F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dOBRO JUTRO deco.....:kafa:

Imali smo jutros u 5,30 saobraćajku. Dobro smo.
Kod nas ima jedna ogromna bara...ali ogromna...jedno 20m dugačka ...idibljenje ukoje nema odvod i jako dugo stoji voda koja se sliva i sa brda....prošle godine dvojica poginuše tu....naravno, opština ništa ne radi po tom pitanju. kad su kiše, pa i najmanja, ili sad kad se topi sneg.
I bus ispred nas ...i gledamo kako budala koja ide u susret ide brzo kroz vodu, udara z zadni levi ćošak od busa i zakuca se u naša vrata tj. Macina i gurne nas na kontejnere...e,sad, iako sam vezana seknem se od udarca, upredem se nekako bem li ga...bol.i ne mogu da udahnem.....Maca odmah zvao hitnu...pa miliciju....i tako, u Urgentnom nije mi ništa polomljeno, mislim rebra ali bole ledja tj. mišići sad kad se ladi sve to....Autobus se nije ni zaustavio mada mu je ovaj odvalio tamo nešto veliko....branik...i vidi se žuta farba od budsa....Naravno, bus koji je prvi išao za Szrčin, nama u susret uspe da se zaglavi u blatu pored puta pokušavajući da obidje ovog što nas udari i zatvori celu ulicu.....Kola muški oštećena.....onaj kaže pa prijatelju nisam išao brzo kroz vodu...70,80...:dash: miliciji odbio da uradi alko test pa ga vodili na VMA,.....e, onda pita el može alko test da radi....kažu, sad ne može, ajd na VMA....1,19 ima :eek:
Maki ode sad da juri pauka sa viljuškom da podigne kola i natovari jer onaj na navlačenje ne može zbog udarenog točka valjda...
I tako.......:kafa:

Najvaznije je da ste zivi i zdravi ,sve ostalo ce doci na red.

Da li imate kroz osiguranje, pokrice za rentiranje kola ,dok su vasa na poravci.

Ljiljka imas kreme za -Anti iflamatorne za mazanje i smirivanje bola. Uzmi i mazi se........

Cuvaj se......

EVO....stigla iy banke....ne mog da satavim banku pa da me ubije[ :dash:...yadr\ah klijenta ;iji je ve'inski deo ta banka da mi pomogne......sva sam ne[to....u [reh :zcepanje:Maki do[ao po pare i odveyao me u banku a ja se vratila pe[ke.....i sad ru;kam....i jo[ jedan leki' da popijem.....ina;e sam dobro >aha>
Maki 'e sad da odveye Me[a....iyvadio mi sku[u iy yamryiva;a i potopio prebranac i bob.....ljubi ga majka :heart:

Eve gi takvi stigose u Begis, i ic nisi mogao da ih razumedes kad su pricali, :eek:
A ova nesreca je odmah psiholoski uticala na ljljku ,pa se nesvesno obraca nama na jeziku samo njoj poznatim, Ahhhh, i onima koji jesu sas tog govornog podrucja, nprimer GOOOOOOOOOrdana :hahaha:, odma je sve razumela.

Brzo ljljka popi nesto :whistling:, da se popravi to u glavi da bre mozemo mi koji nijesmo sto ste vi jeste, bre razumedemo. :rotf:

Eve gi takvi stigose u Begis, i ic nisi mogao da ih razumedes kad su pricali, :eek:
A ova nesreca je odmah psiholoski uticala na ljljku ,pa se nesvesno obraca nama na jeziku samo njoj poznatim, Ahhhh, i onima koji jesu sas tog govornog podrucja, nprimer GOOOOOOOOOrdana :hahaha:, odma je sve razumela.

Brzo ljljka popi nesto :whistling:, da se popravi to u glavi da bre mozemo mi koji nijesmo sto ste vi jeste, bre razumedemo. :rotf:

:hahaha: :hahaha: to je Profo samo tastatura u pitanju.....

Mimi....o kakvom kuvanju marinade pričaš što je tvoj tata spremao? :think:

Poredja u lonac sitniju recnu ribu ali u principu moze bilo koja, on je i dimio na cunak od peci na drva, one bubnjarice za paprike, sa krupnim komadima povrca, standardno zacini (lovor, biber, vegeta, aleva) i nalije ulje i vodu, mislim jednake delove i krcka na tiho cele noci. To posle mozes i u tegle pa da pasterizujes. Rekoh vec, povrce je vadio, blendirao i sluzio u posebnoj cinijici.

Moji divni prijatelji........:sad2:
sve vas bre mlogo volem.....:heart:

I mi tebe. :zag:

polozila saaaaaaaaaaaaam :zskace:
7

Cestitamooo!

Procitah , bre za tu vodu, pa se pitam onako, Da nije neko slucajno prosuo Fodu, nekom na glavu..............:hahaha:

A sada bre Fidim da Foda je dobra za izgleda sfe, Za pred polaganje ispita, za pre pregleda kod Dika, za pre Keksa, za pre uroka i iiiiiiiiiiiiiii. :whistling:

Ako ,ako samo Fi bacajte Fodu...........:rotf: Vidim da to mLogo pomaze :eek:

Procitah , bre za tu vodu, pa se pitam onako, Da nije neko slucajno prosuo Fodu, nekom na glavu..............:hahaha:

A sada bre Fidim da Foda je dobra za izgleda sfe, Za pred polaganje ispita, za pre pregleda kod Dika, za pre Keksa, za pre uroka i iiiiiiiiiiiiiii. :whistling:

Ako ,ako samo Fi bacajte Fodu...........:rotf: Vidim da to mLogo pomaze :eek:

ne....pazili smo....nije bilo neplaniranog kupanja...:manikir: ali istina je , voda je dobra za sve....cak i da se pije....

Ama nije, Profo, knjizila je pa je tastatura ostala na engleskom a ona po automatizmu krenula da kuca kao da je prebacila na srpski, latinicu.

I meni se to ponekad desi, pa onda promenim i ispravljam.....imam vremena....sad sam promenila na tastaturi, da kucam srpski , latinica, ona nece.... nego po engleski....pa sad to ispravljam ako pogresim....

Moram da idem....kupila orahe na pijaci, pa da odnesem sestri, zamolila me je....ynate li da je ovde 1 kg oraha 1000 dinara ? meni se to bas cini skupo...istina slabo je rodio ove godine, ali opet ! previse...

Kaže moja kloeginca da je plaćala kilo 1100. E vala nikad nije bilo da lešnci orasi isto koštaju..
I da ceo dan me ubi glava i želudac i sva se tresem... sg izmerih pretisak 140/90 ..povećan..tako da nemojte me jediti :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back