F1 kladionica

Ne mogu da se odlucim izmedju Luisa i Felipea pa sam zato stavio pet. I naravno da sam ozbiljan kad kazem da ce Alonso osvojiti titulu. On je pobedio Sumahera:lol:, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.

2005 је имао много бољи болид, а 2006 је поред бољег болида (поготову у првом делу сезоне) имао и много среће...
Добар је Алонсо возач али нема конкурентан болид (једино ако Рено није скривао праву снагу)...

Ne mogu da se odlucim izmedju Luisa i Felipea pa sam zato stavio pet.
Dobro,ali mislim da ce ti Intra bodovati prva cetiri.
I naravno da sam ozbiljan kad kazem da ce Alonso osvojiti titulu. On je pobedio Sumahera:lol:, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.[/QUOTE
]
Jesi li ti upoznat sa celokupnim tokom dogadjaja oko Alonsovog dolaska u Renault?
U trenutnoj situaciji,ovo je najbolje sto je mogao dobiti,ali je pitanje koliko je konkurentan.
Videcemo za 3 dana.

Ne mogu da se odlucim izmedju Luisa i Felipea pa sam zato stavio pet. I naravno da sam ozbiljan kad kazem da ce Alonso osvojiti titulu. On je pobedio Sumahera:lol:, znaci da je zajeban igrac. I ne bi se vratio u Reno da nemaju konkurentan bolid.

Ove godine će imati samo probleme sa svojim bolidom.Jedino može da se pouzda u brzinu svojih mehaničara u pit-stopu i ništa drugo.

2005 је имао много бољи болид, а 2006 је поред бољег болида (поготову у првом делу сезоне) имао и много среће...
Добар је Алонсо возач али нема конкурентан болид (једино ако Рено није скривао праву снагу)...

MOlim?? Da li sam ja dobro procitala ili si ti rekao da je Aki dobar vozac??/:D:D

MOlim?? Da li sam ja dobro procitala ili si ti rekao da je Aki dobar vozac??/:D:D

Постоји велика разлика између: доброг, одличног и легендарног возача...
Што се чудиш, ја сам увек говорио да је он добар возача али и да је ''љигав'' човек и због тога га не волим.

dosao je u taj tim jer nije imao gde drugo... a od osvajanja titule mogu da se oproste svi sem ferrarija i mclarena...

Постоји велика разлика између: доброг, одличног и легендарног возача...
Што се чудиш, ја сам увек говорио да је он добар возача али и да је ''љигав'' човек и због тога га не волим.

A Sumi nije ljigav?Ja ljigavijeg vozaca od njega ne znam.

A Sumi nije ljigav?Ja ljigavijeg vozaca od njega ne znam.

Да ли би навео разлоге због којих га сматраш ''најљигавијим возачем''...

Шумахер је имао пар потеза (на стази) који су се одиграли у жару борбе и за то је увек бивао кажњен.
За разлику од њега Алонсо је пљувао по свима ван стазе.
Пљувао је по Ферарију, а сада када је осетио да има неке шансе за прелазак код нас кује га у звезде.
Такође имао је пар изјава у којима је пљувао по Шумахеру, па га је хвалио, па опет пљувао...
Имао је ону аферу са мејловима (која је доказана) а правио се невин... (има ту још доста примера).
Много је љигав, као и доста других шпанаца у спорту.

a da ti nisi malo zakasnio/la????
dobra je fora da se odgledaju kvalifikacije pa da se napise tiket, ali koliko ja znam to ovde nije moguce na zalost!!!!

Sorry. Kad sam pisala, nisam znala rezultat kvalifikacija.
Nisam gledala ni na netu ni na teletextu, bila sam na drugom forumu, pa sam svratila i napisala.
Sledeci put cu biti brza. Ne volim da krsim postavljena pravila :) .
Pozz

Evo samo kratrko rezultati:
1. fernando - 5,625 :)
2. DB 06 - 5
3. Reglia i moja malenkost sa po 3
4. Stonoga_rs (stavio dva tipa na jednom 3 a na drugom bod pa sumarno 2), tOr1n, brera, gen.Zmaj, baraba, Anđelčić, b!keR, nesha taxista, ludača 1988, vnkrca po 2 boda
5. Garwor, M.S., Daniela, Crash and Burn, i Masica po 1

Back