F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2dwc41w.jpg

Dobro jutro decoooooooo
Evo malo pisanija sa bloga.....ajmo u dan da ga navatavamo
attachment.php

AMEBA

drugi put....msm, već nastupah u ovoj ulozi, al' šta fali još jedared, pred novim-starim gledaocima...ko zna, možda me neko i vidi pa me na put slave povede...sad sam zrelija glumičica ...samo da ne prezrem od čekanja majkumu hahaha

Ovo je samovidjenje samolika i samodela a i samonedela
U svakom slučaju je “samo”….hahahaha
Dok sa predjela ne predjem na jelo glavno
I objavim negde svoje delo slavno hahahaha

Dakle……..biću vrlo koncizna ;)

Moj je život jedna veeelikaaaa ljubav :heart:
Pojedinačna….zbirna….
podeljena….. izdeljena….
umnožena i voljena…
vredna i lenja
u svakom slučaju u fazi je zrenja
e da.....ona je opšta i posebna
na svet doneta za opšte i posebno posebne namene :gace::brus:
za iskazivanje svih namena i namera
sve su moje ljubavi u meni i rodjene
da žive i uvek ljubavlju da budu vodjene

I sad….kad pogledam po blogovima mojim i tudjim
Gde rasut mi lik leži sve ludji i ludji :tease:
samozaključim
k’o ameba sam bre…..:cepanje::manikir:

OJHAAA

samoopis :zcepanje:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Poslednja izmena:
Kakva žena :cmok2: :cmok2: :cmok2::cmok2: :cmok2: :cmok2::cmok2: :cmok2: :cmok2::cmok2: :cmok2: :cmok2::cmok2: :cmok2: :cmok2:

Ja ću ovo delo da ukradem i da ga izložim dalje ne bi li širi auditorijum bio upoznat sa njenim spisateljskim radom :lol:
Ljiljko ako imaš nešto protiv vikaj ::lol:

Poslednja izmena:
Daklem,.....Cic i maki su vodili Meškicu kod trećeg doktora. Prvo što je pistao je da li je on tu nogu povredjivao pre (on je jedini to pitao) ,....rekli su da jeste ali da ga je prošlo....uvek mu je ta noga kad se preforsira kljakava, ćopka....ništa strašno.....kaže doktor, ja nisam siguran da je ovo tumor, mada liči, ili neki hematom od povrede jer pogledajte, kost mu je zdrava, samo je ovde kao malo načeta, ali to može biti i od povrede...sve ostalo je zdravo i na svom mestu...prosto je neverovatno da mu ovoliki tumor nije uhvatio kost...samo meko tkivo i stoji tako začauren ...ako je tumor, to je vrsta koja jako brzo napreduje...videlo bi se na kosti, napao bi je...pluća skroz čista....njega ništa ne boli ni kad pritiskam....ne reaguje....jede, spava, veseo je....ja bih radio biopsiju pod obavezno. Psa ne bih uspavao bez biopsije, a ovakvog psa ni pod razno. Znam da košta....evo, sa sve analizom isečka koji radi laboratorija i gde ja nemam ništa to je 5000 i 3000 za anesteziju i da ja to uradi.....eto,8000...:eek:.(na drugom mestu je duplo skuplje)....i tako...radimo biopsiju....:klap::klap:
Podigao je deci moral..vodiće ga u ponedeljak maki....i eto....sad se smeše oboje jer niko nije ni pomenuo mogućnost povrede ......i za amputaciju noge im je pričao, ali otom potom....
I sad, ko zna.....možda .....videćemo....

Joj Ljiljo, juče sam u stvari svih ovih dana sam bljak, juče sam ti u jednom trenutku spomenula, znam da košta ali .... šta je to zarad opšte dobrobiti..
Rekoh ti da sam ja živi primer da i biopsija može da pogreši a kamo li snimak, ja bih tu biopsiju poslala na dva tri mesta da budete sigurni.. onda Ljiljko ovaj naš veterinar ovde ima posla ne zna se stalno operišu dečko specijalizirao u Americi mogu da ti dobacim telefonče ..

Joj valjda će sve da bude u redu.. znaš kad su meni u ruke dali nalaz biopsije pre 5,5 godina a ona hhoror i tigha jeza, ne znam šta da ti kažem nisam znala da su te ploćice sa biopsije u stvari moje i da trebam da ih pošaljem na još dva tri mesta, ali sam ne znam kako znala i osećala da to što tamo piše nije tačno što se posle oberacije kad gospon invanzivnog sa limfno vakularnom invazijom nisu našli potvrdilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back