F1 kladionica

Čak i ako je neko znao rezultate kvalifikacija prije tipovanja slaba vajda :lol:
fernando je konačno ubo duele i zasluženo osvaja 11,61 bod, to možda izgleda mnogo, ali treba imati u vidu da je to u prosjeku tu negdje :D drugi najbolji sam bio naravno ja sa 5 bodova :) Reglia i Andjelčić su osvojili po tri boda, a velika skupina pretežno ferarijevih navijača po 2 boda: brera, UZ, DB 06, Masina fanica, Garwor. (čini mi se da su neki postavili po dva tipa,ali broj bodova je isti npr. brera i fan)
vanja.n je fenjeraš sa jednim bodom.

Evo nakon Fudžijame (rodnog mjesta japanske bube):
Ukupni poredak:

1. Ja sa 65,10
2. Andjelčić sa 60,66 bodova
3. Garwor 55,17
4. Reglia 49 (za dlaku sinko :lol:)
5. DB 06 48,90
6. brera 40,50
7. fernando 39,61
8. bojan p 37,40
9. UltraZvuk ima 26
10. Masin fan 19
12. vanja.n 12,2

Tako stoje stvari dvije trke pred kraj, kvalifikacije su gotove već sat i po tako da ja neću tipovati znači Andjelčiću pokaži šta znaš :lol:

Čak i ako je neko znao rezultate kvalifikacija prije tipovanja slaba vajda :lol:
fernando je konačno ubo duele i zasluženo osvaja 11,61 bod, to možda izgleda mnogo, ali treba imati u vidu da je to u prosjeku tu negdje :D drugi najbolji sam bio naravno ja sa 5 bodova :) Reglia i Andjelčić su osvojili po tri boda, a velika skupina pretežno ferarijevih navijača po 2 boda: brera, UZ, DB 06, Masina fanica, Garwor. (čini mi se da su neki postavili po dva tipa,ali broj bodova je isti npr. brera i fan)
vanja.n je fenjeraš sa jednim bodom.

Evo nakon Fudžijame (rodnog mjesta japanske bube):
Ukupni poredak:

1. Ja sa 65,10
2. Andjelčić sa 60,66 bodova
3. Garwor 55,17
4. Reglia 49 (za dlaku sinko :lol:)
5. DB 06 48,90
6. brera 40,50
7. fernando 39,61
8. bojan p 37,40
9. UltraZvuk ima 26
10. Masin fan 19
12. vanja.n 12,2

Tako stoje stvari dvije trke pred kraj, kvalifikacije su gotove već sat i po tako da ja neću tipovati znači Andjelčiću pokaži šta znaš :lol:

Ajde sta bude bice..ali mislim da je tesko da cu uspeti da te prestignem...:(:cry::cry:

Čak i ako je neko znao rezultate kvalifikacija prije tipovanja slaba vajda :lol: (ova rečenica može da ostane)
fernando je promašio duel renoovih vozača i neosvaja 17,92 boda, znači nešto kao mlađahni Lewis :D
Reglia je bio blizu toga da se proslavi i osvaja 8 bodova, UZ i DB 06 osvajaju po solidna 4 boda, Garwor 3 (mada mislim nikad slađa), a Andjelčić nije iskoristila penal i osvaja 2 bodića.

Evo nakon Kine (Tilke jest proširio, ali tamo gdje je trebao da asfaltira on štedi :lol: )
Ukupni poredak:

1. Ja sa 65,10
2. Andjelčić sa 62,66 bodova
3. Garwor 58,17
4. Reglia 57 (za dlaku sinko :lol:)
5. DB 06 52,90
6. brera 40,50
7. fernando 39,61
8. bojan p 37,40
9. UltraZvuk ima 30
10. Masin fan 19
12. vanja.n 12,2

Tako stoje stvari trku pred kraj, zakuvalo se dobro, biće interesantno.

Znaci Intra dodje kao Hamilton, Andjelcic kao Alonso, a ja kao Kimi, otprilike je takav i odnos bodova :D Samo sto ovda Kimi moze osvojiti vise od 10 bodova :D
Naravno moram promeniti svoj standardni tiket, jer bi ako pogodim njega Hamilton bi bio sampion, a u to ne zelim da verujem. A opet bitka je i ovde za titulu :D Uh, smislicu nesto kasnije.
Koja je kvota da se Glava i Negro sudare?

Kazu da sreca prati hrabre,pa da proverim:

GP Brasil:

1.F.Alonso
2.F.Massa
3.L.Hamilton
4.K.Raikkonen

Head to head:

1.Heikki Kovalainen - Giancarlo Fisichella 2.90

2.Kimi Raikkonen - Felipe Massa 4.00

Tiket podlozan izmenama,u zavisnosti od bwin.
Poslednji put stavljam Fisichellu na tiket.

Intrina ponuda je primamljiva,ali mislim da od sudara nema nista.
Alonso zna biti bezobrazan,ali nije glup,a i dovoljno je iskusan da izbegne sudar.
A i zasto bi Kimiju prepustili titulu?
To ne znaci da ce oba McLarena proci kroz cilj.
Posto je ovo "kladionica",eventualnu diskusiju mozemo nastaviti na temi F1.

Back