Facebook

neko mi je na pokeru na facebook hakovao 400 miliona cipova kako je to izveo
sedeo sam za privatni sto od 100 miliona!seo sam sa 200 miliona i dobio 400 miliona. ustao sam sa stola i skinuo se sa fejsa kad sam ponovo usao imao sam samo 33m
neko mi je hakovao i ukrao 400miliona
kako ljudi kako?????????????
I meni su isto pokrali , ja sam mislila da sam ja pobudalila :eek:
Gamadija :besna:

Ako imam fotku skinutu sa fejsbuka... sa imenom.. neshto tipa.. "59889_1511553622032_1030114266_31259518_7406453_n" ... kako mogu da pronadjem na cijem je profilu postavljena ta fotka?
Imala je neka fora... neki od ovih brojeva se prekopiraju u browser, i odesh pravo do adrese fotke u neciji album... al' sam zaboravio kako. Heelp!

Uprava sajta Facebook muku muči sa uklanjanjem fotografija koje korisnici brišu sa svojih profila. Slika se ne vidi na profilu, ali ostaje dostupna na Internetu putem tačnog URL linka. Tako su "obrisane" fotografije više od 500 miliona korisnika i dalje na FB serverima.

"Trenutno radimo na popravljanju servera za dostavljanje ovakvih sadržaja, i nadamo se da će fotografije i video zapisi moći da budu trajno obrisani sa servera nedugo nakon brisanja od strane korisnika", rekao je portparol Facebooka Sajmon Eksten za sajt "Ars technica" posvećen najnovijim vestima iz sfere tehnologije i komunikacije.

I korisnici Facebook chata imaju sličan problem, pošto više ne postoji opcija brisanja "istorije" razgovora. Iako je postojala opcija "Delete history" od lansiranja programa u aprilu 2008, u novom chatu više je nema.

U prevodu, ako želite da obrišete ili sakrijete neki Facebook razgovor od ljudi koji možda koriste vaš kompjuter, ne postoji način da to uradite.

Uprava sajta Facebook muku muči sa uklanjanjem fotografija koje korisnici brišu sa svojih profila. Slika se ne vidi na profilu, ali ostaje dostupna na Internetu putem tačnog URL linka. Tako su "obrisane" fotografije više od 500 miliona korisnika i dalje na FB serverima.

"Trenutno radimo na popravljanju servera za dostavljanje ovakvih sadržaja, i nadamo se da će fotografije i video zapisi moći da budu trajno obrisani sa servera nedugo nakon brisanja od strane korisnika", rekao je portparol Facebooka Sajmon Eksten za sajt "Ars technica" posvećen najnovijim vestima iz sfere tehnologije i komunikacije.

I korisnici Facebook chata imaju sličan problem, pošto više ne postoji opcija brisanja "istorije" razgovora. Iako je postojala opcija "Delete history" od lansiranja programa u aprilu 2008, u novom chatu više je nema.

U prevodu, ako želite da obrišete ili sakrijete neki Facebook razgovor od ljudi koji možda koriste vaš kompjuter, ne postoji način da to uradite.
Kako? Pa postoji opcija "Clear chat history" u prozorčiću za dopisivanje. Nisam je doduše isprobao, ali ima je.

Pa es ti corav ili ne znas da citas ? :P
Lik je napisao da je ta opcija postojala od 2008 ali zadnji put kada su radili "remont" chata (pre oko mesec dana mozda i manje) uklonili su tu opciju...

Ako sam ja ćorav da ne vidim šta je taj napisao, onda si ti svakako ćorav kad ne vidiš tu opciju SADA u chat-u (ili jednostavno ne koristiš Facebook).

EDIT:
A i razmisli malo, zbog čega bi uklonili tu opciju? Zbog čega bi prenatrpavali svoje servere tim stvarima? Ne kažem da se ti razgovori ne beleže nigde, ali besmisleno je, pri svakom mom logovanju na nalog, da mi se učitavaju svi ti razgovori. Zamisli samo da sam neki od onih koji se dopisuje sa mnogo njih i to se dugo dopisujemo, pa koliko to poruka mora server da mi prosledi kada se ulogujem? Koliki to keš treba da se utroši na mom kompjuteru za skladištenje svih tih podataka? A saobraćaj na mreži koji se tom prilikom drastično poveća neću ni da pominjem.

Poslednja izmena:
Need to say more??

Untitled-1-1.png

Slika govori umesto mene. ;)

Nije bilo prvih 10ak dana od kako su uveli novi chat ...
Nisam se dopisivao od skora da bih uocio da su dodali novu opciju

Uglavnom opcija nije bila u pocetku kada su lansirali novi chat prozor ali su je vidim naknadno dodali...

Pa zar nije lakse da mi ti odgovoris ako znas nego da ja pretrazujem ko zna koliko vremena po forumu ili google?

Odes na bilo koji fan page i ispod imas "create a page".

Ne moze.Mozes staviti ali ce biti kao obicna slika.

Prije mozda 2 godine sam napravio profil na facebook sa e-mailom xxx@cg.yu .Posto je ovaj e-mail izbacen iz upotrebe i sada koristim xxx@t-com.me ne mogu da se ulogujem na fb,jer mi je tamo i dalje ostao e-mail xxx@cg.yu.Do prekjuce sam mogao ali evo sad imam problema sa time.Pasword ukucam tacno ali kad ukucam ovaj e-mail prikazuje gresku.Molim vas pomognite ako znate u cemu je problem.
Unaprijed hvala :ok:

Back