Facebook

Meni smetaju...ne volim kad mi ljudi uvaljuju nesto, pa to ti je...:lol: jos kad kliknem na X iskoci anketa, zasto uklanjam reklamu..:eek: svaki klik je bio na vredja me...:lol: lepo ja to install i baj, baj komrsal...:p mada zao mi sto se i registrovah, posto je grupa za bzvz...a nisam mogla drugacije da vidim i bilo mi od znacaja da se prikljucim..:roll: a nishta, stajace onako i to je to..

Meni smetaju...ne volim kad mi ljudi uvaljuju nesto, pa to ti je...:lol: jos kad kliknem na X iskoci anketa, zasto uklanjam reklamu..:eek: svaki klik je bio na vredja me...:lol: lepo ja to install i baj, baj komrsal...:p mada zao mi sto se i registrovah, posto je grupa za bzvz...a nisam mogla drugacije da vidim i bilo mi od znacaja da se prikljucim..:roll: a nishta, stajace onako i to je to..
Ma šta te briga, jeste glupost taj Facebook, ali je glupost koju koriste već više od 500 miliona korisnika. Najbolji način za oglašavanje i promociju, ako mene pitaš. ;)

Imam i ja problem sa facebook,pa molim za pomoc.Evo o cemu se radi,ne mogu nikoga da prijavim za prijatelja,pojavi se obavjestenje da je blokirano dva dana.Medjutim,i kad prodju ta dva dana opet isto.Da li mi moze ko pomoci?

Imam i ja problem sa facebook,pa molim za pomoc.Evo o cemu se radi,ne mogu nikoga da prijavim za prijatelja,pojavi se obavjestenje da je blokirano dva dana.Medjutim,i kad prodju ta dva dana opet isto.Da li mi moze ko pomoci?

Cek kako mislis pokusas "da pijavis za prijatelja" ?
Msm je hoces da ga blokiras (prijavis) ili da ga zovnes za frenda ?
Ne razumem bas o cemu se radi ?

Ljudi nov sam na forumu...Mozda je neko u ovoj temi vec postavljao ovo pitanje,izvinjavam se...Nemogu na da promenim ime,pise ''Sorry! You've updated your name the maximum number of times allowed and your name can't be changed again. To list another name you go by, such as a maiden name, please use the Alternate Name field below.''... Jel moze neko da mi pomogne?!

Zasta ce vam grupe msm stvarno cemu vam sluze?
Jedino vicevi i jos nesto vazno al grupe kao sto su svi mi koji se kupamo goli totalno su beznacajne!!!

Inace pozz svima ja sam novi na Krstarici

Back