magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
ako ne dodje pravimo kasting za novog alfa frajera![]()
šta će nam kasting, zna se Profa je tu - on je alfa.....ostali iza njega....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ne dodje pravimo kasting za novog alfa frajera![]()
Sta ce mi da popadaju,
treba to da se razmrda![]()
Ooooo....sad vidim promene avatara....sve su lepi...samo da vam nije hladno? Mari se razgolitila bistu, Lavica noge, mimis u kupaćem.... ja bih se smrzla....![]()
Ooooo....sad vidim promene avatara....sve su lepi...samo da vam nije hladno? Mari se razgolitila bistu, Lavica noge, mimis u kupaćem.... ja bih se smrzla....![]()
A da sta je stvarno sa svim muskim, gde je parker. pajce , jel je ziv, nema onih divnih opisa macora, kao i onog mangupa granita, na sta li ove godine lezi......
Mr Noa, Micro.......
Ja sam zadnji dosao u razred i jos se nisam potpuno privikao, a i bre Serbski sam zaboravio pisati........![]()
Pa znas onaj zakon na hladnoci se UKOCE............. misli posle padanja, imaju tvrd...................GIPS
![]()
Evo me....morala sam da idem u ovu moju garsonjeru ...došao mi je sin, useljava se sa devojkom...bio tu i njen tatta...pa smo malo pričali...i tako.....sad sam tu...a mladi neka se organizuju kako im volja i kako im odgovara...
To je vetar naneo sneg izmedju crepova, bili su čitavi smetovi....
šta će nam kasting, zna se Profa je tu - on je alfa.....ostali iza njega....![]()
Lavico, aj ako možeš da me nekako malo pokriješ, msm, torzo samo, šešir
i ove senzualne usne neka ostanu - toliko me opisuju![]()
Pa znas onaj zakon na hladnoci se UKOCE............. misli posle padanja, imaju tvrd...................GIPS
![]()
Neko ce nas vec ugreje kad smo tako razgolicene![]()
A de bi ti da te ljubi?![]()
Cek nemoj tako lako da mu dajes....... titulu![]()
Titulu mora da zasluži![]()
I gde si Mikro i No, da li su pozvani ?
Lavico, aj ako možeš da me nekako malo pokriješ, msm, torzo samo, šešir
i ove senzualne usne neka ostanu - toliko me opisuju![]()
Pa šta još, visok ti donji, dodje reč, pritisak, a ?![]()
moram...vidiš kako istraje ovde medju nama ženama....jedini on....samim tim je zaslužio...
Dobro je da ce barem Sin da ti bude blizu, i super je da je sneg sa tavana sklonjen jer ako bi poceo da se topi..........
Sedi sad malo i uzivaj uz casu dobrog pica...........![]()