smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Dobar dan odeljence! 
Znate li šta je ovo?

Znate li šta je ovo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro veče...tu sam , malo sa prekidima, moram sina da nadgledam...eno ga čisti sneg od velike kapije do garaže, i na ulici ono što je grtalica natovarila ....
možete li da zamislite da sam danas popodne skoro 30 velikih kanti, onih od farbe od 20 kg, snega skinula sa tavana.....mrtva sam umorna, sve me boli...živci su mi pri kraju, pa sam se i isplakala od muke...
Jos nije proslo 15 akademskih daj im vremenalavice gde je ta zurka?
a lepo si se ti obuklaDobro veče....večeras volontiram
![]()
Il se pribirajte il ja odoh, smrzo se čekajući vas - ovako golodupasta![]()
dobro veče...tu sam , malo sa prekidima, moram sina da nadgledam...eno ga čisti sneg od velike kapije do garaže, i na ulici ono što je grtalica natovarila ....
možete li da zamislite da sam danas popodne skoro 30 velikih kanti, onih od farbe od 20 kg, snega skinula sa tavana.....mrtva sam umorna, sve me boli...živci su mi pri kraju, pa sam se i isplakala od muke...
Pa ladno mi, viš da je minus napolju...Aj malo nota...Kad čujem
Armik setim se Ljilje, koliko blogova je bilo s tom muzikom....
Dobro veče....večeras volontiram
![]()
Idem da se premenjuvam ako stigne koji muški.. slobodno ga pusti.... ovaj nemojte slučajno![]()
E LaFica- promenila svoj aFATAr, ce bre sad sa novim da privuce sve a narocito muskeeeeea.![]()
I eve ......jel treba nekom nešto da se .....proknjiži?
![]()
Pitanjce se odnosi prvenstveno na.....omiljeno nam muško čeljade?![]()