GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Joooooooos se vrtis tu, Halo bre, glava zaboli gledajuci te.
Menjaj, menjaj bre to.
Ne mogu da menjam zna se ko je tvorac ovog avatara
, a možda nešto malo i promenim 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joooooooos se vrtis tu, Halo bre, glava zaboli gledajuci te.
Menjaj, menjaj bre to.
, a možda nešto malo i promenim 
ĆE ZALUTA EBOTE :ZCEPANJE:
e setih se sad
Naš prijatelj iz Aleksinca vozi službeno kamion i dolazi za Bg, ali samo do ispostave firmine i nazad. Kaže on da će da svrati kod nas kad dolazi sledeći put. Mi kažemo, super, i Maca krene da mu objašnjava od auto puta kako da dodje.....ma znam bre, kaže on, skrenem desno tam kod oni mehirići
mi se pogledasmo...koji bre mehurići?
pa onaj bre bilbord što na njega mehurići....reklama za Knjaz Miloš kiselu vodu..
lele......popadasmo od smejanje.....
dakle, ako nema Bagat....će zaluta![]()

Ima poljoprivredna apoteka,lokal dva od poslastičarnice ona je vala bila tu kad je otišo, uostalom će ga sprovedemo do iste![]()

Dobro veče, stigoh iz parohije toprv, Žake pravila slatko od dunja, ja ništa,
ja se vasceli dan igram i mozgujem...ali sutra hoću![]()

il da postavimo bilbord na kome piše Bagat pa da se nađemo kod tih mehutića 
Dobro veče, stigoh iz parohije toprv, Žake pravila slatko od dunja, ja ništa,
ja se vasceli dan igram i mozgujem...ali sutra hoću![]()
poslaće administracija i tebi imeni zahvalnicu povodom celodnevnog boravka.
Pa da pravim slatko...od dunja![]()
el ga dopbro napisaĆE ZALUTA EBOTE :ZCEPANJE:
e setih se sad
Naš prijatelj iz Aleksinca vozi službeno kamion i dolazi za Bg, ali samo do ispostave firmine i nazad. Kaže on da će da svrati kod nas kad dolazi sledeći put. Mi kažemo, super, i Maca krene da mu objašnjava od auto puta kako da dodje.....ma znam bre, kaže on, skrenem desno tam kod oni mehirići
mi se pogledasmo...koji bre mehurići?
pa onaj bre bilbord što na njega mehurići....reklama za Knjaz Miloš kiselu vodu..
lele......popadasmo od smejanje.....
dakle, ako nema Bagat....će zaluta![]()

E bas Ja lepo podsetim ljilju na dogadjaj i lepo je to ona , na slikovit nacin opisala i SMEHA li smeha.
Vala kako ste krenuli sa menjanjem imena ulica, trgova i ostalo, normalno da mi koji smo van Begisa imamo kao orijentaciju stara mesta .........
More ako dojdem cu moram da iznajmim neku mladu koja sve znade, da me InFORMira.![]()

Ima poljoprivredna apoteka,lokal dva od poslastičarnice ona je vala bila tu kad je otišo, uostalom će ga sprovedemo do iste![]()

E tako će ga napraviš toprvel ga dopbro napisa

Bre Gordano, nijesam bio seljak i da su mi bile potrebni proizvodi za Zemlju, i da mi orijentir danas bude Ta apoteka. Cccc
Bagat je bre nesto drugo a i tu mi je prijateljica radila, pa se uvek svrati na kafu i normalno i slatko.
Sa druge strane ulice, je Zlatno Burence, nadam se da je jos tu a prema vrhu je bila dobra Cevabdjinica..................![]()

Dobro ga napisa, toprv se vika...A što će se arčiš, vika mi svekrva danas, sg slabo prae taj slatka
a ima se kupi i kupački nesu kako da je...Ama, ne, ću si budem domaćica od red, ete![]()
lele.....verzirana mešaljka....da ne zagori![]()

će takne Gordana čas da vidi el Burence još tuna...![]()
znam da je bilo,
nemam pojma
Kude sme da zagori, samo tresem šerpu ne meša se, samo se sakuplja pena![]()

će takne Gordana čas da vidi el Burence još tuna...![]()

Kude sme da zagori, samo tresem šerpu ne meša se, samo se sakuplja pena![]()

ako je onaj šporet na drva staviš rešetku npr iz rerne i na nju šerpu i ne može da zagori![]()

More da ne zaviri unutra, mislim u BURENCE da proveri sta je , proba, pa posle da krivi pometena za glavobolju..........![]()