MrAlexa
Zainteresovan član
- Poruka
- 113
facebook je dobra stvar...ka bi se zezali,aj imam fb ali stvarno nista posebno osim neke igice ,da nem anjix nebi ni ulazio ,facebook je vise za djevojcice kad se sastave pa tracare 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto sam naisao na dobru grupu na facebook-uZove se "Tumacenje profil slike na fejsbuku".Evo kratkog opisa:
Ribe:
Samo napucena usta - ruzna (eventualno sa namerom da raspali musku mastu kakav bi bio osecaj da se te 2 socne usne nadju na tvojoj k..i, dok 'vamo izigrava sveticu)
Faca sa velikim naocarima - ruzna do zla boga. Grob!
Izbacena guza - napaljena klinka koja se lozi na Christiana Ronalda.
Izbacene sise - napaljena ruzna klinka (eventualno do 18) koja velicinom sisa pokusava da nadomesti manjak sivih celija.
Izbacene sise i guza istovremeno - najslikovitije objasnjava stara narodna "Lakse joj uterati metar u dupe nego cm u glavu"
Izbacene sise i guza i napucena usta - Vidi, imam 5 iz gimnastike?? Hahah! Prevarili ste se! - Trazim opasnog baju sa mocnim autom, velikim misicima i malom k...m za koju cu da mu govorim da je velika, a on ce da me voza, brani i kupuje sve sto pozelim.
Neki lik iz crtaca - ruzna i sa manjkom samopouzdanja.
U kupacem kostimu - Vidi, bila sam na moru, d...j na moje sveze zategnuto, izdignuto na grckom suncu osuncano tinejdzersko dupe, kad vec ne mozes da ga pipnes, luzeru!
Slika Jessice Albe - Htela bih da budem kao ona, al' mi je faca previshe velika i roshava, a pride imam i 30 kila vishka. Idem da vratim glavu konju, pozz!
Slika sa Acom Lukasom(Dzajom iz Amadeus benda, Nikolom Rokvicem, Karleusom...) - Napaljena klinka sa debilnim muzickim ukusom, koja tripuje da je postala bitna gradska faca zato sto joj je neko od neimara folk nam muzike poklonio 15 sekundi vremena.
Muskarci:
Slika nocu u klubu sa 3 flase ispred sebe - smarac.
Slika celavog baje koji istice misice - nabildovani smarac.
Slika ******ljenja sa ribom - poruka: Vidi, umem da se ljubim. A tek sto *****...
Slika plocica na stomaku - Smarac bez grama mozga, sam sebi dao nadimak "Shmexy".
Slika sa gitarom - Bubuljicavi klinac koji je naucio da okrece 2 akorda, i sad tripuje da ce dnevno da ima bar 658 nostrifikacija i 50 poruka u inboxu od riba koje se loze na tipove sa gitarom pored vatre, al' ne shvata da su ta vremena prosla.
Slika pored Bmw-a, Hummera, Mercedesa... - Glup tip, smarac, materijalista, ponavljach u osnovnoj i srednjoj, neiskusan u muvanju, lozi se da ce jednom imati fensi auto, i nada se da ce u medjuvremenu nesto kresnuti jer se slikao pored istog
Ja bas mislim da su te igrice bzvz, meni je vise ono chat, da mogu da vidimfacebook je dobra stvar...ka bi se zezali,aj imam fb ali stvarno nista posebno osim neke igice ,da nem anjix nebi ni ulazio ,facebook je vise za djevojcice kad se sastave pa tracare![]()
Imam jedno pitanje u vezi Facebook-a.
Da li znate na koji način mogu da stupim u kontakt sa osobama iz administracije?
Postoji izvesna grupa o meni na facebook-u u kojoj se vrše ismevanja na moj račun. Grupa je sakrivena od javnosti, pristupa joj se samo uz pozivnicu koju šalju isključivo admini grupe i trenutno broji oko 25 članova. Ja sam uspeo da pristupim grupi preko drugarovog naloga, koji je inače član te grupe. Takođe sam tom prilikom nekoliko puta išao na opciju "Report this page" i stavio sam tamo razlog "Targets me or a friend", međutim koliko vidim, grupa još uvek postoji.
Zato želim direktno administraciji da se obratim sa zahtevom da obrišu tu grupu. Znate li način kako to da učinim?
Interesuje me sledece : dali kad na facebooku nekome posaljem poruku a on je procita mogu da vidim da je taj neko i procitao istu ? Mozda je taj "neko' nikad i ne procita a da meni bude u glavi da je procitana od strane primaoca.
hvala
Da li mi neko moze reci u cemu je problem, jer nikako ne mogu da udjem na profil, ni na svoj, niti neko drugi preko mog kompjutera moze da udje?
Hakovana si![]()
Probaj da ideš na resetovanje lozinke. Na tvoju e-mail adresu koju koristiš za logovanje na facebook će ti poslati novu lozinku.
A ne prihvata ni za druge naloge podatke za logovanje?
Za ovakav problem prvi put čujem. Koji pretraživač koristiš? Mozilla Firefox ili neki drugi? Probaj sa nekim drugim pretraživačem da se uloguješ, možda je to neka programska greška. Ako ni tada ne upali, onda ne znam, jedino da reinstaliraš ceo Windows, ali ono kompletno reinstaliranje (podrazumeva da se formatira cela particija na kojoj se nalazi trenutna instalacija). Takođe kada ga reinstaliraš, instaliraj mu neki antivirus (moja preporuka je AVG 9.0, besplatan je i jako dobar) i pokreni skeniranje celog sistema. Pa onda probaj ponovo da se uloguješ na tvoj profil.naravno da ne prima, ni tudje naloge za logovanje i niko ko dodje ne moze da se preko mog kompjutera uloguje
Za ovakav problem prvi put čujem. Koji pretraživač koristiš? Mozilla Firefox ili neki drugi? Probaj sa nekim drugim pretraživačem da se uloguješ, možda je to neka programska greška. Ako ni tada ne upali, onda ne znam, jedino da reinstaliraš ceo Windows, ali ono kompletno reinstaliranje (podrazumeva da se formatira cela particija na kojoj se nalazi trenutna instalacija). Takođe kada ga reinstaliraš, instaliraj mu neki antivirus (moja preporuka je AVG 9.0, besplatan je i jako dobar) i pokreni skeniranje celog sistema. Pa onda probaj ponovo da se uloguješ na tvoj profil.
Srećno.![]()
Za ovakav problem prvi put čujem. Koji pretraživač koristiš? Mozilla Firefox ili neki drugi? Probaj sa nekim drugim pretraživačem da se uloguješ, možda je to neka programska greška. Ako ni tada ne upali, onda ne znam, jedino da reinstaliraš ceo Windows, ali ono kompletno reinstaliranje (podrazumeva da se formatira cela particija na kojoj se nalazi trenutna instalacija). Takođe kada ga reinstaliraš, instaliraj mu neki antivirus (moja preporuka je AVG 9.0, besplatan je i jako dobar) i pokreni skeniranje celog sistema. Pa onda probaj ponovo da se uloguješ na tvoj profil.
Srećno.![]()
Dakle u pitanju je bio virus (ili neki drugi oblik infekcije). Šta je konkretno pronađeno? Možeš li nam to još samo reći?Skenirala sam kom i problem je bio resen........