mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E SAD BI NEŠTO REKLA, na ovaj post više ,al ću budem Fina
cvećke posadjen....polegle ptuje isto...akcija mažnjavanja saksija i maminih rukavica izvedena za 5
ćera stigla sa sve pratnjom.....Nerom ......desant na majku hraniteljku izvršen povodom večernjeg obroka
lele, što sam umorna.....

pa ću doletim 
....roštilj i knedle sa šljivama......ja pravim knedle 
ni fontana

E SAD BI NEŠTO REKLA, na ovaj post više ,al ću budem Fina
cvećke posadjen....polegle ptuje isto...akcija mažnjavanja saksija i maminih rukavica izvedena za 5
ćera stigla sa sve pratnjom.....Nerom ......desant na majku hraniteljku izvršen povodom večernjeg obroka
lele, što sam umorna.....
Fina, pa normalno fina da bidnes, .......jedino ako nisi mislila na sve one sladolede poredjane kao......pa da reagujes![]()

a mara kao loptica skočica časkom je bila na krevetu 

Probudilo me razmaženo kučište u 07h da ga mazim
Kad ga nisam utepala.
zavodi........i mnogo ih lepo uči.......ona je sad gore na spratu sa Cic koja još spava (samo ovo da napišem i idem da je budim) a ovo dvoje samnom sredjuju kuću.....ali ja odoh po stolnjak na sprat i naravno onog debelguzana ne mogu da savladam.....to kad grune na vrata ko tenk bog te mazo.....videše Neru na krevetu (ovo dvoje se još nisu peli) pa kad onaj tenkić skoči na Micina ledja da se uspentraa mara kao loptica skočica časkom je bila na krevetu
odoh da radim dalje....evo je Cic, ustala sama

DanProbudilo me razmaženo kučište u 07h da ga mazim
Kad ga nisam utepala.

dobar dan....samo da vam mahnem u preletu...i da podelim sa vama ovaj prelepi snimak.....ne znam da li da se smejem ili plačem....koja sreća, radost....to samo pas može..
Kad vide vlasnika, u mozgu im se luci hemijski koktel jednak onom kod nas kad se zaljubimo.

može kafa , kuvaj
Magi lep snimak![]()

QQ meni da neću i mlin da dobijem da sameljem ta tvoja zrnca kafe

A tako li je po jamerički ..nas obdeN turci naučili drugačije da kuvamo, a tek sad ovi iz Eu ..neke patronice..samo stisneš dugmence, pomeriš ručicu i eto kafice..![]()
.....I tu kafu koju im spremam ovdekana za jamerikance, Oni gi Mlogo fale.

ček da podrigne..vari roštilj ..msm meso![]()