Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
da od prilike sad do subote...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da od prilike sad do subote...........
Evo samo kratrko rezultati:
1. fernando - 5,625
2. DB 06 - 5
3. Reglia i moja malenkost sa po 3
4. Stonoga_rs (stavio dva tipa na jednom 3 a na drugom bod pa sumarno 2), tOr1n, brera, gen.Zmaj, baraba, Anđelčić, b!keR, nesha taxista, ludača 1988, vnkrca po 2 boda
5. Garwor, M.S., Daniela, Crash and Burn, i Masica po 1
hahahadefinitivno sam najgorahahaha

Evo ukratko, tipujemo 4 vozača, za svaki pogodak sa tačnom pozicijom (npr. kao to što je Nico bio treći) vrijedi 2 boda, ako je vozač među prvom četvoricom, ali nije pogođena tačna pozicija (kao npr. Lewis 2.) vrijedi po jedan bod. Za dvije tačne pozicije ide bonus od jednog poena, za tri tačne pozicije slijedi bonus od tri poena, a za sve četiri tačno pogođene - bonus od pet poena. Uz ovo ko želi može dodati i dva duela, te se osvojeni broj bodova množi sa te dvije kvote, ali u slučaju promašaja bar jednog duela broj osvojenih bodova je nula. Inače pokazalo se izuzetno teško pogoditi tačan poredak prva četiri vozača, pa smo za taj uspjeh rezervisali i nagradu u vidu zvanja Velikog Gurua.
nama crvenima je definitivno islo lose kladjenje prosle nedelje, mnogo smo verovali u bolid naseg ferrarija![]()
A tu titulu je osvojio nas ppobratim Intra prosle sezone..;-) c-c-c Intrice moj nisam uspela cele prosle sezone da te preteknem ...joj mozda mi se posreci ove...a sta mislis???
P.S. ali iskreno mislim da je to malo teze..![]()

ajde i ja da stavim tiket pre trening, e ovako:
1. KIMI (ako ne bude bio prvi poludecu definitivno i zapitacu se jel je problem u ferrariju ili u njemu)
2. Hamilton (na stavlja mi se na ovu listu ali moram jer znam da ce sigurno da dodje na postolje)
3. Massa (njega stavljam samo zato sto je u Ferrariju, mada iskreno culo se da ce Schumi da bude u boxu, a cim je tamo on Massa se malo trgne)
4. Haidfeld (razmisljala sam izmedju njega i Rosberga, ali vala necu da stavim Rosberga pa makar umirala jer mu je Hamilton najbolji drug)