UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
Kina:
1. Kimi
2. Masa
3. Alonso
4. Hamilton
1. Kimi
2. Masa
3. Alonso
4. Hamilton
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Naročito ako se pripremimo za tipovanje ispijanjem velikih količina pivaEh, ne razumes ti nasa pravila...Mi toliko verujemo u svoje vozace i intuiciju da znamo tiket po 7 dana unapred.
![]()

Reglia i Andjelčić su osvojili po tri boda, a velika skupina pretežno ferarijevih navijača po 2 boda: brera, UZ, DB 06, Masina fanica, Garwor. (čini mi se da su neki postavili po dva tipa,ali broj bodova je isti npr. brera i fan)
)
naravno naravno, pa pivo podstice prekogniciju, to je opste poznatoNaročito ako se pripremimo za tipovanje ispijanjem velikih količina piva![]()
Čak i ako je neko znao rezultate kvalifikacija prije tipovanja slaba vajda
fernando je konačno ubo duele i zasluženo osvaja 11,61 bod, to možda izgleda mnogo, ali treba imati u vidu da je to u prosjeku tu negdjedrugi najbolji sam bio naravno ja sa 5 bodova
Reglia i Andjelčić su osvojili po tri boda, a velika skupina pretežno ferarijevih navijača po 2 boda: brera, UZ, DB 06, Masina fanica, Garwor. (čini mi se da su neki postavili po dva tipa,ali broj bodova je isti npr. brera i fan)
vanja.n je fenjeraš sa jednim bodom.
Evo nakon Fudžijame (rodnog mjesta japanske bube):
Ukupni poredak:
1. Ja sa 65,10
2. Andjelčić sa 60,66 bodova
3. Garwor 55,17
4. Reglia 49 (za dlaku sinko)
5. DB 06 48,90
6. brera 40,50
7. fernando 39,61
8. bojan p 37,40
9. UltraZvuk ima 26
10. Masin fan 19
12. vanja.n 12,2
Tako stoje stvari dvije trke pred kraj, kvalifikacije su gotove već sat i po tako da ja neću tipovati znači Andjelčiću pokaži šta znaš![]()

(ova rečenica može da ostane)
)
)