F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nisu samo moderatori, evo i mene :metla:
Ajme, ovo je za popiZdit, puknem mesečno 100 eura za prazan stan,
oglašavam na sve strane ali ništa, nit stanari niti kupci. A stan u epicentru,
pored fakulteta, s terase studenti mogu da polažu :roll:
Moj zoo vrt divlja, Saba je najgora:confused:

ma kako...
evo moja koleZinica ocas izdade garsonjeru na keju
ustvari jeste garsonjera ali na petom spratu, pa ima krovni prostor te je velika
oglas na internetu
oni besplatni, gde god moze
i oko faxa zalepljeni oglasi
i tako

proglasena sam ludom na pravdi boga od strane grubog nesavesnog vozaca
i to samo sto sam se pa skoro bacila ispred njegovih kola
a morala sam
jadno kuce je bilo izbezumljeno
i stajalo je kao paralisano
ovaj bi ga udario sto posto
posto sam bila na trotoaru logicno je bilo da se ja bacim pred kola
jer tada je stao
za stene ne bi
mozda ga i nije video
ali i sam kaze da ne bi rizikovao da koci
e zbog mene je kocio
i dro se
mene zabole...vazno je da je stene preslo ulicu

Milevice, si ti videla sve one oglase ispred fakulteta, ne vide se stabla, još malo
ni lišće na drveću od njih. Dala sam u Niške oglase nekoliko puta, na internet,
agencijama. Od '93. ga izdajemo i nije bilo nikada kao sada, Grci više ne studiraju
kod nas i eto...A čujem Albanci počeli da otkupljuju nekretnine po Nišu.
Njima ga ne dam pa nek bude prazan doživotno. I neprodat.

Milevice, si ti videla sve one oglase ispred fakulteta, ne vide se stabla, još malo
agencijama. Od '93. ga izdajemo i nije bilo nikada kao sada, Grci više ne studiraju

:heart:

- - - - - - - - - -

Veselo, veselo na F odeljenju. :)

Dobro jutro svima.:kpozdrav::kafa:

di si profo......dobar dan ti želim :)

Dobar dan!
Mi bile juče kod veterinara (profo, jeste mlađi... al' i nije neki... moj tip je više onaj što nam dolazi... kad već pričamo o tome).
Pošto ima proliv i ispostavilo se da ipak ima i tempereturu, predložio je da je snimi rendgenom da vidimo tačno šta se dešava.
Naravno da sam pristala.
Njegova dijagnoza je upala tankog creva i to - hronična. Ovo hronično me je baš zabunilo jer nikdad ništa nisam primetila...
Uglavnom, dobila je terapiju, preporuku da jede samo kuvano pileće belo meso, pirinač i krompir bez trunke masnoće i kasnije kad prođe akutna faza da pređemo na ishranu specijalizovanom Royal Canin hranom za upale organa za varenje... Naravno taj Royal Canin se kupuje kod njega...
Pošto sam izrazila svoje negodovanje na pomen isključivo "veštačke" hrane, popustio je i rekao: "Ne doživotno... samo jedan period dok se to stabilizuje"
U subotu nam dolazi naš veterinar pa ćemo se konsultovati i sa njim... uglavnom, najvažnije je da ona sad bude dobro.
Jutros je pojela belo meso... kuvano i bez kožure, ali to i dalje ništa ne znači jer je meso jela i juče.
Ona je najnormalnije vesela, trči, laje, hoće da se igra... stvarno čudan pas.
Ovog puta da nije odbijala hranu, ne bi mi ni na kraj pameti bilo da joj nešto fali.

Pih, muke... Ako ima u ZR negde Hill's medicinski program, bolje se pokazao od RC vecini.

ma ne treba psima uopste davati granule
zato se cesto i desavaju takve upale digestivnog trakta
odmah se setim drugarice koja ima maltezera i vec 8,9 meseci koliko pas ima sem vode i granula u zivotu nije nista drugo jeo
uzas

Treba ih drzati u rezervi bas za ovakve slucajeve, kad dodje da moraju medicinske. Inace, ovi moji ih jedu sve troje, pored uzoraka, kostiju, kuvanog...

st je ovo samo moderatori???????bemti 4rum kada se sigradu samo redari :(

eo jedan omladinac, dv meseca star..nemiran za medalju, Borkin mawi cupavo samojeditj :zaljubljena:

2rp62ir.jpg
2n21oqg.jpg
rrsj87.jpg
wvvcig.jpg
21nnxn6.jpg

Ijaoooo! :heart:

'Bar dan, i dovidjenja do veceras. :cao:

:eek:.....dabome, 10-ka za čistu logiku kumo :lol:
logično je i da bi se Alfa jako obradovao da si te odneli povredjenu u bolnicu

utepao bi me ko stetnu:mrgreen:
bravo Mari:worth:

Bolesnik večeras živnuo... dodatno.
Juče pre podne sam joj ostavila malo suvih granula u posudi... čisto ako ogladni. Kad sam došla s posla, znači pre nego što smo krenule kod veterinara, sipnem malo jogurta preko... u nadi da će možda ipak pojesti. Nije.
Jutros sam joj dala skuvano belo meso iz ruke, a ono malo granula sa jogurtom ostalo.
I stajalo čitav dan. Ja i zaboravila.
Ona nije.
Malo pre čujem kako kotrlja posudu po terasi.
Naravno - olizanu.
Dobra vest je da je ogladnela i krenula da jede.
Loša je da je na tu njenu upalu pojela jogurt koji stoji 24 sta napolju pa još sa granulama.
Valjda joj neće biti ništa...

