F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf::rotf:
Vidi vako.....ja nisam ŽeMsko od tu štoškadŽijsku felu......jok :manikir:
ja se skoncentrišem na suštinu......i laka sam za održavanje. malečka.....ne trebaju mi letovanja, bunde, šminka, nakit, kola, hoteli i večernja garderoba solarijumi,. pedikiri, manikiri, fakiri, hirurzi i ostalo.....dosta obična kaFana i živa muzika i ete mene di djipam na astal a duša poleti....isto na astal :rotf: ....a posle se zabavljamo bogato na sirotinjski način :zcepanje::zcepanje:

a zove se sirotinjska zabava, jer kad nemaš pare da izadješ, kako će se zabavljaš :rotf:
dobro, to je bilo pre interneta :zcepanje:

Hmmm, Izgleda da je tvome ,kako se kaze upala " Sekira u Med"...:super:......ali ako,ako samo si uzivaj.:klap:

Hmmmm, ih kad bi Astali poceli da pricaju, kroz sve sta su prosli..:eek:.....Bilo bi knjiga na Tone napisano:rotf:...........a i sta je sve izdrzalo, da ne zaboravimo.:mrgreen:

Jutro..
Ustala u zoru :lol:
Prošetala Mrcu.napravila sendviče..na stanicu, švajcarca utrpala u autobus za Zlatibor, sat vremena nakon tog mog klinca za Prokuplje..Maloprre došla na posao :aha:
Boli me glava sva sam nikakva..potpisujem da mi hormoni štitne žlezde šetkaju po gornjoj granici a možda si i iskočili.

Došla juče s posla..ručak..trči u menjačnjicu da razmenim klincu-švajcau pare. u vip da mu aktiviram karticu jer je bila deaktivirana..da je stavi u onaj svoj telefon..eeecvrc ne može..trči u piramidu da mi je u onim radnjama za mob. telefone iseku--onda opet u prodavnicu da im kupim sokiće grickalicu neku za usput..pa spakovala mog klinca...baš sam umorna i sad me zove moja gospojica ćera i pita šta ima danas za ručak:batina: verovatno sam trebala noćas da skuvam:aha:

Hmmm, Izgleda da je tvome ,kako se kaze upala " Sekira u Med"...:super:......ali ako,ako samo si uzivaj.:klap:

Hmmmm, ih kad bi Astali poceli da pricaju, kroz sve sta su prosli..:eek:.....Bilo bi knjiga na Tone napisano:rotf:...........a i sta je sve izdrzalo, da ne zaboravimo.:mrgreen:

EEEEEE NE STIGOH dA odgovorim....jeste, upala mu sikira u med...i ja mu to ka\em...kažem, maco, jes ti svestan kolko si srećan što imaš mene....m?:manikir::zcepanje:
kaže da je na momente svestan :rotf::rotf::rotf:

- - - - - - - - - -

prevari me sanak pusti :lol: važno da sam mom Mrci skuvala batače :rotf:

pa jes vala....on ne mož sam da uzme da jede :zcepanje:

EEEEEE NE STIGOH dA odgovorim....jeste, upala mu sikira u med...i ja mu to ka\em...kažem, maco, jes ti svestan kolko si srećan što imaš mene....m?:manikir::zcepanje:
kaže da je na momente svestan :rotf::rotf::rotf:

- - - - - - - - - -

Normalno, koristis tu i tamo MadJije, ( dobra klopa, cuke i brige oko njih, decinju.......) pa Coek nema se vreme da se osvesti :whistling:

Al molim te nemoj vise...Ono ...Sto pa penjanje i igre na stolove, a razlog je sto ili vise ne prave tako dobre stolove a sdruge strane .....ne mislis da se i kod tebe , nesto promenilo.....:think:

Ejjjj, nisam Ja pomislio na kg, al ajd slazem se sa tobom.:lol:

pa jes vala....on ne mož sam da uzme da jede :zcepanje:

Ma , zna on al kako da Ti oduzme tvoj osecaj da i brez tebe ,moze da Jede......Vako Ti si Najvaznija, brez tebe ne MOZE DA PREZIVI ,i ti si mu kraljica zivota ( mislim valjda si odrasla od statusa Princeze, u Kraljicu):super:

Jutro..
Ustala u zoru :lol:
Prošetala Mrcu.napravila sendviče..na stanicu, švajcarca utrpala u autobus za Zlatibor, sat vremena nakon tog mog klinca za Prokuplje..Maloprre došla na posao :aha:
Boli me glava sva sam nikakva..potpisujem da mi hormoni štitne žlezde šetkaju po gornjoj granici a možda si i iskočili.

