Facebook

Pre mesec,dva sam na moj profil ubacila 2 filmića koja sam snimila telefonom.Ne znam kako mi se to desilo,ali ja sam malopre dok sam švrljala po folderu sa fotkama i filmovima sa telefona provalila da mi ta 2 filma nedostaju tj.da sam ih budala obrisala iz kompjutera.Pa me zanima dal' i kako mogu da skinem ona 2 sa fejsa.

Pre mesec,dva sam na moj profil ubacila 2 filmića koja sam snimila telefonom.Ne znam kako mi se to desilo,ali ja sam malopre dok sam švrljala po folderu sa fotkama i filmovima sa telefona provalila da mi ta 2 filma nedostaju tj.da sam ih budala obrisala iz kompjutera.Pa me zanima dal' i kako mogu da skinem ona 2 sa fejsa.

Moze. Skines sa neta program Internet Download Manager, instaliras ga i ugradis u Mozilu Firefox. Onda udjes na fb preko Mozile, pustis klip, a na vrhu klipa ce ti se pojaviti opcija download. Tako mozes za bilo koje multimedijalne fajlove na netu. Vrlo korisno, jer mozes skinuti i stvari koje nisu predvidjene za skidanje.:bye:

Moze. Skines sa neta program Internet Download Manager, instaliras ga i ugradis u Mozilu Firefox. Onda udjes na fb preko Mozile, pustis klip, a na vrhu klipa ce ti se pojaviti opcija download. Tako mozes za bilo koje multimedijalne fajlove na netu. Vrlo korisno, jer mozes skinuti i stvari koje nisu predvidjene za skidanje.:bye:
Ovo je jednostavnije...add on za mozilu klik

E sorry...Nisam obratila pažnju da mi se kad otvorim video već aktivirao onaj njihov Add koji već imam... :rumenko:
Ali u svakom slučaju FALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VAM!Pošto mi mnogo znači...Krivo mi je što ovde nemam opciju,ili ja to ne znam da ga ubacim da vidite...Mnogo mi je smešan i sladak:zcepanje:

@samsun
Zašto bi se na Home stranici prikazivale tvoje novosti. Nije logično, to se nikad nije ni dešavalo.
Možda sam te pogrešno razumeo.

Poslednja izmena od moderatora:
http://coolfacebook.weebly.com/ - teme na face-booku

1.morate imati mozilu

2.Idite na:
https://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=315628883799&ref=ts
Dodajte sve prijatelje u grupu ,to je za vaše dobro ,da bih ostali mogli vidjet vašu temu na facebooku , samo radite kako piše ne preskačite i 100% radi

3.Skinite taj gore program "stylish profile"

4.kada ga skinete , nađite ga gdje ste skinuli i instaliraj te ga...

5.Kada ga instalirate izađite iz mozile , po ponovno uniđite

6.Ukucajte http://www.stylishprofile.com

7.Kada vam uđe na stranicu sa lijeve strane ,imate kategorije npr: main,cars,music, izaberine kategoriju koju želite

8.Kada izaberete kategoriju izbacice vam izglede koji se nalaze u toj kategoriji ,koji izgled budete htjeli postaviti ,potrebno je samo da kliknete select (koji se nalazi u donjem desnom uglu svakog izgleda)

9.I odete refresujete facebook i ,biti će onakav kakav ste vi odabrali

10. Ali obavezno napišite u gurpi dali vam je uspjelo :D
|

c/p

e ovako moj problem je sledeci... obrisao sam facebook jos prosle godine, obrisao sve prijatelje, sve grupe i sve stranice, bukvalno ostavio prazan profil, i onda ga tek deaktivirao...
Par meseci kasnije ovaj svet je prerano napustio moj dobar drug, koji mi je inace bio moj prijatelj na toj gluposti... padalo mi je na pamet da kasnije napravim novi profil, ali dzaba sve to kad ja sa njime ne mogu vise da budem prijatelj... Jel postoji neka mogucnost da se profil vrati u period kada sam ima najvise prijatelja , bilo kako da mogu da vidim njegov profil kada sednem za komp, da ne moram da idem kod ortaka... ne mogu da prezalim ovo nikada....

e ovako moj problem je sledeci... obrisao sam facebook jos prosle godine, obrisao sve prijatelje, sve grupe i sve stranice, bukvalno ostavio prazan profil, i onda ga tek deaktivirao...
Par meseci kasnije ovaj svet je prerano napustio moj dobar drug, koji mi je inace bio moj prijatelj na toj gluposti... padalo mi je na pamet da kasnije napravim novi profil, ali dzaba sve to kad ja sa njime ne mogu vise da budem prijatelj... Jel postoji neka mogucnost da se profil vrati u period kada sam ima najvise prijatelja , bilo kako da mogu da vidim njegov profil kada sednem za komp, da ne moram da idem kod ortaka... ne mogu da prezalim ovo nikada....

