F1 kladionica

E pa, i ova uzbudljiva sezona na kladionici je zavrsena, lepo smo se zezali i druzili (i svadjali i vredjali ali sve u zaru borbe i navijanja), za razliku od poslednje trke kod nas se u poslednjem kolu nije desio veliki preokret, dakle novi sampion kladionice je
INTRAaaaaaa . Nagrada: gostovanje u Lewisovom stabu na trci po zelji!

drugo mesto:
Andjelciiiiic . Nagrada: brzi krug sa Alonsom na stazi po zelji! (predlazem Spa, najduza je ;) )

i treci sam ja, nagrada je vec stigla u vidu Kimijeve sampionske titule, ali pivo sa sampionom u kolicini po zelji bi bilo sasvim ok! :D

Ostalima vise srece i vere u svoje vozace dogodine.

E pa, i ova uzbudljiva sezona na kladionici je zavrsena, lepo smo se zezali i druzili (i svadjali i vredjali ali sve u zaru borbe i navijanja), za razliku od poslednje trke kod nas se u poslednjem kolu nije desio veliki preokret, dakle novi sampion kladionice je
INTRAaaaaaa . Nagrada: gostovanje u Lewisovom stabu na trci po zelji!

drugo mesto:
Andjelciiiiic . Nagrada: brzi krug sa Alonsom na stazi po zelji! (predlazem Spa, najduza je ;) )

i treci sam ja, nagrada je vec stigla u vidu Kimijeve sampionske titule, ali pivo sa sampionom u kolicini po zelji bi bilo sasvim ok! :D

Ostalima vise srece i vere u svoje vozace dogodine.

Garweor pogodi me pravo u srce sto se tice nagrade..ko da si znao sta zelim...hvala,hvala, sreco moja najdraza..:) Ti si moj branilac od ovih stetocina koji me mrze zbog Akija!!
Pravi si djentlmen....:lol::lol:

Joj ljudi kada ste vi vec stavili tikete da stavim i ja....evo ovako...ali ovo je cisto nagadjanje....Aj da ne stavim Akija na prvo mislim da nece biti prvi ali ce biti medju prvima..e ovako...
1.Kimi
2.Aki
3.Hamilton
4.Massa

Прву трку је тешко прогнозирати, али ајде да се ''баци'' нешто:

1.Кими
2.Хамилтон
3.Маса
4.Ковалаинен

Ако не буде неких већих изненађења.

Celu zimu razvijam magijske moci,ne bi li se dokopao titule Gurua,pa je ovo bila samo demonstracija trenutnih mogucnosti.:lol:

Види се да си вредно вежбао, али сам сигуран да Интра ништа неће препустити случају.
Конкуренција је сада много озбиљнија;)

Back