Facebook

Javi mi se sestra putem sms a i kaze:'' Davno sam napravila profil, ali ne znam ni na koju adresu, ni sa kojom lozinkom". Njen profil uspem da nadjem, ali ne mogu nista da vidim, sve je blokirano. Tvrdi da nikog nije prihvatila za prijatelja, tako da ne mogu nikog da pitam da li bilo sta vidi...
Postoji li neko resenje, da se bilo sta sazna ili sl... Odgovaralo bi i brisanje profila...
Hvala Vam unapred...

Poslednja izmena:
fbglavni_277513s1.jpg

S Media

:rotf:

15 činjenica o Facebooku za koje možda niste čuli

Facebook-300x206.jpg

Facebook se odavno izdigao i postao gigant među mrežama namenjenim povezivanju ljudi. Postoje mnoge kontraverze oko njegovog nastajanja, privatnosti, kontrole sadržaja… međutim, voleli ga vi ili ne, on opstaje i širi se sve više. Evo nekih zanimljivih činjenica za koje možda niste čuli:

1) 400 000 000 ljudi se loguje na svoj Facebook profil barem jednom mesečno.
2) Polovina tog broja se loguje svaki dan.
3) 70% korisnika Facebooka živi van Sjedinjenih Američkih Država.
4) 44.1% populacije Danske ima svoj profil na Facebooku.
5) Samo Google ima veći saobraćaj od Facebooka
6) Yahoo! je pokušao da kupi Facebook 2006. godine za 1 milijardu američkih dolara
7) Mesečno se provede 8,300,000,000 sati na Facebooku.
8) Žene preko 55 godina trenutno imaju najveći rast kao korisnici Facebooka u SAD
9) Sudski pozivi preko Facebooka su potpuno legalni i obavezujući u Australiji.
10) 60% ljudi koristi Facebook kako bi proganjalo svoje bivše.
11) Na Facebook se mesečno uploaduje blizu milijardu fotografija i slika
12) Osnivač Facebooka, Mark Cukerberg, je najmlađi milijarder na svetu
13) Facebook je uništio karijeru mnogih političara.
14) U svom početku Facebook je finansiran od strane jednog od osnivača Paypala koji je uložio u novu mrežu 500 000 dolara.
15) Postoje dokazi da je osnivač Facebooka, Mark Cukerberg, ukrao mnoge ideje i većinu koda od kompanije ConectU. Oni su tužili Facebook, a ishod je bio vansudsko poravnanje čija cifra nije javno saopštena.

Izvor: TehnoManijak.rs

Facebook je jedna najobicnija zaraza,imao sam ga do pre mesec dana.

Facebook nalog moze da se obrise i to preko one kontakt forme,u kojoj kao treba da prodje 14 dana i posle tog 14. dana tvoj profila vise nema kao ni imena.

Koji ce vam facebook u zivotu,izadjite napolje provodite vreme u treniranju,s prijateljima,porodicom,verujte da znam zasto vam ovo govorim.

Back