Facebook

Nije bre nego ovi adminovi umesto da sredjuju bagove po sajtu koji se stvaraju zbog "korisnickog pretrpavanja" oni modifikuju nacin lajka, komentara, ugradjuju neke opcije pa bagovi postaju jos ozbiljniji.

Bagovi nastaju uglavnom zbog prevelikog saobraćaja. A to što stalno modifikuju i unapređuju neke funkcionalnosti, to rade delom zbog toga da isprave neke od tih bagova, a delom i da ponude svojim korisnicima nešto novo s vremena na vreme. Moraju i oni da održe korak sa konkurencijom i zahtevima korisnika. Ko kaže da je lak posao ugoditi željama više od 500 miliona ljudi... :)

Bagovi nastaju uglavnom zbog prevelikog saobraćaja. A to što stalno modifikuju i unapređuju neke funkcionalnosti, to rade delom zbog toga da isprave neke od tih bagova, a delom i da ponude svojim korisnicima nešto novo s vremena na vreme. Moraju i oni da održe korak sa konkurencijom i zahtevima korisnika. Ko kaže da je lak posao ugoditi željama više od 500 miliona ljudi... :)

Znas li koliko face ima adminova, programera uglavnom??
I to ne rade na obicnim kompjuterima!

Poslednja izmena od moderatora:
Zna neko kako da resim problem na fb-u, ne mogu vise da okacim ni jedan link sa you tuba na svom profilu ni sebi ni drugima? kada okacim pise mi Нешто око поруке не ваља
Ова порука садржи блокиран садржај који је раније означен као увредљив или непожељан. Обавести нас ако мислиш да је ово грешка.

mislio sam da je to do linka sa tuba al' nije pokusao sam sa 5-6 drugih pesama i isto...

Da li se još nekom dešava ono ludilo sa nekim grupnim chat-om? Stalno dolaze notifikacije za nove poruke u tom chatu, a tamo niko ništa nije pisao, osim poruka gdje svi pi*de zbof notifikacija?

:dontunderstand:

Hamburg: 1.500 FB korisnika napravilo haos na zabavi

Samo jedan pogrešan klik na najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook može vas skupo koštati.
Na vlastitoj koži je to iskusila 16-godišnjakinja iz Hamburga koja je putem te društvene mrežće pozivala prijatelje na rođendansku proslavu,
ali greškom događaj označila javnim, umjesto privatnim. Na zabavi se pojavilo 1.500 ljudi.

110604055.jpg

Djevojka je na svom profilu najavila proslavu svog 16 rođendana, a događaju je prisustvo potvrdilo 15.000 ljudi. Pojavilo se oko 1.500, te je policija morala intervenisati.

Blizu 100 policajaca intervenisalo je na partyju, a privedeno je šest osoba zbog narušavanja javnog reda i mira i oštećivanja tuđe imovine. Nakon saslušanja su pušteni.

"Nažalost, djevojka je zaboravila da označi proslavu kao privatni događaj", kazao je glasnogovornik policije Mirko Streiber za agenciju DPA.

Dodao je da je nekoliko desetina osoba povrijeđeno nakon što su stali na komadiće razbijenog stakla.

Kako su istakli u policiji, zbog zabave cijela ulica je bila zatvorena. Mladići i djevojke zabavljali su se po ulici, na krovovima garaža, te je smeća bilo na sve strane.

"Prije nego se objavi neki događaj ljudi se prvo trebaju upoznati s korisničkim uslovima na Facebooku i opcijama i mogućnostima", dodao je Streiber.

eto cim sam ja dosla na fb on propade! zurka gotova

bre taj fejsbuk je svet za sebe! ali postoji jos drustvenih grupa?! u cemu je stos?

twitter, fejsbuk, ajd sta jos ima da se snadjem/o u tom novom svetu

Poslednja izmena:
A kako je to bilo ranije? Sada barem imaš tonu ovih igrica koje možeš da igraš sama ili zajedno sa prijateljima. Jednostavno, neograničene mogućnosti zabave za onog ko je traži. Ne sećam se da je ranije moglo bilo šta slično tome, tako da me stvarno zanima šta ste to ranije mogli da radite što danas ne možete?!

Pa, to je onda tvoj problem što ti stvari brzo dosade. Sa druge strane, da nisi toliko intezivno koristio Facebook (pretpostavljam da jesi), ne bi imalo šta da ti dosadi. Opšte poznata činjenica - sve što se pretera izgubi smisao.

Jel ima neko ko može da mi pomogne, bila bih mu jako zahvalna?

Pre neki dan sam otvorila neki link koji mi je drugarica poslala i tako pokupila neki virus na fb-u.
Sada fejs s mog profila prijateljima šalje poruke na engleskom i kada nisam prijavljena.
Prvo pošalje hi, how are you itd. a onda šalje i link preko kojeg sam i ja dobila virus.
Ugasila sam profil, ne znam kako da izbegnem neprijatnosti. Postoji li način da vratim svoj nalog ali da bude bez virusa?

Pre neki dan sam otvorila neki link koji mi je drugarica poslala i tako pokupila neki virus na fb-u.
Sada fejs s mog profila prijateljima šalje poruke na engleskom i kada nisam prijavljena.
Prvo pošalje hi, how are you itd. a onda šalje i link preko kojeg sam i ja dobila virus.
Ugasila sam profil, ne znam kako da izbegnem neprijatnosti. Postoji li način da vratim svoj nalog ali da bude bez virusa?

:hahaha: Pominja neko da je to neka skripta. Ne znam bas kako i da li se resava.

Провери шта си лајковала задњих пар дана од када је то почело и пречисти апликације којима си дозволила да приступе твојим информацијама.

Ljudi molim vas kazite mi kako da izbrisem potpuno svoj fb account? ono da ne moze vise da se otvori ni sa sifrom? Sad sam ga deaktivirala, medjutim kad sam ponovo unela id i password on je i dalje tu...jel zna neko kako da se potpuno izbrisem sa ovog sranja?

Back