Facebook

jel mogu nekako blokirati odredjenoj osobi da mi salje invite za grupu?
....i dal' to grupa salje automatski svim njegovim prijateljima pozivnicu (posto je on admin) ili to radi on licno? prosto mi je neverovatno, 2 puta izadjem iz grupe, i u roku od pola sata dobijem pozivnicu.. hvala!

probaj da instaliras najnoviju java-u ili da je update-ujes i da instaliras najnoviji quicktime player, imaju veze sa chat-om. jesi probao u drugom pretrazivacu? ako ni to ne pomogne skini pidgin i preko njega aktiviraj chat na fb.

Од данас не могу ни да се улогујем на фејс. Само учитава и тако до у бесконачно... Урадио сам све што си написао изнад, али не вреди...

To je neki problem kod njih i ja u prethodna dva dana kad tražim nešto na Facebooku ne dobijem nijedan rezultat u vidu osobe, grupe ili Facebook stranice samo dobijem neke web rezultate.

A baš me nervira to.Jer znam po sebi npr. ja nikad ne gledam stvari koje me ne privuku,kako bih rekla "vizuelno" vidiš lepo sliku ko je u spotu.Piše...Ko je?Šta je?Šta ima da idem uopšte na link ako nije vredan da idem na njega.A verovatno nisam jedina pa više niko ni ne komentariše moje linkoveMis'im...Oni su "kežual" ali bi ja ipak volela da ih neko pogledne.

Kako se to radi? Nisam nikad skonto, a pokusao sam 10 puta.

DAKLE:

Ides na youtube.Nadji pesmu koju zelis.
Prekopiraj njen URL koji se nalazi sa gornje,desne strane ekrana.
Zatim kreiraj poruku na krsti i udji u napredne opcije.
Sa desne strane prozora videces youtube ikonicu i klikni.
Pojavice ti se na mestu za text [ YOUTUBE][/YOUTUBE ]
Izmedju ta dva natpisa pastujes URL.
Zatim obrises ceo URL osim slova i brojeva koji slede posle znaka =.
To je to.:)
Probaj u ovoj temi da vidimo kako si shvatio.

Poslednja izmena:

Back