Facebook

Другарици је неко провалио шифру за Фејсбук, и променио је. Шифре за Фејсбук и за имејл адресу су биле исте, па је тај неко променио шифру и за фејс и за имејл. Занима ме, може ли она некако да поврати свој профил, пошто зна одговор на тајно питање које је наместила на профилу?

Колико ја знам, тај који јој је украо профил никако не може да промени то тајно питање, пошто се оно само једном подешава. Оно ваљда и служи за то ако нам неко украде профил, да га уз помоћ њега повратимо.

pa ako zna pitanje sto ne pokrene onaj postupak za zaboravljenu sifru? ne znam da li ima to na fb, ali znam da na yahoo to radi, pokrenes postupak da se sifra obnovi i on ti tamo postavi par pitanja i medju njima bude i to tajno. e sad, mislim da moze da se promeni i to tajno pitanje, kao i jos neki podaci za taj profil. ako ne uspe da povrati sifru na fb, nek ga prijavi, da ga administratori ugase i nek otvori novi.

pa ako zna pitanje sto ne pokrene onaj postupak za zaboravljenu sifru? ne znam da li ima to na fb, ali znam da na yahoo to radi, pokrenes postupak da se sifra obnovi i on ti tamo postavi par pitanja i medju njima bude i to tajno. e sad, mislim da moze da se promeni i to tajno pitanje, kao i jos neki podaci za taj profil. ako ne uspe da povrati sifru na fb, nek ga prijavi, da ga administratori ugase i nek otvori novi.

Ишао сам ја на тај поступак, пратио упутство, и дошао довде.

4af4ad0994.jpg

Нису ми јасне неке ствари:

- Коју имејл дресу требам да упишем у прво поље Your email address:.

- Коју имејл адресу пишем у трећу колону Е-маил адреса која може бити повезана са налогом.:? Она је имала само једну адресу на налогу, ону коју су јој хаковали.

- Како да напишем УРЛ (линк веб адресе) ка страници твог профила:, ако она не оже да приступи свом профилу?

- pa upisujes email adresu na koju mogu da te kontaktiraju za dodatne informacije.
- upisujes email adresu sa kojom je registrovan, otvoren, nalog na fb
- pa ako je neko prijatelj nek ode na stranicu tog profila i nek prekopira link, mislim da je to

Већ два дана не могу да отворим чат на фб. Кликнем на њега, он се отвори, али после секунд се затвори и пише као да сам изгасио чат Chat (Offline). Зна ли неко у чему би могао да буде проблем?

Већ два дана не могу да отворим чат на фб. Кликнем на њега, он се отвори, али после секунд се затвори и пише као да сам изгасио чат Chat (Offline). Зна ли неко у чему би могао да буде проблем?
taj čet je šit od početka a mogu misliti kakvo tek sad ako su ga još i dodatno syebali pošto ga inače ne koristim

Back