F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ooooo....sad vidim promene avatara....sve su lepi...samo da vam nije hladno? Mari se razgolitila bistu, Lavica noge, mimis u kupaćem.... ja bih se smrzla....:manikir:

Pa smrzavamo se i mi al' trpimo zarad lepote. :lol:

A da sta je stvarno sa svim muskim, gde je parker. pajce , jel je ziv, nema onih divnih opisa macora, kao i onog mangupa granita, na sta li ove godine lezi......:hahaha:
Mr Noa, Micro.......:rtfm:

Ja sam zadnji dosao u razred i jos se nisam potpuno privikao, a i bre Serbski sam zaboravio pisati........:rotf:

Paju i Zucu vidjam po fb, Paja kaze da je kod njega katastrofa napadalo. Noa i Parkera odavno nisam vidjala.

Evo me....morala sam da idem u ovu moju garsonjeru ...došao mi je sin, useljava se sa devojkom...bio tu i njen tatta...pa smo malo pričali...i tako.....sad sam tu...a mladi neka se organizuju kako im volja i kako im odgovara...

To je vetar naneo sneg izmedju crepova, bili su čitavi smetovi....

Dobro je da ce barem Sin da ti bude blizu, i super je da je sneg sa tavana sklonjen jer ako bi poceo da se topi..........:confused:

Sedi sad malo i uzivaj uz casu dobrog pica...........:ok:

Dobro je da ce barem Sin da ti bude blizu, i super je da je sneg sa tavana sklonjen jer ako bi poceo da se topi..........:confused:

Sedi sad malo i uzivaj uz casu dobrog pica...........:ok:

vidiš to bih mogla...imam neko lepo belo vino....a pojela sam kolač, snajkica donela...

toga sam se ja i bojala da će se početi topiti pa da mi napravi problem...jeste da je gore betonska ploča, ali voda nadje sebi put...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back