F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
w1g2ug.jpg

jaooooooooooooooooooo nek je sa srećom :zag:
i da se lepo s njim navozaš :heart:

Što je svadak ljubimac :lol:
Nek je sa srećom i nek te sluša :lol:
Hvala vam...
U ponedeljak je stigao (poštn neki čovek: zbog neplaniranog zadržavanja na carini se sve oteglo i on, da malo nadoknadi - natovario ljubimca na prikolicu i doneo mi), u utorak smo brzinski završili registraciju pa smo Dona i ja i u utorak i juče malo skitale. Prvo smo bile u Bečeju pa u Novom Sadu
Beograd mi je bio malo daleko jer sam umorna i kasno krenem, a Posebni nije tu... Ali... eto nas :)

ne znam....da pozajmiš novac ili da pustiš...ne znam...da li će baš svaki dan da košta 2000? nas nije

kostace minimum 1000, a sto se pozajmljivanja tice, u ovom trenutku treba da nadjem 10000-20000 za skolarinu.

a ako vec ima ljudi kojima je to nista, neka slobodno daju, dacu im broj ili sajt veterinara pa neka se cuju sa njim, ja nista protiv nemam. Koliko je do mene ja sam pomagao, i odgajao ih i hranio, ali ovo je relativno izvan mojih mogucnosti. Mozda sam los covek zbog ovoga, ali sta da radim

kostace minimum 1000, a sto se pozajmljivanja tice, u ovom trenutku treba da nadjem 10000-20000 za skolarinu.

a ako vec ima ljudi kojima je to nista, neka slobodno daju, dacu im broj ili sajt veterinara pa neka se cuju sa njim, ja nista protiv nemam. Koliko je do mene ja sam pomagao, i odgajao ih i hranio, ali ovo je relativno izvan mojih mogucnosti. Mozda sam los covek zbog ovoga, ali sta da radim

Nisam rekla da je nekome to ništa jer nikome na pada s neba....bar mi odavde nismo bogatuni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back