Facebook

Pa ja kada god tamo odem nemoze normalno da se chatuje, nekada radi savrseno, a nekada, ubaguje se nece da posalje 1 min, a nekada mi stoji kao da on tamo pise jednu rec 2 minuta, mislim stvarno, ja mislio sve da nemam ja protoka, ali odmah odem posle toga da skinem film i sve radi normalno, nista mi nije jasno......

A nije do pretrazivaca, probao sam i na Mozili i na Operi i na Safariju, i na Chromu isto......
Haha, jos samo ako ce normalno da radi na IE onda se odricem Fejsbuka.

Poslednja izmena:
Pa i ja sam mislio, cim mi sve drugo radi kako treba, a ovo baguje, ali nisam bio siguran...... Tako da ljudi chat preko fejsa je jedno velikooooooo sra#e :(.
Ponekad osedim dok posaljem i primim poruku.:evil:

Vec danima mi ne radi chat na facebook-u,uopste ne mogu ni viditi ko je online,uvjek sam na chatu offline...Da li neko zna u cemu je problem?
Nije do komp. jer sestrin chat na istom kompu radi bez problema.
hvala!

Cao! Da li mi neko moze pomoci oko facebook-a?! Interesuje me kako mogu da napravim anketu? Znaci da mi anketa bude levo ( tamo kod prijatelja i fotografija) u posebnoj "kutiji"!? Da li postoji tako nesto, ili recimo da moji prijatelji ocenjuju moj saj napr od 1 do 5 ali da mi to pise sa strane!!! I da li neko zna kako mogu da postavim brojac posetioca na profil isto sa strane, ali da vidim koliko je puta posecen moj profil? MOlim vas pomozite mi hitno mi treba.. :P

e ovako na fejsu mi je drug rekao da ima jedna extra igrica po imenu ninja saga,ali zbog necega ja kada kliknem ono pokrenu aplikaciju uopste ne vidim 6 polja za svog ninja vec samo onaj gornji bar(pocetna strana,prijatelji poruke) a dole samo reklamu za carrton your face,da li je to mozda zbog windows viste??
pomozite posto kada sam igrao kod druga (koji ima xp ,(igrao sam preko svog acc na fejsu)) jako mi se svidela

Imam Bezicni internet 512kb/s upload i download-a

u poslednja 2 dana kada hocu da postavim slike na facebook meni veza puca odnosno nema neta a kad odem na bilo koj drugi sajt odma dodje????????

Nista novo mi nisi rekao.......:D

e ovako na fejsu mi je drug rekao da ima jedna extra igrica po imenu ninja saga,ali zbog necega ja kada kliknem ono pokrenu aplikaciju uopste ne vidim 6 polja za svog ninja vec samo onaj gornji bar(pocetna strana,prijatelji poruke) a dole samo reklamu za carrton your face,da li je to mozda zbog windows viste??
pomozite posto kada sam igrao kod druga (koji ima xp ,(igrao sam preko svog acc na fejsu)) jako mi se svidela

Ma nekada oce da udje, nekada nece, ja npr. igrao onaj crazy taxi (svidela mi se igra), nekad nece po ceo dan da mi udje, a nekada iz prve :mrgreen:.....

jel imas instaliran flash pleyer

Imao, nemao, nekada mu se isto hvata, brate mozes da imas i zlatan komp kada gov*o zakuje nece da mi posalje poruku po 2 min........:(

Back