A znaš kako će da jede one specijalne garnule :lol: Moj Mrvica je nedelju dana samo njih u slast jeo ..a ne da smrde al što smrdljivije to izgleda njima više prijaju. Preko 1600 dinara je kesa od 2 kg kod nas u Pet centru.

- - - - - - - - - -

Ljilja se meni javila preživela je masaGe ali biće da je sada svaki mišić boli pa ne može da kucka :lol:

magi prosla sam nikako :D.

i to zato sto sam se pravila pametna da prepisujem i dodje profesor a kod njega ne moze da se prepise .
i sad moram da ucim za sledeci rok a tad ima da dodje asistent a kod njega moze da se prepise :D.

inace ljuta sam na sebe sto nisam ucila :(,mozda ne upadnem na budzet i jos ako podignu kriterijum bice cupavo.

BAR DAN;I'.....BILA NA MASAGE.....SVE ME BOLI SAMO AKO PIPNEM ALI MORA TAKO....PUNA sam tih blokova na m....se yovu, ne mogu se setim, a desna ruka, vrat, rame ...tr;i[ tr;i[ pa naidje[ na ydravo mesto di kad pritisne ne boli tj. mena blok;e koje pritiska nerve......ka\e ;ovek nije ni ;udo [to me sve boli...i umorna sam....to je efekat masa\e...al moram da radim jedno 2 sata pa idem ku'i

:evil: mrzim Delta city..Što voli ova mala da me muštra ..kupismo pantalone. košulju , neku bluzicu..nađoh nešto usput i za ljubi ga majka .. Tašnu nismo našli :roll: verovatno ćemo morati da obićemo jošp 76 centara da nađe i kupi odgovarajući model :aha:

Bili i danas kod veterinara... samo je dobila bocu.
Posle ćemo se čuti, da vidimo šta dalje.
Inače, Goco, ne sumnjam ja da će ona u slast da jede i te granule... kao i sve drugo. Nego ja nisam ljubitelj istih... o cifri da ne pričam. A i rečenica: "Mogu ja da nabavim/poručim" mi stvara dozu rezerve.
Al' hajde... sad kad je tako, preživećemo (i finansijski) preporučenu količinu.
Jutros redovno pojela svoj obrok (pirinač sa kuvanim belim mesom)

svitanje nad Kokinom brodu
29nf20w.jpg

- - - - - - - - - -

Bili i danas kod veterinara... samo je dobila bocu.
Posle ćemo se čuti, da vidimo šta dalje.
Inače, Goco, ne sumnjam ja da će ona u slast da jede i te granule... kao i sve drugo. Nego ja nisam ljubitelj istih... o cifri da ne pričam. A i rečenica: "Mogu ja da nabavim/poručim" mi stvara dozu rezerve.
Al' hajde... sad kad je tako, preživećemo (i finansijski) preporučenu količinu.
Jutros redovno pojela svoj obrok (pirinač sa kuvanim belim mesom)

:zag:
bolje joj cim jede i raspolozena je ;)

A znaš kako će da jede one specijalne garnule :lol: Moj Mrvica je nedelju dana samo njih u slast jeo ..a ne da smrde al što smrdljivije to izgleda njima više prijaju. Preko 1600 dinara je kesa od 2 kg kod nas u Pet centru.

- - - - - - - - - -

Ljilja se meni javila preživela je masaGe ali biće da je sada svaki mišić boli pa ne može da kucka :lol:

magi prosla sam nikako :D.

i to zato sto sam se pravila pametna da prepisujem i dodje profesor a kod njega ne moze da se prepise .
i sad moram da ucim za sledeci rok a tad ima da dodje asistent a kod njega moze da se prepise :D.

inace ljuta sam na sebe sto nisam ucila :(,mozda ne upadnem na budzet i jos ako podignu kriterijum bice cupavo.

Secam se, Gizmu sam placala 1600din/2kg Hill's-a za artritis. Nije ih bas rado jeo jer je imao i parodontozu, ali ukus mu nije smetao.

Jutro F-ovci :kafa:

Kod mene posle 3 meseca kisa :eek:
Pokvari mi planiranu kafu na krovu, sa komsom, na suncu...

To me podseca na ono "Ever had one of those days when you wake up and until you go to bed everything goes according to your plans? Yeah, me neither!" :mrgreen: Sazaljevam slucaj. :zag:

'Bar dan. I kraj smene.

- - - - - - - - - -

I da vidite kako je zena odgovorila povrsnom idiotu! Svaka joj cast!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back