LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
divna je........ajde na spavanje pile 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidi vako.....ja nisam ŽeMsko od tu štoškadŽijsku felu......jok
ja se skoncentrišem na suštinu......i laka sam za održavanje. malečka.....ne trebaju mi letovanja, bunde, šminka, nakit, kola, hoteli i večernja garderoba solarijumi,. pedikiri, manikiri, fakiri, hirurzi i ostalo.....dosta obična kaFana i živa muzika i ete mene di djipam na astal a duša poleti....isto na astal....a posle se zabavljamo bogato na sirotinjski način
a zove se sirotinjska zabava, jer kad nemaš pare da izadješ, kako će se zabavljaš
dobro, to je bilo pre interneta![]()
......ali ako,ako samo si uzivaj.
.....Bilo bi knjiga na Tone napisano
...........a i sta je sve izdrzalo, da ne zaboravimo.
nisi do sad otišla![]()
![]()

verovatno sam trebala noćas da skuvam

važno da sam mom Mrci skuvala batače 

Hmmm, Izgleda da je tvome ,kako se kaze upala " Sekira u Med".........ali ako,ako samo si uzivaj.
Hmmmm, ih kad bi Astali poceli da pricaju, kroz sve sta su prosli.......Bilo bi knjiga na Tone napisano
...........a i sta je sve izdrzalo, da ne zaboravimo.
![]()

prevari me sanak pustivažno da sam mom Mrci skuvala batače
![]()

EEEEEE NE STIGOH dA odgovorim....jeste, upala mu sikira u med...i ja mu to ka\em...kažem, maco, jes ti svestan kolko si srećan što imaš mene....m?
kaže da je na momente svestan
- - - - - - - - - -
Normalno, koristis tu i tamo MadJije, ( dobra klopa, cuke i brige oko njih, decinju.......) pa Coek nema se vreme da se osvesti
Al molim te nemoj vise...Ono ...Sto pa penjanje i igre na stolove, a razlog je sto ili vise ne prave tako dobre stolove a sdruge strane .....ne mislis da se i kod tebe , nesto promenilo.....
Ejjjj, nisam Ja pomislio na kg, al ajd slazem se sa tobom.
pa jes vala....on ne mož sam da uzme da jede![]()

Jutro..
Ustala u zoru
Prošetala Mrcu.napravila sendviče..na stanicu, švajcarca utrpala u autobus za Zlatibor, sat vremena nakon tog mog klinca za Prokuplje..Maloprre došla na posao
Boli me glava sva sam nikakva..potpisujem da mi hormoni štitne žlezde šetkaju po gornjoj granici a možda si i iskočili.
Došla juče s posla..ručak..trči u menjačnjicu da razmenim klincu-švajcau pare. u vip da mu aktiviram karticu jer je bila deaktivirana..da je stavi u onaj svoj telefon..eeecvrc ne može..trči u piramidu da mi je u onim radnjama za mob. telefone iseku--onda opet u prodavnicu da im kupim sokiće grickalicu neku za usput..pa spakovala mog klinca...baš sam umorna i sad me zove moja gospojica ćera i pita šta ima danas za ručakverovatno sam trebala noćas da skuvam
![]()
'Bar dan. Kad smo kod toga, trebalo bi onu moju malu i dvoje komsija da poteram iz bazencica, verujem da su vec modri a moj dragi spava umesto da ih vadi u slucaju davljenja i pomodrelih usta. Scenario vidjen. I popih kafu, znala mama sta me ceka sa ovo troje kad se sastanu pa mi kupila antistres. 
idem za 10min kuci tj voze me do kuceMa , zna on al kako da Ti oduzme tvoj osecaj da i brez tebe ,moze da Jede......Vako Ti si Najvaznija, brez tebe ne MOZE DA PREZIVI ,i ti si mu kraljica zivota ( mislim valjda si odrasla od statusa Princeze, u Kraljicu)![]()

a i kilogrami bogami......
Ona se bas raspustila.'Bar dan. Kad smo kod toga, trebalo bi onu moju malu i dvoje komsija da poteram iz bazencica, verujem da su vec modri a moj dragi spava umesto da ih vadi u slucaju davljenja i pomodrelih usta. Scenario vidjen. I popih kafu, znala mama sta me ceka sa ovo troje kad se sastanu pa mi kupila antistres.
![]()

lele što preterije ova žena, ne bi ni palstičnu hoklicu izlomila

lele što preterije ova žena, ne bi ni palstičnu hoklicu izlomila
![]()
![]()

al kad ripnem 

samo da je neko pridrži da se ne okrene![]()

Izbacila sitnu decu iz bazena pa zagacala ja, joj, o'ma spao otok s nogu!
Sad jedu sladoled pa ćemo da ih spustimo u grad a mi se vraćamo, e, onda ću cela da se potopim.
I bila mama u pravu, prijala mi Antistres. 
.....i kamenje iz fontane koje stalno vadi i raznosi po avliji kojekuda.......ako li mi povadi ono kamenje, di sam se sat trtila, d izvinete, naglavačke da poredjam.....ima ga ubijem na licino mesto