Facebook

E! A ja reko aj da se malo ulogujem da vidim šta ima novo tamo ali mi ova log in strana na nemackom:think:

Facebook ermöglicht es dir, mit den Menschen in deinem Leben in Verbindung zu treten und Inhalte mit diesen zu teilen.

E , ljudi igra li Neko FarmVille na Face-u ? Zanima me, gledam, svi me prestizu, pa jel postoji neki "cit" ili "sifra" za to ? TnXX

Postoji, ali ne razumem poentu! Šta će ti, ionako ćeš za mesec-dva stići do tačke gde nećeš znati šta da radiš sa tolikim novcem i XP-om?! Jedino ako želiš da za dan-dva završiš igricu? Inače alatka se zove FarmVille Magic Tools, ali postoji opasnost da te provale i izguviš account! Uživaj! :think:

E! A ja reko aj da se malo ulogujem da vidim šta ima novo tamo ali mi ova log in strana na nemackom:think:

Facebook ermöglicht es dir, mit den Menschen in deinem Leben in Verbindung zu treten und Inhalte mit diesen zu teilen.

Kod ulogovanja mozes da biras jezik. Pre prijave u dolnjem redu odaberes koji jezik zekis, i onda se prijavis. :D

Decko ja istalirao to i hvala ti bas je do jaja
ALI brate meni je pocetna strana interneta uvek bila GOOGLE a sada mi je ta zabica kako da vratim da kada otvorim internet opet izadje googe a ne ta zabica
POMAGAJ SAD :confused:

u operi:
tools/preferences/general pa tu odaberes start with home page, a ispod upises www.google.com

sto se tice mozile, sigurno je isot tako, nisam je odavno koristio ali mislim da trebas da ides na tools pa na options na dnu menija i u prozoru koji se poajvi pod home page stavis www.google.rs
to jest, ukoliko se dobro secam ;)
pozz

hocu da otvorim grupu/stranicu za nesto nije ni bitno :) e sad moze neko da mi kaze koja je razlika da recimo otvorim "divan je dan" :mrgreen: stranicu/grupu i koje su prednosti/mane stranice i fan grupe odnosu jedna na drugu?

Da li imate ili ste nekad imali program koji detektuje posetioce vašeg profila na facebook-u ili koji daje odgovor na pitanje- koji korisnik facebook-a je tražio određena imena putem searcha i koliko puta ?

Poslednja izmena:
molim vas da mi neko objasni sta je to fejsbuk unapred hvala

„Фејсбук“ (енгл. Facebook) је интернет страница која служи као сервис за социјалну мрежу. Почео је са радом 4. фебруара 2004. Ова интернет страница, на коју се свако може учланити, налази се у власништву истоименог предузећа (Facebook, Inc.) које и управља њиме. Његови корисници се могу придруживати у мреже које су организоване по градовима, радним местима, школама и регионима, како би се повезали и комуницирали са другим људима. Такође, људи могу додавати пријатеље, слати им поруке, а могу и убацивати нове податке у своје личне профиле како би обавестили пријатеље о себи.

http://sr.wikipedia.org/wiki/Фејсбук

Facebook širi novu zarazu - sifilis

U oblastima Velike Britanije gde je korišćenje čuvene društvene mreže Facebook za 25 odsto veće od proseka, konstatovano je povećanje broja slučajeva polno prenosive bolesti sifilis za čak četiri puta.

Britanski naučnici ovaj rast objašnjavaju olakšanim organizovanjem susreta i avantura "za jedno veče".

To je potvrdilo više osoba zaraženih sifilisom, koje su priznale da su najmanje jednog partnera pronašle preko Facebooka.

U Facebooku su, međutim, istakli da se polno prenosive bolesti ne prenose Internetom, kao i da su opasnosti od prenošenja tih bolesti iste i tokom klasičnijih susreta.

U Facebooku, ipak, upozoravaju na potrebu obazrivosti prilikom susreta sa drugim veb korisnicima.

(Tanjug)

Može li pomoć : kod drugarice na profilu se izgubilo ono "starije objave" što stoji na početnoj strani pro dnu (prikazano na slici) i prikazuje se samo 5-6 poslednjih dešavanja! Ne mogu nikako da utvrdim gde je podešavanje za ovo!

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    13,4 KB · Pregleda: 17
hocu da otvorim grupu/stranicu za nesto nije ni bitno :) e sad moze neko da mi kaze koja je razlika da recimo otvorim "divan je dan" :mrgreen: stranicu/grupu i koje su prednosti/mane stranice i fan grupe odnosu jedna na drugu?

Fan stranice ti se prave za poznate osobe, firme, organizacije itd.
Grupe se prave za ljude koje veze neka ista stvar. Npr ''Svi mo koji smo iz Beograda'' itd.
Kod nas je veliki problem sto su ove 2 stvari totalno zamjenjene, pa danas imamo milion fan stranica sa nekim mislima, sto je potpuno pogresno, jer za to sluze grupe. Ali ne mozes ti to glupanima objasniti. Mada, razumijem ja zasto oni to rade, jer kad napravis fan stranicu, ostali ne mogu da vide ko je kreator, a kod grupe se to vidi, pa onda ko nece da se to sazna, pravi fan stranicu.

Back