RACE MASTER
Domaćin
- Poruka
- 4.646
sigurno nece biti u prvih 3. iz iste ekipe
videcete
1. K I M M I
2. hejdfild
3.hamilton
Zato i stavljamo cetiri na tiket.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sigurno nece biti u prvih 3. iz iste ekipe
videcete
1. K I M M I
2. hejdfild
3.hamilton

Наводе се прва четворица...
, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.Ne mogu da se odlucim izmedju Luisa i Felipea pa sam zato stavio pet. I naravno da sam ozbiljan kad kazem da ce Alonso osvojiti titulu. On je pobedio Sumahera, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.
Dobro,ali mislim da ce ti Intra bodovati prva cetiri.Ne mogu da se odlucim izmedju Luisa i Felipea pa sam zato stavio pet.
]I naravno da sam ozbiljan kad kazem da ce Alonso osvojiti titulu. On je pobedio Sumahera, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.[/QUOTE
Jesi li ti upoznat sa celokupnim tokom dogadjaja oko Alonsovog dolaska u Renault?
U trenutnoj situaciji,ovo je najbolje sto je mogao dobiti,ali je pitanje koliko je konkurentan.
Videcemo za 3 dana.
Ne mogu da se odlucim izmedju Luisa i Felipea pa sam zato stavio pet. I naravno da sam ozbiljan kad kazem da ce Alonso osvojiti titulu. On je pobedio Sumahera, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.
2005 је имао много бољи болид, а 2006 је поред бољег болида (поготову у првом делу сезоне) имао и много среће...
Добар је Алонсо возач али нема конкурентан болид (једино ако Рено није скривао праву снагу)...
MOlim?? Da li sam ja dobro procitala ili si ti rekao da je Aki dobar vozac??/![]()
Ne mogu da se odlucim izmedju Luisa i Felipea pa sam zato stavio pet. I naravno da sam ozbiljan kad kazem da ce Alonso osvojiti titulu. On je pobedio Sumahera, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.
Постоји велика разлика између: доброг, одличног и легендарног возача...
Што се чудиш, ја сам увек говорио да је он добар возача али и да је ''љигав'' човек и због тога га не волим.
A Sumi nije ljigav?Ja ljigavijeg vozaca od njega ne znam.
svi koji su stavili kimija na prvo mesto, ukljucujuci i mene, su pogresili odmah da vam kazem!!!
Никад се не зна...

1. Hamilton
2. Kovalainen
3. Hajdfeld
4. Kubica
a da ti nisi malo zakasnio/la????
dobra je fora da se odgledaju kvalifikacije pa da se napise tiket, ali koliko ja znam to ovde nije moguce na zalost!!!!
a da ti nisi malo zakasnio/la????
dobra je fora da se odgledaju kvalifikacije pa da se napise tiket, ali koliko ja znam to ovde nije moguce na zalost!!!!
.
Ok, pazi ubuduće, sad si ionako uglavnom promašila.
.