Koliko se ja razumem u to, nemoze.Ali mi nije jasno kako ti ti vishe nemozes da budes prijatelj sa njim ??? Napravi novi profil dodaj prijatelje i to je to:super:

Koliko se ja razumem u to, nemoze.Ali mi nije jasno kako ti ti vishe nemozes da budes prijatelj sa njim ??? Napravi novi profil dodaj prijatelje i to je to:super:

Procitaj malo bolje njegovu poruku, bice ti jasnije.

Keep your's Faith:

Profil ne mozes da vratis da izgleda kao nekada pre, to si mogao, da nisi nista dirao i samo deaktivirao profil,

Poz svima sa ovog pdf-a! :)
Ovako, video sam da par ljudi nema stranicu sa tagovanim slikama (ono kad vas taguju pa se slike nalazi iznas vasih foldera sa slikama), pa me interesuje kako se to moze skloniti a da ne moram da se untagujem?

Poz svima sa ovog pdf-a! :)
Ovako, video sam da par ljudi nema stranicu sa tagovanim slikama (ono kad vas taguju pa se slike nalazi iznas vasih foldera sa slikama), pa me interesuje kako se to moze skloniti a da ne moram da se untagujem?

Prosto, ako je tvoje ime na Facebook recimo "AgainstAllAuthority" logicno je da su te tagovali pod tim imenom..samo promeni ime,primer: "Against.All.Authority" sa ovim tackama izmedju ili kako ti vec zelis,tako se automatski untagujes.. Da bi te ponovo tagovali moraju da promene tag..

http://coolfacebook.weebly.com/ - teme na face-booku

1.morate imati mozilu

2.Idite na:
https://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=315628883799&ref=ts
Dodajte sve prijatelje u grupu ,to je za vaše dobro ,da bih ostali mogli vidjet vašu temu na facebooku , samo radite kako piše ne preskačite i 100% radi

3.Skinite taj gore program "stylish profile"

4.kada ga skinete , nađite ga gdje ste skinuli i instaliraj te ga...

5.Kada ga instalirate izađite iz mozile , po ponovno uniđite

6.Ukucajte http://www.stylishprofile.com

7.Kada vam uđe na stranicu sa lijeve strane ,imate kategorije npr: main,cars,music, izaberine kategoriju koju želite

8.Kada izaberete kategoriju izbacice vam izglede koji se nalaze u toj kategoriji ,koji izgled budete htjeli postaviti ,potrebno je samo da kliknete select (koji se nalazi u donjem desnom uglu svakog izgleda)

9.I odete refresujete facebook i ,biti će onakav kakav ste vi odabrali

10. Ali obavezno napišite u gurpi dali vam je uspjelo :D
|

c/p
Eeee, ja sam promeni temu na fb-u.... ali mi se nije svidela pa sam nekako blokirao neke slike sa pozadine i sad nzm kako da ih vratim.... moze pomoc... :(((

Ne znam kako i zašto ali sam malopre kad sam onako bzv ušla u moj "info" videla sam da ne izgleda k'o ranije...
Contact Information
Basic Information
Pages
Groups...itd
Posle sam gledala Info blokove prijatelja i nekima je isto kao ovo moje sad a neki i dalje imaju izgled isti kao pre...
Ja sam buljila tamo po onom njihovom help centru ali nisam uspela da pronađem ništa u vezi sa tim.
KAKO DA MI INFO PEJDŽ BUDE ISTI KAO PRE? TJ: 'OĆU DA BUDE ISTI KAO PRE!
gaah.gif

Ne znam kako i zašto ali sam malopre kad sam onako bzv ušla u moj "info" videla sam da ne izgleda k'o ranije...
Contact Information
Basic Information
Pages
Groups...itd
Posle sam gledala Info blokove prijatelja i nekima je isto kao ovo moje sad a neki i dalje imaju izgled isti kao pre...
Ja sam buljila tamo po onom njihovom help centru ali nisam uspela da pronađem ništa u vezi sa tim.
KAKO DA MI INFO PEJDŽ BUDE ISTI KAO PRE? TJ: 'OĆU DA BUDE ISTI KAO PRE!
gaah.gif

U pravu si, ovaj novi izgled je katastrofa! I ja bih vratio stari izgled, ali ne znam kako!

Back