F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E SAD BI NEŠTO REKLA, na ovaj post više ,al ću budem Fina :zcepanje:

cvećke posadjen....polegle ptuje isto...akcija mažnjavanja saksija i maminih rukavica izvedena za 5 :lol:
ćera stigla sa sve pratnjom.....Nerom ......desant na majku hraniteljku izvršen povodom večernjeg obroka :zcepanje:
lele, što sam umorna.....

cvećke posadjen....polegle ptuje isto...akcija mažnjavanja saksija i maminih rukavica izvedena za 5 :lol:
ćera stigla sa sve pratnjom.....Nerom ......desant na majku hraniteljku izvršen povodom večernjeg obroka :zcepanje:

Fina, pa normalno fina da bidnes, .......jedino ako nisi mislila na sve one sladolede poredjane kao......pa da reagujes :hahaha:

Dobro jutro........dan odavno počeo, pauzica,:kafa: pa ću doletim :metla:
danas, kući..:worth:....roštilj i knedle sa šljivama......ja pravim knedle :manikir:

Cveće nije dirano :eek: ni fontana:eek::worth:

Jedva ostah jutros na nogama od ovo troje :zcepanje:

Jel' zavodi Nerita red balavcima? :D

Fina, pa normalno fina da bidnes, .......jedino ako nisi mislila na sve one sladolede poredjane kao......pa da reagujes :hahaha:

Bice da je na sladoled mislila... :whistling:

Dobro jutro zelim.

zavodi........i mnogo ih lepo uči.......ona je sad gore na spratu sa Cic koja još spava (samo ovo da napišem i idem da je budim) a ovo dvoje samnom sredjuju kuću.....ali ja odoh po stolnjak na sprat i naravno onog debelguzana ne mogu da savladam.....to kad grune na vrata ko tenk bog te mazo.....videše Neru na krevetu (ovo dvoje se još nisu peli) pa kad onaj tenkić skoči na Micina ledja da se uspentra :eek: a mara kao loptica skočica časkom je bila na krevetu :zcepanje:
odoh da radim dalje....evo je Cic, ustala sama

zavodi........i mnogo ih lepo uči.......ona je sad gore na spratu sa Cic koja još spava (samo ovo da napišem i idem da je budim) a ovo dvoje samnom sredjuju kuću.....ali ja odoh po stolnjak na sprat i naravno onog debelguzana ne mogu da savladam.....to kad grune na vrata ko tenk bog te mazo.....videše Neru na krevetu (ovo dvoje se još nisu peli) pa kad onaj tenkić skoči na Micina ledja da se uspentra :eek: a mara kao loptica skočica časkom je bila na krevetu :zcepanje:
odoh da radim dalje....evo je Cic, ustala sama

I ne ustala! :zcepanje:

Dan :kafa: Probudilo me razmaženo kučište u 07h da ga mazim :evil: Kad ga nisam utepala.

Ja sa mojom u 7 vec u dvoristu, jutros smo se samo vezale da ne izedemo komsije, prethodnih dana smo setale skoro do sume i nazad. Ovde je grmelo do malopre, pravila sam se da je ne vidim da sedi unutra, kod samih vrata, mukica uplasena. :heart2:

dobar dan....samo da vam mahnem u preletu...i da podelim sa vama ovaj prelepi snimak.....ne znam da li da se smejem ili plačem....koja sreća, radost....to samo pas može..

Tacno. :heart: Kad vide vlasnika, u mozgu im se luci hemijski koktel jednak onom kod nas kad se zaljubimo.

A tako li je po jamerički ..nas obdeN turci naučili drugačije da kuvamo, a tek sad ovi iz Eu ..neke patronice..samo stisneš dugmence, pomeriš ručicu i eto kafice..:zcepanje:

Eto vidis sta ste sve izgubili, i Veru i Tradiciju....;)

Ja za jameriku poneo tradiciju pravljenja i pijedenja kafa,narocito kad se posecuju juznjaci....:whistling:.....I tu kafu koju im spremam ovdekana za jamerikance, Oni gi Mlogo fale.:hahaha:

Tako Gordano da si sipam i meni a i Tebi po jednu juznjacku Kafa i da nam dan subotnji bidne puno lep. :rotf:

Ako se i ljiljka pojavi, ce bidne i za nju...Kafa. :lol:

- - - - - - - - - -

Sad odo , pa ce se vrnem kasnije da zavrsim sas kafom i pijenje:ok:

ček da podrigne..vari roštilj ..msm meso :rotf:

hahahahah jok......sad će tek Maki da potpali.....maca dolazi sa kompijom, prijateljem i dolazi nam još jedan prijatelj.....sva deca su tu ......i kerovi....zeta očekujemo da stigne......ja malo spavkala sas rapten duo :lol:
odleteh da ih organizujem :metla:
Profooooooooooooooooo za men dva zrna......ja pijem jaču...u svaku ruku po jedno pa turaj i vadi.....em kafa bude jaka, em radiš vežbe :zcepanje:

ako se ne javim večeras......kasno.......će razumete što me nema :gace::brus::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back