F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo sam se sredila.....došla kući.....psi su oko mene, pijem kafu, otključala sam blog....malo popričala sa hakimom....pomoglo mi....jedna muka ne ide nikad sama...ebiga ...Meškici je dobro....skakuće veseo i jede kao mećava hahaha.....njih troje svako sa svojom činijom halapljivo jedu ove dve a on lagano.....na gazdu, ne žuri...će stigne hahahaah i svaki put kad idem u letnju kuhinju da im dam klopu molim boga da se ne strmeknem što na stepenice što na led od njih troje koji skaču , laju i vitlaju oko mene istovremeno vrteći se svako oko svoje ose :zcepanje:

Ajmo dalje društvo.....uživajmo maksimalno u svim našim ljubavima jer sve ima rok trajanja......a tuge......pa one služe samo da bi videli koliko nam je stalo i koliko vremena još imamo.....kad ne boli i ne plače ništa ne valja bre :cistinaocare:

Za sve vas od razredne :heart:

Malo sam se sredila.....došla kući.....psi su oko mene, pijem kafu, otključala sam blog....malo popričala sa hakimom....pomoglo mi....jedna muka ne ide nikad sama...ebiga ...Meškici je dobro....skakuće veseo i jede kao mećava hahaha.....njih troje svako sa svojom činijom halapljivo jedu ove dve a on lagano.....na gazdu, ne žuri...će stigne hahahaah i svaki put kad idem u letnju kuhinju da im dam klopu molim boga da se ne strmeknem što na stepenice što na led od njih troje koji skaču , laju i vitlaju oko mene istovremeno vrteći se svako oko svoje ose :zcepanje:

Ajmo dalje društvo.....uživajmo maksimalno u svim našim ljubavima jer sve ima rok trajanja......a tuge......pa one služe samo da bi videli koliko nam je stalo i koliko vremena još imamo.....kad ne boli i ne plače ništa ne valja bre :cistinaocare:

Za sve vas od razredne :heart:

:zag: :heart:

dobro vece....

izgleda da ce da rikne komp....pre jedno 3 - 4 nedelje mi otisla graficka kartica, srecom postojala je i integrisana, pa je majstor prebacio na nju....medjutim danas opet pocele brljotine iste kao prosli put....mozda ce i ova integrisana da prekine saradnju....a nova kosta oko 5000 din....:dash:

dobro vece....

izgleda da ce da rikne komp....pre jedno 3 - 4 nedelje mi otisla graficka kartica, srecom postojala je i integrisana, pa je majstor prebacio na nju....medjutim danas opet pocele brljotine iste kao prosli put....mozda ce i ova integrisana da prekine saradnju....a nova kosta oko 5000 din....:dash:

Da li znas, koja je kartica, pitaj tog tvog majstora koji je to, koliko je to 5000 dinara u sklopu kostanja celog kompa?

Ne Ljiljka ,vec da se vidi cena i da li je moguce da vidim koliko kosta ovde jer , ceo Komp" wwwTigerdirect.ca" se moze kupiti za oko 400 dolara a ako zna koja je cartica ili zamena , pogledao bih i nekako bi se poslalo...........

O, hvala ti Profo.... ali ne ide to tako lako....tu su i troskovi transporta, carine, to bi nabilo cenu vecu nego sto vredi kartica.... ja sam 2007 kupila dva potpuno ista kompjutera, jedan meni, jedan starijoj cerki i unuki...njima je graficka otisla negde proletos, meni sad nedavno.... mislim ne moze da traje taj komp vecno, mora nesto da se menja u njemu.... bilo je vec nekih kvarova, meni je problem napravio grom koji je pre dve godine udario u blizini i imala sam stetu 100 evra.... novi nema sanse da kupim, ni pod razno, ovaj cu da krpim dokle god moze...u svakom slucaju ti mnogo hvalal na ponudi.. :zag:

i da, onda kad sam ih kupila kostali su po 500 evra ....covek nije skoro nista zaradio , dao mi je po ceni kostanja na konto starog drugarstva...

Poslednja izmena:
Magi pogledaj ,koja je to kartica, neka ti tvoj majstor da predloge koje su, moze cak preko veba da vidi sta ima, pa na osnovu toga mogu da pogledam, mislim da cene i nisu visoke a sa druge strane ako se i posalje kao koriscena kartica, mislim da carine ne bi mogla da se naplati.

Za zastitu kako kompa, tako i tv ima, posebni , recimo Home theatre Surge protection" ili u prevodu zastita u slucaju naglog dotoka elektricne energije, kao sto je bio slucaj kod tebe, .

Sta moze , je da neko koje kupio novi komp, da se iz starog uzme ta kartica..........

Imam drugara koji radi na kupovini starih elektronicnih predmeta, pa je i jedno vreme dovodio svoje drugare iz BGD da rade kod njega, radnja je zatvorena ali znam da radi od kuce, pa mogo bih da vidim sta se i kako moze nesto poslati za Srbiju.....

Ne obecavam ali mislim da se nesto moze uraditi ......

Zadnji put kada sam bio za BGD, doneo sam 2 laptopa, jedan je bio u velikom kuferu a drugi sam nosio preko ramena.

Ostavio sam jedan svastici- bivsa, kao i za drugara tj njihovu porodicu,
Izvrsio sam defragmentaciju Hard Drive i ........nije bilo problema i ako su carinici Vasi( JA SAM KANAJDanin) pokusali da prave probleme...............nista nisu mogle.

Magi pogledaj ,koja je to kartica, neka ti tvoj majstor da predloge koje su, moze cak preko veba da vidi sta ima, pa na osnovu toga mogu da pogledam, mislim da cene i nisu visoke a sa druge strane ako se i posalje kao koriscena kartica, mislim da carine ne bi mogla da se naplati.

Za zastitu kako kompa, tako i tv ima, posebni , recimo Home theatre Surge protection" ili u prevodu zastita u slucaju naglog dotoka elektricne energije, kao sto je bio slucaj kod tebe, .

Sta moze , je da neko koje kupio novi komp, da se iz starog uzme ta kartica..........

Dobro videcu sa majstorom, od nedelje, ne verujem da cu sutra stici nesto da uradim po tom pitanju....znam da ima ta zastita za komp, samo uvek ima nekih drugih prioriteta...... meni se problem desio preko telefonske linije, komp sam bila iskljucila iz struje , telefon nisam.... zaboravila....

ma nismo tu su :)

sad ce da navale na moje slatkise
30l1i5e.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back