F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HAHAH [to ga napisa
Do kraja 2012. rok za predaju i plaćanje je bio 10. u mesecu za prethodni mesec za mesečne i 10.u prvom mesecu narednog tromesečja. dakle, za sve obeveznike je bio isti rok.
Od 01.01.13. rok za predaju i plaćanje (to je uvek isti datum) je 15. u narenom mesecu za mesečne, a za tromesečne je 20.u prvom mesecu narednog tromesečja :lol:
Već si imala jedan sa rokom 20.04.

Ja ga napisah! :lol: Inace, sa mojim doprinosima smo kasnili i krenuli smo u onaj reprogram proletos, na 24 rate i otpis kamate. Tako mi je laknulo kad sam cula jutros (jer smo prosli put pdv platili 15. cim su nam uradili) da ne moram i jedno i drugo da izrucim istovremeno. I da! Kazu mi knjigovodje da je interesantno, ovog meseca je listom svim njihovim klijentima pdv visi nego obicno a ne mozemo svi zajedno da skontamo zasto, posebno sto je posao svima izgleda imao tendenciju opadanja. Valjda kad ide june, nek' ide i uze. :aha:

Pozdravljam, treba da cestitam rodjendan ujaku i snaji na Skype. :cao:

Ja ga napisah! :lol: Inace, sa mojim doprinosima smo kasnili i krenuli smo u onaj reprogram proletos, na 24 rate i otpis kamate. Tako mi je laknulo kad sam cula jutros (jer smo prosli put pdv platili 15. cim su nam uradili) da ne moram i jedno i drugo da izrucim istovremeno. I da! Kazu mi knjigovodje da je interesantno, ovog meseca je listom svim njihovim klijentima pdv visi nego obicno a ne mozemo svi zajedno da skontamo zasto, posebno sto je posao svima izgleda imao tendenciju opadanja. Valjda kad ide june, nek' ide i uze. :aha:

Pozdravljam, treba da cestitam rodjendan ujaku i snaji na Skype. :cao:

Ja znam zašto :lol:
oš da vam kažem? :manikir:

onako , šućmurasto :aha:

ja sam ko konjče danas radila ....ali nešto nisam umorna....tako mi je prijao vikend bez kompa, klijenata, foruma....mogla sam kod klinaca na telefon, ili da ponesem lap pa preko zetovljevog neta na telefonu,, nudila mi deca da vidim forum, obidjem Ruse....jok ja.......mogu ti reći da je baš prijalo :aha:

- - - - - - - - - -

i tako vertikalni temperaturni gradijent :cistinaocare:

hahahahaah Gordano......a horizontalni koe radi :zcepanje:

ma meni komp preko glave ženo.....viš da se jedva javim ovde, nekad, nekad napišem nešto.....boli me ruka od kucanja.....desna ubija baš

zatrpane........Mara nasadjena u onu ogromnu kod jorgovana.......njuška joj nabijena u rupu tj zemlju.....jorgovan danas nije otrpan :lol:

Meni fali laptop :(
Komp je kod mojih u sobi ne mogu tamo da sedim po celu noc,ili majka radi na njemu.ne znam ni kad cu na popravku da ga nosim.
Sestra mi ode na more za par dana,sedecu tu sama u sobi uvece,bezveze kad treba da spavam tisina,ona makar tu hrce :D

jok Komercijalna.......divljaci ....ne mogu ništa jer je e-banking a ja to neću. Mogla sam samo da gledam stanje klijenata, ali ne i da plaćam. E, sad ako se registrujem kuj zna koe će mi urade, zato čekam 9 pa da ih zovem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back