F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ćopao je malo, ali on vitla za onom lopticom i prokliza.....taj mu je zglob još od šteneta osetljiv kad ga je u igri nagazila doga argentino...onda smo išli na Savu i on se nenezgodno dočekao....mislilo smo to je zglob opet a sad je tu i Nera sa kojom se trka ko će pre na vrata pa priklizavaju svi na parketu i krivinama i svi troje se vrte u krug oko svoje ose jer su sretni...onda ovaj sneg i on je sav sretan jer mu prija.....Maca je preksinoć primetio da mu je rame drugačije, Maki odmah zvao vet. fak. i pitao......kažu ako ga ne boli, ako jede, ako je veseo (a on je takav) da je sigurno istegao neki ligament ili uklještio nerv ili je rame malo iskočilopa da ga dovede sutra da mu nameste ...i on ga juče pre podne odvede.....jedva je dovezao kola nazad ....dva snimka...rekli su da je to neki koji raste kao karfiol, maligni i da dovede psa sutra ili najkasnije u ponedeljak na ispavljivanje.....onda sam zvala laru za broj Novaka....ona je zvala starog Novaka.....i on je bio tu, pregledao meša...i ovaj drugi, spec. za tumore......snimali su mu pluća, čista su....ista dijagnoza samo što se oni ogradjuju biopsijom....šta će nam ona pokazati?....kako se zove tumor....čemu kad ne može da se operiše....
juče je otok bio veći nego prekjuče....zagvatio je meko tkivo i tek tad smo mogli videti...

Dobro jutro

Meš ima rak....najgori....otok na desnoj nozi kod ramena....bili na vet. fak. pa onda kod Novaka....iste dijagnoze...nema pomoći....uspavljivanje...
Za sada je ok....sa nama će biti dok može....još nema bolove mada otežano hoda jer tumor gura tetive i rame....
Od svih mojim MMM.....pa.....

Odoh da probam da radim.....
dusa,blenta :),
bas mi ga je zao.:(

Poslednja izmena:
Dobro jutro

Meš ima rak....najgori....otok na desnoj nozi kod ramena....bili na vet. fak. pa onda kod Novaka....iste dijagnoze...nema pomoći....uspavljivanje...
Za sada je ok....sa nama će biti dok može....još nema bolove mada otežano hoda jer tumor gura tetive i rame....

ufff
nemam reci za tugu

Dobro jutro

Procitala sam nekoliko puta, nisam bila sigurna da li sam dobro videla i shvatila, nisam zelela da poverujem.

nEMOGU'E ga je operisati....sve jedno koji je jer svata tetive.....amputacija cele noge sa sve ramenom beg garancija je jedina od opcija sa hemo terapijom.....to ne dolayi u obyir

Ljiljo, zasto amputacija nije opcija? Gledala sam davno o nekom hrtu, ne secam se razloga amputacije, nisam se ukljucila od pocetka, uglavnom, pas je dobro funkcionisao na dve noge i to sa iste srtane, bez invalidskih kolica. Ali dobro je da imate vremena da stavite sve na papir, da odlucite zajedno sta cete i kako. I da znas, sta god da odlucis, nisi pogresila, mada ces se, i to da znas, uvek pitati "A sta da..." :zag:

I dobar dan svima. Poceo je da stize topliji atlantski talas, rekla bih.

Procitala sam nekoliko puta, nisam bila sigurna da li sam dobro videla i shvatila, nisam zelela da poverujem.

Ljiljo, zasto amputacija nije opcija? Gledala sam davno o nekom hrtu, ne secam se razloga amputacije, nisam se ukljucila od pocetka, uglavnom, pas je dobro funkcionisao na dve noge i to sa iste srtane, bez invalidskih kolica. Ali dobro je da imate vremena da stavite sve na papir, da odlucite zajedno sta cete i kako. I da znas, sta god da odlucis, nisi pogresila, mada ces se, i to da znas, uvek pitati "A sta da..." :zag:

I dobar dan svima. Poceo je da stize topliji atlantski talas, rekla bih.

Čak i da se amputira, mora i rame...ako prodje i jedna ćelija.....nema garancije.....i mora hemo terapija, lekovi, ...bez farancije....i treba sve to da zaraste...pad imuniteta je obavezan.....ti znaš da NO nemaju statiku kao ostali psi....spušten zadnji trap će biti previše i nepravilno opterećen što će dovesti do problema te vrste ...kako će uz stepenice i niz....kako će ......ne možemo ga nositi napolje Mimi...pa on ima 40kg...naš stav je da mu to ne možemo uraditi, da je to mučenje....Maki ne dozvoljava to maltretiranje.....da ga vidiš juče kako se tresao kao prut kod veta...i nije me slušao...on koji sve sluša, on koji na pogled izvršava komandu....skakao je na vrata.....toliki strah...ON ZNA ......čak i maki ga je jedva smirivao.....zamisli sve te operacije, previjanja, lekove, preglede, snimanja, analize....toliki strah Maki odbija da mu učini...

svima sam upropastila dan.....nisam ni trebala govoriti ništa.....ali....kome ću ako ne vama koji znate...koje ja znam i kojima verujem...izvinite...

Tako nesto nemoj ni da pomislis.....i trebalo je da nam kazes, kome ces ako ne nama....pa znas dobro da ovde mozes naci i razumevanje i saosecanje i dobiti reci utehe i podrske....i ako makar malcice mozemo da podelimo tugu - mozda ti bude malo lakse...zato pisi, pisi, pisi.... mi smo tu....:cmok:

Čak i da se amputira, mora i rame...ako prodje i jedna ćelija.....nema garancije.....i mora hemo terapija, lekovi, ...bez farancije....i treba sve to da zaraste...pad imuniteta je obavezan.....ti znaš da NO nemaju statiku kao ostali psi....spušten zadnji trap će biti previše i nepravilno opterećen što će dovesti do problema te vrste ...kako će uz stepenice i niz....kako će ......ne možemo ga nositi napolje Mimi...pa on ima 40kg...naš stav je da mu to ne možemo uraditi, da je to mučenje....Maki ne dozvoljava to maltretiranje.....da ga vidiš juče kako se tresao kao prut kod veta...i nije me slušao...on koji sve sluša, on koji na pogled izvršava komandu....skakao je na vrata.....toliki strah...ON ZNA ......čak i maki ga je jedva smirivao.....zamisli sve te operacije, previjanja, lekove, preglede, snimanja, analize....toliki strah Maki odbija da mu učini...

Da , uverena sam da ON ZNA....oseca.....i da moze da govori, rekao bi da se slaze sa Makijem....

Opet, vi znate. :( Ako porodicno tako resite, mislim, i ja sam uspavala Gizma, sve mi je jasno.

Tako nesto nemoj ni da pomislis.....i trebalo je da nam kazes, kome ces ako ne nama....pa znas dobro da ovde mozes naci i razumevanje i saosecanje i dobiti reci utehe i podrske....i ako makar malcice mozemo da podelimo tugu - mozda ti bude malo lakse...zato pisi, pisi, pisi.... mi smo tu....:cmok:

:amen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back