mari47
Stara legenda
- Poruka
- 94.263
Ja ne umem danas da tešim, evo...Ljiljo, uradićete kako morate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne umem danas da tešim, evo...Ljiljo, uradićete kako morate.
Zao mi je Ljiljo , bas mi je zao za tvog ljubimca![]()
Malo sam se sredila.....došla kući.....psi su oko mene, pijem kafu, otključala sam blog....malo popričala sa hakimom....pomoglo mi....jedna muka ne ide nikad sama...ebiga ...Meškici je dobro....skakuće veseo i jede kao mećava hahaha.....njih troje svako sa svojom činijom halapljivo jedu ove dve a on lagano.....na gazdu, ne žuri...će stigne hahahaah i svaki put kad idem u letnju kuhinju da im dam klopu molim boga da se ne strmeknem što na stepenice što na led od njih troje koji skaču , laju i vitlaju oko mene istovremeno vrteći se svako oko svoje ose
Ajmo dalje društvo.....uživajmo maksimalno u svim našim ljubavima jer sve ima rok trajanja......a tuge......pa one služe samo da bi videli koliko nam je stalo i koliko vremena još imamo.....kad ne boli i ne plače ništa ne valja bre
Za sve vas od razredne![]()
sad sam se ja rasplakala
AU bre Magi.......![]()
dobro vece....
izgleda da ce da rikne komp....pre jedno 3 - 4 nedelje mi otisla graficka kartica, srecom postojala je i integrisana, pa je majstor prebacio na nju....medjutim danas opet pocele brljotine iste kao prosli put....mozda ce i ova integrisana da prekine saradnju....a nova kosta oko 5000 din....![]()
Da li znas, koja je kartica, pitaj tog tvog majstora koji je to, koliko je to 5000 dinara u sklopu kostanja celog kompa?
misliš da kupi ceo nov?
Ne Ljiljka ,vec da se vidi cena i da li je moguce da vidim koliko kosta ovde jer , ceo Komp" wwwTigerdirect.ca" se moze kupiti za oko 400 dolara a ako zna koja je cartica ili zamena , pogledao bih i nekako bi se poslalo...........
Ne Ljiljka ,vec da se vidi cena i da li je moguce da vidim koliko kosta ovde jer , ceo Komp" wwwTigerdirect.ca" se moze kupiti za oko 400 dolara a ako zna koja je cartica ili zamena , pogledao bih i nekako bi se poslalo...........
Magi pogledaj ,koja je to kartica, neka ti tvoj majstor da predloge koje su, moze cak preko veba da vidi sta ima, pa na osnovu toga mogu da pogledam, mislim da cene i nisu visoke a sa druge strane ako se i posalje kao koriscena kartica, mislim da carine ne bi mogla da se naplati.
Za zastitu kako kompa, tako i tv ima, posebni , recimo Home theatre Surge protection" ili u prevodu zastita u slucaju naglog dotoka elektricne energije, kao sto je bio slucaj kod tebe, .
Sta moze , je da neko koje kupio novi komp, da se iz starog uzme ta kartica..........
idem da se okupam, operem kosu, stavim paMpiloTne.....da budem lepa sutra dok sedim sama tam u kanc ko gluva kučkaa ti smisli neku muzikicu......i eto mene i vas .......ajdeeeeeeeeeeee
Jocko izgleda ih rasterasmo![]()