Facebook experience..

I znaš italijanski, pohvalno... mene nedavno edovo neki matori fotograf italijan i posle se nakačila gomilica nekih njegovih drugara valjda :eek: mislim mešano, da ne bude da su zaljubljeni u mene ili tako nešto :rumenko: samo fora je što ih ništa ne razumem :(

Ne znam bas dobro. nesto sam naucila dok sam radila u Milanu. Bas mi je rekao da mi se poboljsao moj italijanski, ali mislim da laze.

Ne znam bas dobro. nesto sam naucila dok sam radila u Milanu. Bas mi je rekao da mi se poboljsao moj italijanski, ali mislim da laze.
А видим ја да ти њега користиш да боље савладаш језик. :lol:
Ако, ако. То је за сваку похвалу.

Мени се јављали само неки Арапи.
А ја не умем да пишем наопако, тако да су ми се све шансе изјаловиле. :(

lexo,jel ovaj kviz tvoje maslo:lol::lol::lol:?

Jana just took the "kakva cesh BABA biti ???" quiz and the result is ljudina od babe .

bicesh prava domacinska baba....pravicesh dobru i masnu 'ranu.... pite , sarme, proje i kuvati najbolje supe... gajicesh krmad i kokoshi i koze i mocesh da nosish dzak od 50 kg. sama na chardak .... unuci ce te voleti, jer cesh biti tu da se isprsish za kintu i poklone i da ih ranish i chuvash kad dodju kod tebe u selendru a deda ce ti zavideti na snazi i brkovima....

lexo,jel ovaj kviz tvoje maslo:lol::lol::lol:?

Jana just took the "kakva cesh BABA biti ???" quiz and the result is ljudina od babe .

bicesh prava domacinska baba....pravicesh dobru i masnu 'ranu.... pite , sarme, proje i kuvati najbolje supe... gajicesh krmad i kokoshi i koze i mocesh da nosish dzak od 50 kg. sama na chardak .... unuci ce te voleti, jer cesh biti tu da se isprsish za kintu i poklone i da ih ranish i chuvash kad dodju kod tebe u selendru a deda ce ti zavideti na snazi i brkovima....

hahahahah ja sam vristala na taj kviz,evo sta je meni bilo izaslo :D

gangsta bakuta

bicesh zajebana baba koja ce da pushi vutru i nosi utoku.....rolacesh zajebano cestom i svakom stajati na crtu...iz kola ce da tuche old school rapchuga dok lagano rolash po kraju...imacesh maramu i kachket na glavi tako da ti kosa i ne treba a zubi ce ti ispasti ali cesh imati grilz...bicesh ne nadjebiva u svakom pogledu...respect bako ....

:hahaha:

a ima jos baba smarac i ogavna babetina uz prikladan prateci tekst i sliku :mrgreen:

Back