- Poruka
- 1.003
Fino

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E , ljudi igra li Neko FarmVille na Face-u ? Zanima me, gledam, svi me prestizu, pa jel postoji neki "cit" ili "sifra" za to ? TnXX
E! A ja reko aj da se malo ulogujem da vidim šta ima novo tamo ali mi ova log in strana na nemackom
Facebook ermöglicht es dir, mit den Menschen in deinem Leben in Verbindung zu treten und Inhalte mit diesen zu teilen.
Da li nekako mogu da podesim da me neka osoba (nije vazno koja) oupste nevidi na facebooku????
LJUDI NOVE TEME ZA FACEBOOK NA http://plugin.chameleontom.com/get/aff/2555/ RADE I EKSTRA SU
Decko ja istalirao to i hvala ti bas je do jaja
ALI brate meni je pocetna strana interneta uvek bila GOOGLE a sada mi je ta zabica kako da vratim da kada otvorim internet opet izadje googe a ne ta zabica
POMAGAJ SAD![]()
u operi:
tools/preferences/general pa tu odaberes start with home page, a ispod upises www.google.com
sto se tice mozile, sigurno je isot tako, nisam je odavno koristio ali mislim da trebas da ides na tools pa na options na dnu menija i u prozoru koji se poajvi pod home page stavis www.google.rs
to jest, ukoliko se dobro secam
pozz
molim vas da mi neko objasni sta je to fejsbuk unapred hvala
„Фејсбук“ (енгл. Facebook) је интернет страница која служи као сервис за социјалну мрежу. Почео је са радом 4. фебруара 2004. Ова интернет страница, на коју се свако може учланити, налази се у власништву истоименог предузећа (Facebook, Inc.) које и управља њиме. Његови корисници се могу придруживати у мреже које су организоване по градовима, радним местима, школама и регионима, како би се повезали и комуницирали са другим људима. Такође, људи могу додавати пријатеље, слати им поруке, а могу и убацивати нове податке у своје личне профиле како би обавестили пријатеље о себи.
hocu da otvorim grupu/stranicu za nesto nije ni bitnoe sad moze neko da mi kaze koja je razlika da recimo otvorim "divan je dan"
stranicu/grupu i koje su prednosti/mane stranice i fan grupe odnosu jedna na drugu?