mari47
Stara legenda
- Poruka
- 94.263
Ma što deci ova informacija podigla moral nego i meni.....Uh, sad mi lakše

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daklem,.....Cic i maki su vodili Meškicu kod trećeg doktora. Prvo što je pistao je da li je on tu nogu povredjivao pre (on je jedini to pitao) ,....rekli su da jeste ali da ga je prošlo....uvek mu je ta noga kad se preforsira kljakava, ćopka....ništa strašno.....kaže doktor, ja nisam siguran da je ovo tumor, mada liči, ili neki hematom od povrede jer pogledajte, kost mu je zdrava, samo je ovde kao malo načeta, ali to može biti i od povrede...sve ostalo je zdravo i na svom mestu...prosto je neverovatno da mu ovoliki tumor nije uhvatio kost...samo meko tkivo i stoji tako začauren ...ako je tumor, to je vrsta koja jako brzo napreduje...videlo bi se na kosti, napao bi je...pluća skroz čista....njega ništa ne boli ni kad pritiskam....ne reaguje....jede, spava, veseo je....ja bih radio biopsiju pod obavezno. Psa ne bih uspavao bez biopsije, a ovakvog psa ni pod razno. Znam da košta....evo, sa sve analizom isečka koji radi laboratorija i gde ja nemam ništa to je 5000 i 3000 za anesteziju i da ja to uradi.....eto,8000....(na drugom mestu je duplo skuplje)....i tako...radimo biopsiju....
Podigao je deci moral..vodiće ga u ponedeljak maki....i eto....sad se smeše oboje jer niko nije ni pomenuo mogućnost povrede ......i za amputaciju noge im je pričao, ali otom potom....
I sad, ko zna.....možda .....videćemo....
Ma što deci ova informacija podigla moral nego i meni.....Uh, sad mi lakše![]()
![]()
lepo je procitati ovako nesto
kakv god ishod da bude
lepo je procitati drugacije![]()
Oni onako sludjeni samo izašli iz orfinacije, pa se Cic seti i vrati...izvini se i pita šta su dužni....manu rukom i kaže "ma ništa"
Sad mi Cic priča da njemu dovode litalice.....preporodi ih...
Goco, kako misliš da više njih gleda? Više laboratorija da radi analizu ili više doktora da pogleda rezultat?
e, da, prvo je rekao da nije siguran da je ovo tumor, pa je pitao je Makija da mu doslovce kaže šta je Krca sa vet. gak. sa rengena rekao....ali doslovce da mu ponovi...Maki kaže, Krca je rekao "Ja nisam sasvim siguran da je ovo tumor"...e, kaže doktor, ako krca ima dilemu, onda svako od nas treba da je ima
Mislila sam više labaratorija da pogleda nalaz, moj je gledao samo jedan histopatolog, a trebalo je kažu mi bar tri.. da budeš siguran ali u tom trenutku ne razmišljaš. On može kad uzme tkivo da to isto tkivo pošalje u par laboratorija na analizu. E sad će da košta ali bar ste sigurni ..
Čekaj bre.....mislila sam da neki aparat, mašina, šta li, radi analizu a ne čovek?
Ja nemam pojma o tome.....hvala Bogu
Aparat radi ovu običnu analizu krvi, a isečak sa biopsije mora da pogleda čovek![]()
Daklem,.....Cic i maki su vodili Meškicu kod trećeg doktora. Prvo što je pistao je da li je on tu nogu povredjivao pre (on je jedini to pitao) ,....rekli su da jeste ali da ga je prošlo....uvek mu je ta noga kad se preforsira kljakava, ćopka....ništa strašno.....kaže doktor, ja nisam siguran da je ovo tumor, mada liči, ili neki hematom od povrede jer pogledajte, kost mu je zdrava, samo je ovde kao malo načeta, ali to može biti i od povrede...sve ostalo je zdravo i na svom mestu...prosto je neverovatno da mu ovoliki tumor nije uhvatio kost...samo meko tkivo i stoji tako začauren ...ako je tumor, to je vrsta koja jako brzo napreduje...videlo bi se na kosti, napao bi je...pluća skroz čista....njega ništa ne boli ni kad pritiskam....ne reaguje....jede, spava, veseo je....ja bih radio biopsiju pod obavezno. Psa ne bih uspavao bez biopsije, a ovakvog psa ni pod razno. Znam da košta....evo, sa sve analizom isečka koji radi laboratorija i gde ja nemam ništa to je 5000 i 3000 za anesteziju i da ja to uradi.....eto,8000....(na drugom mestu je duplo skuplje)....i tako...radimo biopsiju....
Podigao je deci moral..vodiće ga u ponedeljak maki....i eto....sad se smeše oboje jer niko nije ni pomenuo mogućnost povrede ......i za amputaciju noge im je pričao, ali otom potom....
mi smo Snupiju napipali nesto, na rebrima sa leve stranekAD JE jOCA TRA\OLA SLIKU mE[KICUNU DA postavim...ima slika od 17.11. na kojoj se vidi to rame.....kako mi nismo videli nemam pojma......ali činjenica je da se na slici vidi jer je tako seo....e sad, ono što Cic i ja kažemo je da je to rak koji oni kažu, isto izgleda kao i sad....do sad bi napao kost jer je to rak kostiju...a nije napao kost, niti išta drugo....i sad, ja ne znam kako niko od nas nije primetio ili se on tad tako namestio....u svakom slučaju drago mi je da imam dokaz da nije napredovao za mesec dana...i nadu da možda i nije rak jer sva tri veta kažu da taj napada jako brzo
Sad se mislim....to se i ne vidi osim kad tako sedne mirno...kad leži ne a i on se odmah izvrće na ledja da se mazi...
Daklem,.....Cic i maki su vodili Meškicu kod trećeg doktora.Podigao je deci moral..vodiće ga u ponedeljak maki....i eto....sad se smeše oboje jer niko nije ni pomenuo mogućnost povrede ......i za amputaciju noge im je pričao, ali otom potom....Prvo što je pistao je da li je on tu nogu povredjivao pre (on je jedini to pitao) ,....rekli su da jeste ali da ga je prošlo....uvek mu je ta noga kad se preforsira kljakava, ćopka....ništa strašno.....kaže doktor, ja nisam siguran da je ovo tumor, mada liči, ili neki hematom od povrede jer pogledajte, kost mu je zdrava, samo je ovde kao malo načeta, ali to može biti i od povrede...sve ostalo je zdravo i na svom mestu...prosto je neverovatno da mu ovoliki tumor nije uhvatio kost...samo meko tkivo i stoji tako začauren ...ako je tumor, to je vrsta koja jako brzo napreduje...videlo bi se na kosti, napao bi je...pluća skroz čista....njega ništa ne boli ni kad pritiskam....ne reaguje....jede, spava, veseo je....ja bih radio biopsiju pod obavezno. Psa ne bih uspavao bez biopsije, a ovakvog psa ni pod razno. Znam da košta....evo, sa sve analizom isečka koji radi laboratorija i gde ja nemam ništa to je 5000 i 3000 za anesteziju i da ja to uradi.....eto,8000....(na drugom mestu je duplo skuplje)....i tako...radimo biopsiju....