namestim video chat na fb? Nikako mi ne dozvoljava da to uradim. Nekim ljudima je uspelo. Cak je i u najnovijem svetu kompjutera pisalo o tome, tacnije, predstavljen je facebook video chat. U cemu je problem? Da li bi trebalo neka podesavanja i kako to da uradim?
Hvala
Evo sta sam ja uradila:
cackala sam po nalogu,pa sam,da bi se maksimalno obezbedila,jer mi je neko ranije ulazio na profil uvela ono sad neznam kako se zove,ali tako da me uvek pita sa kojeg uredjaja pristupam,i ja pogledam pristupano je samo sa mog kompjutera i telefona,ali pise kao da sam sa razlicitih lokacija,ne umem da objasnim,pa sam sinoc sve pristupe blokirala,ali bas sve i sad da se ulogujem ja ne mogu nikako.Jel je moguce da sam sama sebe blokirala?
Pomozite mi da povratim nalog,kako to da uradim,ako ne mogu ja sama,onda kome da se obratim.Ne bih da otvaram nov jer ne mogu ni da se setim koga sam sve imala za prijatelje,osim one sa kojima sam redovno kontaktirala,a svi mi trebaju zbog igrice koju sam igrala.
zatim ovoLogout
Review Recent Login
Someone recently tried to log in to your account from an unrecognized computer or mobile device. Because you enabled login notifications, your account is temporarily locked.
Please complete the following steps to regain access to your account.
Continue
kliknem na "this is okay"Review Recent Login
Near Belgrade, RS (Yesterday at 1:45pm) from Firefox for Win7
I don't recognize This is okay
e tu sam uklonila sve uredjaje sa kojih je pristupano.Security Settings
Безбедно прегледањеИзмениБезбедно прегледање је тренутно укључено.
Обавештења о пријављивањуИзмениEmail and text message notifications are укључено.
Дозволе о пријављивањуИзмениДозвола је необавезна када се пријављујеш са непрепознатљивог уређаја.
Препознати уређаји
Нећеш бити обавештен или нећеш морати да се идентификујеш када будеш приступао Фејсбуку са ових уређаја:
(ime kompa) август 11, 2011 · Уклони
sacuvaj izmene otkazi
Активне сесијеИзмениУлогован у Belgrade, NO REGION, RS.
To jos nije uvedeno,barem ne kod nas.
S obzirom da nemam nalog na fejsu, nisam upucena u skidanje slika sa pomenutog.
Moze li mi neko pomoci?
Bila sam prosle nedelje u Grckoj i nisam mogla direktno da udjem u svoj fb, zato sto to nije komp sa koga inace ulazim. Da bi se pristupilo fb-u u tom slucaju moraju da se npr prepoznaju slike prijatelja i sl. Kada sam se vratila kuci, dobila sam obavestenje (kao i ti) da je neko pokusao da udje u moj fb u Solunu, Grcka...Ne,uopste ne mogu da udjem na moj nalog na fejsbuk.Znam lozinku,naravno,a kad ukucam mail i lozinku dobijem ovo na slici
zatim ovo
kliknem na "this is okay"
i bas sad dok ovo pisem,paralelno sa tim sam se prijavljivala na facebook,da bi sto bolje objasnila,iskoci mi zahtev da upisem ime mog kompjutera,ja upisah i Boogu hvala udjoh na nalog.A danas nikako nisam mogla,sve sam isto radila i dobijala sam obavestenje da postoji neka greska,ili smetnja,ili zabrana,ne secam se vise jer neznam engleski,pa sam mislila da je 100% to sto sam na podesavanju naloga,ovde menjala
e tu sam uklonila sve uredjaje sa kojih je pristupano.
Pretpostavljam da nisam trebala da uklonim moj uredjaj?Ali sta je tu je,vazno je da se dobro zavrsilo.
Izvinjavam se zbog duzine posta,ali sam detaljno pisala jer mozda nekome zatreba.I hvala ti na dobroj volji da pomognes.
Privatna poruka je u pitanju, a za to koliko prava tih poruka imaš da pošalješ, to najbolje sam da otkriješ. Al pazi, nemoj mnogo jer ćeš onda duznemiravaš tog lika.Ljudima koji mi nisu prijatelji, imam valjda opciju da pošaljem poruku.. Tada je privatna poruka u pitanju jel da?
Mogu li da šaljem nesmetano poruke, ili imam tipa jednu poruku fore da se predstavim i posle toga ne mogu više? Ne znam koji je mehanizam.. Ne planiram duznemiravam nekoga, nije spam u pitanju![]()
Privatna poruka je u pitanju, a za to koliko prava tih poruka imaš da pošalješ, to najbolje sam da otkriješ. Al pazi, nemoj mnogo jer ćeš onda duznemiravaš tog lika.![]()
Potražih u FAQ posle, imam prava na više poruka valjda, samo ne mnogo često i imam neki limit, kao zbog zaštite korisnika.. To mi vrši pos'o.. Hvala![]()
Nisam ja, kako sam saznala ona je otvarala profile svojih prijatelja i čitala njihove poruke, a na čatu joj se javi njena prijateljica...i pošalje joj link...itd.A da ta "tvoja rođaka" nisi slučajno ti?
A i zašto klikćete na te neproverene stvari? Ko vam kriv posle! Sami se snalazite! Tolike godine se priča o tim takvim virusima i ljudi još uvek nasedaju na te stare fore!