Došla juče s posla..ručak..trči u menjačnjicu da razmenim klincu-švajcau pare. u vip da mu aktiviram karticu jer je bila deaktivirana..da je stavi u onaj svoj telefon..eeecvrc ne može..trči u piramidu da mi je u onim radnjama za mob. telefone iseku--onda opet u prodavnicu da im kupim sokiće grickalicu neku za usput..pa spakovala mog klinca...baš sam umorna i sad me zove moja gospojica ćera i pita šta ima danas za ručak:batina: verovatno sam trebala noćas da skuvam:aha:

Ona se bas raspustila. :aha: 'Bar dan. Kad smo kod toga, trebalo bi onu moju malu i dvoje komsija da poteram iz bazencica, verujem da su vec modri a moj dragi spava umesto da ih vadi u slucaju davljenja i pomodrelih usta. Scenario vidjen. I popih kafu, znala mama sta me ceka sa ovo troje kad se sastanu pa mi kupila antistres. :lol:

Ma , zna on al kako da Ti oduzme tvoj osecaj da i brez tebe ,moze da Jede......Vako Ti si Najvaznija, brez tebe ne MOZE DA PREZIVI ,i ti si mu kraljica zivota ( mislim valjda si odrasla od statusa Princeze, u Kraljicu):super:

Normalno, koristis tu i tamo MadJije, ( dobra klopa, cuke i brige oko njih, decinju.......) pa Coek nema se vreme da se osvesti

Al molim te nemoj vise...Ono ...Sto pa penjanje i igre na stolove, a razlog je sto ili vise ne prave tako dobre stolove a sdruge strane .....ne mislis da se i kod tebe , nesto promenilo.....

Ejjjj, nisam Ja pomislio na kg, al ajd slazem se sa tobom.

ovaj Profa napravi čudo od obu poruku :zcepanje:

madjije su bre obavezne......to svaka pametna žena zna :rtfm:
a ovo za astali si u pravu......ne prave više tako jake :rotf:
ne ripam više na nji......iz bezbedonosni raZlozi će traže u kaFanu da gi platim ...eto, to se promenilo :manikir: a i kilogrami bogami......:aha:

- - - - - - - - - -

Ona se bas raspustila. :aha: 'Bar dan. Kad smo kod toga, trebalo bi onu moju malu i dvoje komsija da poteram iz bazencica, verujem da su vec modri a moj dragi spava umesto da ih vadi u slucaju davljenja i pomodrelih usta. Scenario vidjen. I popih kafu, znala mama sta me ceka sa ovo troje kad se sastanu pa mi kupila antistres. :lol:

nije to ni malo lako sa njih troje :lol:

Ej, Ljiljo, kad smo kod gravitacije, da smočiš noge u fontani, prija. :aha: Izbacila sitnu decu iz bazena pa zagacala ja, joj, o'ma spao otok s nogu! :worth: Sad jedu sladoled pa ćemo da ih spustimo u grad a mi se vraćamo, e, onda ću cela da se potopim. :zurka: I bila mama u pravu, prijala mi Antistres. :lol:

Smočila......maki oprao fontanu, zamenio vodu, ja povadila sve kamenčiće i sad lepo naredjala, njima zaklonila kablove da se ne vide.....od 4 sijalice dve ne rade......pitati majstor Mrkija, on je ekspert za elektriku :lol:.....i kamenje iz fontane koje stalno vadi i raznosi po avliji kojekuda.......ako li mi povadi ono kamenje, di sam se sat trtila, d izvinete, naglavačke da poredjam.....ima ga ubijem na licino mesto :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back